Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לחו"ל למשך חודש. אני משאיר את המצבר בטעינה ע"י מטען 12V המיועד לכך.

האם עלול להגרם נזק למצבר בגלל הטעינה הרצופה במשך חודש? האם עדיף במקום חיבור רצוף

להטריח מישהו פעם בשבוע לחבר ל-24 שעות?

פורסם

שלום רב !

לא ציינת באיזה רכב מדובר, וכמה האלקטרוניקה מסובכת אצלו.

בכל מקרה אין צורך לטעון מצבר , במקרה של השבתת רכב למשך חודש ימים.

עלול להגרם למצבר נזק של קיצור חייו במקרה של טעינה יותר מ24 שעות.

אם אתה מתעקש, בקש מקרוב משפחה, שיחבר מטען ב24 עד 48 שעות, קודם לתאריך חזרתך.

מומלץ לפתןח פקקי מצבר בעת הטעינה, ולאוור את מקום חננית הרכב בזמן הטעינה, במידה והרכב חונה בחנייה מקורה.

נסיעה טובה וחזור בשלום.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אני נוסע לחו"ל למשך חודש. אני משאיר את המצבר בטעינה ע"י מטען 12V המיועד לכך.

האם עלול להגרם נזק למצבר בגלל הטעינה הרצופה במשך חודש? האם עדיף במקום חיבור רצוף

להטריח מישהו פעם בשבוע לחבר ל-24 שעות?

שלום,

המלצתי קצת שונה מזו של ידידי צביקה.

במידה והמטען הוא מסוג מטען חכם או מטען אחזקה כלומר, ברגע שמתח קטבי המצבר מגיע ל-12.7 וולט המטען באופן אוטמטי מתנתק או עובר למצב של זרם טיפטוף השומר על המצבר טעון ומוכן לשימוש בכול עת, לכן מקרה זה מאוד מומלץ גם לחודש ימים לחבר את המצבר למטען.

איזה כייף לי :)

פורסם

המצברים בטנדר הטיולים שלי מחוברים קבוע למטעני אחזקה חכמים, ששומרים עליהם טעונים 100 אחוז תמיד.

אם המטען שלך הוא טיפש, אתה יכול לחבר אותו דרך שעון שבת שקע\תקע (עולה 20-50 ש"ח) שיתן לו רבע שעה של טעינה פעם ביום. זה גם יעשה עבודה טובה.

פורסם

תודה רבה למגיבים. היות ולא ידועה לי מידת ה- IQ של המטען שלי, נראה לי שהפתרון של שעון שבת תואם יפה את כל ההמלצות!!

פורסם

המלצות

1. בדוק שגובה האלקטרוליט במצבר הינו בין סימן MIN ל-MAX או כ-1 סנטימטר מעל תאי המצבר

2. תציב את המצבר במקום מאוורר והנח נייר עיתון מתחת למצבר במקרה שאלקטרוליט ינזל מהמצבר

3. נקה את קטבי המצבר לפני חיבורו למטען

אכן הרעיון של חנן טוב, ניתן בקלות לבדוק בדף הנתונים של המטען מה היא רמת ה-IQ שלו (ניתן לבצע חיפוש באינטרנט)

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...