Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ונכשלתי בטסט השנתי, אני יכול ללכת ולהבחן מחדש במכון רישוי אחר,בלי לשלם מחדש את האגרה?

איך הולך העניין הזה?

תודה.

פורסם

השאלה מי יבדוק ויאכוף את ההצהרה השקרית?? זאת בכל זאת אפשרות אבל השאלה על מה נכשלת?? אם זה משהו בטיחותי,אז לא יהיה חכם ללכת לנסות ל"החליק" את העניין במקום אחר...או דרך חאפר... בסופו של דבר החיים שלך ושל שאר הנהגים בכביש יותר חשובים מכמה שקלים שיעלה לך לתקן את התקלות.

פורסם

כמובן ש-90% מהמכונים אמינים כל כך,

שדחופים לך שטויות רק כדי שתשלם טסט חוזר,

ולאחר מכן, כשתצטרך לעבור בדיקת זיהום אוויר,

אתה עדיין תשלם, אבל הם יבדקו רכב חדש מהנילונים ויכתבו שזה הרכב שלך.

חלם, לא?

----

פורסם
כמובן שעם עצה כמו זו, תצטרך לחתום על הצהרת שקר שלא בקרת ב-30 ימים האחרונים באף מכון אחר.

לפעמים אין ברירה! לפני כמה חודשים נסענו עם רכב של חבר לטסט (gti 1900) ואמרו שיש בעיה עם מספר המנוע, למרות שהרכב אצלו כבר 6 שנים ועבר טסט במקום אחר באופן רגיל לחלוטין, מספר המנוע נבדק כל שנה ולא הייתה שום בעיה. כשאמרנו להם את זה הם פשוט אמרו לנו "אז תעשו את הטסט שם". אז זה מה שעשינו...

פורסם

PoPic,

כן, אתה יכול ללכת לבצע את הטסט במכון אחר, אבל רק כעבור 30 יום מהמועד שבו ביקרת במכון הטסטים הקודם.

בד"כ שולחים את הטופס לטסט כחודשיים לפני המועד, זה משאיר לך מרווח זמן ללכת ל-2 מכונים שונים בלי להיות שקרן.

את אגרת הרישוי ששילמת לרשות הרישוי, אתה לא צריך לשלם עוד פעם, אבל את התשלום למכון הטסטים עבור בדיקה חדשה, אתה תשלם בשנית (ענין של עשרות שקלים).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה רבה לכולם,עזרתם לי מאוד

אגב הרכב עוד לא היה בטסט... אבל אני מפחד שהוא לא יעבור ואני לא רוצה לצאת חציל :shock:

פורסם
כמובן ש-90% מהמכונים אמינים כל כך,

שדחופים לך שטויות רק כדי שתשלם טסט חוזר,

ולאחר מכן, כשתצטרך לעבור בדיקת זיהום אוויר,

אתה עדיין תשלם, אבל הם יבדקו רכב חדש מהנילונים ויכתבו שזה הרכב שלך.

חלם, לא?

אני העברתי כבר טסט לרכבים יותר מעשרים פעם ורק פעמים נכשלתי. פעם אחד על כיוון אורות(לפני המצב כפי שהוא היום שהכיוונון מתבצע במכון טסטים) ופעם שניה פרח מזכרוני על מה.

כך שמה שמשמע מדבריך כאילו מכשילים בכוונה לא נכון.

השיטה שלי לעבור טסט, מה שלדעתי הוכיחה את עצמה לאורך השנים, זה לבצע את הטיפול הגדול (בתקופה שעוד היה לי רכב ישן שדרש שני טיפולים בשנה) או באופן כללי טיפול, זמן קצר לפני הטסט.

בצורה כזאת כל הבעיות במידה והיו, היו מתגלות עוד לפני הטסט ומטופלות בהתאם.

פורסם
אבל אני מפחד שהוא לא יעבור

למה אתה מפחד ?

אם הרכב תקין, אין סיבה שלא יעבור.

אם הרכב לא תקין, ממילא אסור לך לנסוע בו, ולכן אתה צריך דבר ראשון להכניס את הרכב לתיקון בלי שום קשר לטסט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
למה אתה מפחד ?

אם הרכב תקין, אין סיבה שלא יעבור.

אם הרכב לא תקין, ממילא אסור לך לנסוע בו, ולכן אתה צריך דבר ראשון להכניס את הרכב לתיקון בלי שום קשר לטסט.

.

הרכב תקין בסה"כ אבל המכונים אוהבים למצוא את השטויות שלא קשורות בכלל כדי להכשיל..

אני רוצה לגשת לטסט במכון חדש שלא ניגשתי שם אף פעם,הקטע שלא מזמן הוא נפתח והוא הכי קרוב לבית, אמרתי ננסה... אי אפשר לדעת אם הם מכשילים סתם או לא, אז אני הולך לבדוק... מקסימום נעשה עוד פעם טסט במכון אחר...

• 12 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שילמתי על אגרה לבדיקה במכון רישוי ונכשלתי, ולא חזרתי עם הטפסים שלהם למזכירות האם אני יכול ללכת כעת למכון אחר או רק כעבור חודש

האם אני רשום אצלם מיד או רק אחרי שהם מקבלים את הטפסים בחזרה וממלאים במחשב

[תיקנתי מה שאמרו לי לתקן אבל בגלל שהיה לי באג איתם הם דרשו דברים חדשים]

• תוכן חדש...