Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החליפו לי מנוע בג'אטי מ1.0 ל1.2

יש לי את כל הניירת

מה הלאה לאן הולכים?

המנוע דרך אגב יצא מצויין והרכב ממש "טס"

המנוע מפירוק מיקומי

הטסט המקורי,בעקרון בחודש 10

תודה רבה אני מאיזו ת"א אם זה משנה משהו

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

שלום רב !

מה שמשנה, זה אי שימוש בכל סימני הפיסוק מלבד סימן שאלה.

יש לגשת לכל משרד רשוי , באזור מגורייך, ולהמציא אישור מוסך מורשה על החלפת מנוע, מאיזה רכב הוא פורק, ואת כל הפרודורה הזאת, היה אמור לספק לך המוסך שהרכיב לך אותו.

אם הרכיב לך אותו מכונאי חצר, עלייך לגשת למוסך מורשה, ולאחר בדיקה ותשלום, הוא ימציא לך אישור כזה, איתו תיגש למשרד הרשוי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...