Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי היום מגבר מסוג shilat am1004 שהוא כביכול 2200 וואט, וכמעט בטוח שזה סתם חארטה. אבל המחיר גם זול.

בכל אופן..אני נתקל בבעיה =\ יש לי בחיבורים של המגבר שם מקום לחבר חוטים של REAR ושל FRONT

רציתי לחבר רק את הרמקולים האחוריים, אז אני משתמש רק ב rear . בכל אופן יש לי שם +/- ועוד +/-

חיברתי את הרמקולים לחיבור שם, את ה 2 בננות העבות למגבר ומהמגבר ליציאות של המערכת.

בנוסף חיברתי את ה+ ישירות למצבר, מינוס חיברתי לפח של הרכב, ויש לי שם עוד חוט כחול דק דק שהוא מתחבר ל+ שבצמה של המערכת.

המגבר עובד יש נורה ירוקה והכל, אך לא שומעים כלום ברמקולים משום מה...ניסתי לשחק בכפתורים של ההגברה והנמכה לא מגיב.

הוצאתי את 2 החוטים של אחד הרמקולים והתחלתי לנסות לגעת בחיבורים אחרים שם ולא רק על ה +/- של ה REAR

כאשר חוט אחד היה על פלוס של REAR וחוט שני היה על פלוס של front פתאום התחלתי לשמוע ברמקול דרך המגבר

אבל האיכות לא הייתה מי יודע מה, זה היה נשמע כאילו יש הפרעה.

בכל אופן אחרי כל הסיפור הזה רציתי לשאול אם למישהו יש מושג מה הבעיה? אני כמובן פירקתי את זה כי זה נראה לי לא הגיוני לחבר 2 חוטים ל +

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

קודם כל-החוט הכחול לאיזה פלוס חיברת? הוא אמור להיות במגבר ברימוט ומחובר לחוט כחול ביוניט שלך.שנית,פלוס ומינוס הולכים יחד לצד אחד,ימין או שמאל.שלישית,בדקת ביוניט שהכיוונים של הFADER באמצע?

פורסם

אז ככה, הכחול חיברתי לחוט כחול שיש לי בצמה של המערכת, היה רשום עליו משהו B(+) אחרי שחיברתי את שניהם ביחד, חיברתי אותם בנוסף גם ל+ שנכנס למערכת שבא מהמצבר...

הבנת? יענו חיברתי כחול מהמגבר לכחול בצמה של המערכת שיש עליו מדבקה של משהו B(+) ואחרי שחיברתי אותם ביחד, חיברתי אותם גם ל+ של הצמה, שבא מהמצבר..

ב REAR שבמגגבר, יש לי 4 חורים, על אחד רשום + וזה שלידו הוא - , כנ"ל גם לזוג השני.

רק שמעל כל זוג רשום R או L יענו ימין או שמאל...

חיברתי בהתחלה את החוטים של הרמקול לשם, אבל לא שמעו כלום, אז שיחקתי בחוטים יענו נגעתי בכל חור עם החוטים עד ששמעו, הסתכלתי ראיתי שזה + ו + מחוברים =\..

פורסם

נתק מהר את הכבל מתח שבא מהמצבר לחוט הכחול!! הוא לא מתחבר לשם בכלל.כמו שציינתי- החוט הכחול בצמה של המערכת מתחבר לבי פלוס של המגבר וזהו.הפלוס שבא מהמצבר מתחבר אך ורק לפלוס של המגבר.והמינוס לגוף הרכב.כמו כן,כשאתה עושה את כל זה נתק את המינוס במצבר על מנת למנוע קצר ברכב שלך.כתוב אם הבעיה נפתרה.בהצלחה

פורסם

אז בעיקרון מה שצריך לעשות זה לנתק מינוס של מצבר...ואז לחבר את הפלוס של המגבר לפלוס של המצבר..

את החוט הכחול של המגבר לחבר לחוט הכחול ה B+ של המערכת וזהו?

פשוט אני זוכר שכשזה היה ככה זה לא עבד..אני עכשיו ינסה

עריכה:

ניסיתי זאת, אך לאחר שניתקתי את החוט הכחול ה REMOTE שבא מהמגבר ומתחבר לחוט הכחול B+ של הצמה..ניתקתי אותם מהחוט + שבא מהמצבר המגבר הפסיק לעבוד...

שהם מחוברים ביחד לבד לא עובד, שאני בנוסף עושה להם עוד חיבור ל+ של המצבר המגבר כן עובד =\.

פורסם

בוא נעשה סדר

יש פלוס שהולך למצבר

יש מינוס שהולך לגוף הרכב

יש בי + שהולך לרמוט החוט הכחול בצמה של המערכת ותפקידו להפעיל את המגבר בהדלקת היוניט.

שלושת הסימונים האלה נמצאים יחד על המגבר בצד ימין או שמאל אבל כל אחד עצמאי ומיועד אך ורק לפי ההסבר שלמעלה.

פורסם

ציון B+ על המגבר זה למיטב הבנתי כניסה לחיבור ה + שמגיע מהמצבר.

במקום לעשות שטויות ומשחקים שעוד יעלו לך הרבה כסף - תעלה תמונה של המגבר ונוכל לעזור לך יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שארזה אמר!

ה 3 חוטים האלה שיוצאים מהמגבר הם נפרדים! וגם מחוברים כמו שהוא אמר.

3 חיבורים שם! אחד של המינוס! שמחובר לגוף הרכב

אחד של הפלוס שרץ ישירות אל המצבר

ואחד כחול דק של הרימוט שמתחבר לB+ גם חוט כחול דק שביוניט של המערכת.

כשאר החיבורים ככה, המגבר לא עובד. אך כשאר חיברתי את ה Remote ל B+ שביוניט ואת שניהם חיברתי ביחד ל + שמגיע ליוניט המגבר עבד.

פורסם

אתה ממש לא מובן.

מינוס הבנתי, כבל שהולך למצבר הבנתי. מה הסיפור של ה B+ הזה? איפה הוא נמצא? מה מחובר אליו?

תמונה יותר מתעזור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש פה משהו לא הגיוני.

אתה בטוח שהחיבורים של היוניט -לא המגבר-היוניט,נכונים??

תפקידו של החוט הכחול לתת פקודת הדלקה וכיבוי בהתאם ליוניט שלך-זה הכל!

אם תוכל להעלות תמונה של המגבר כפי שאיתמר ציין,יהיה קל לנו להסביר ולך להבין.

פורסם

אוקיי אני אלך עכשיו לעשות מספר תמונות.

שוב,

המערכת שלי פועלת גם כשהרכב לא מותנע. חיברו לי 2 חוטים ביחד ואז אותם חיברו ביחד ל+ שבא ליוניט וככה המערכת עובדת בלי להפעיל סוויץ'.

ברגע שאני מחבר את 2 החוטים הכחולים ל3 חוטים האלה, רק אז המגבר עובד.

אני כבר פה עם כמה תמונות

דרך אגב על החוט הכחול ביוניט רשום : Auto antena B(+)

09-05-09_1338.jpg

09-05-09_1339.jpg

09-05-09_1340.jpg

09-05-09_1341.jpg

09-05-09_1342.jpg

פורסם

אני צריך רק תמונה אחת של החיבורי חשמל שיראו מה כתוב על המגבר.זאת אומרת,תמונה של מה כתוב על המגבר עם החוטים.בסדר?

דבר שני,אם הבינותי נכון,אז השתמשת בחוט של הדלקת האנטנה האוטומאטית.....בתור רימוט ושם הבעיה שלך.

שלישי,סדר את החיבורים שלך בצורה בטיחותית ותבודד עם מבודדים שלא יהיה לך קצר!

פורסם

כן חיברתי לאנטנטה האוטומטית כנראה. אבל אין לי שם חוט אחר שחשבתי שיכול להתאים.

אני עכשיו יצלם מה רשום על המגבר.

אבל בכל אופן. לא מצאתי חוט אחר שאפשר לחבר אליו

כמו שאמרתי החוטים היחידים שהם לא קשורים לרמקולים בצמה של המערכת הם :

Ground

power b+

memory beckup

שבתמונה אפשר לראות שהם החוטים העבים - אדום צהוב שחור

09-05-09_1413.jpg

פורסם

קודם כל החוטים שיוצאים מהיוניט מתחברים לחיוט המתח של הרכב לא למצבר.

אדום-מתח קבוע או מתח של סוויץ הרכב

שחור-מינוס(חפש מינוס של הרכב,חוט שחור)

צהוב-מתח קבוע לשמירה של זכרונות היוניט שלך כמו,תחנות רדיו קבועות,כיווני טרבל,באס וכו.

החוט שרשום עליו REMOTE אמור לצאת מהצמה של היוניט שלך ואותו מחברים למגבר-ואמור להיות רשום REMOTE במגבר שלך.

שוב,החוט שיוצא מהמצבר מתחבר אך ורק למגבר!!!

ושאתה עושה את כל הניתוקים והחיבורים דאג לנתק דבר ראשון את המינוס של המצבר למניעת קצרים!! כשתסיים את השינויים והבדיקות החזר את המינוס למצבר ונסה לבדוק.

בהצלחה!

פורסם

אם אני קורא נכון

הGND בצד ימין הוא המינוס שאותו אתה מחבר למרכב הרכב

REMOTE באמצע הוא אותו רימוט כחול שאמור לצאת מהצמה של היוניט שלך

הB+ בצד שמאל הוא המתח שמתחבר למצבר

• תוכן חדש...