Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל עצה למשתתפי הדיון - מי שלא הבין את מה שעופר מנסה להגיד, שלא יטרח להתווכח איתו. (קחו ממני דוגמה - אני חושב שאני מבין מה הוא מנסה להגיד, אבל לא לגמרי בטוח, אז אני נמנע מלהתווכח איתו)

חייב להאמר לזכות אלפא, שהם לפחות מקיימים את ההבטחה של כל מה שפומפם לנו במשך עשורים ע"י אנשי שיווק ומגזינים.

לפני 9 חודשים קניתי אלפא 156 ספורטוואגון כרכב משפחתי, מבלי שהיה לי עבר כלשהו עם אלפות.

התאהבתי במראה שלה מהיום שהיא הוצגה. ניזונתי מפרסומות וכתבות, והחלטתי שכן: אני מתאים לה.

לא התאכזבתי.

לא רק שאני נהנה להסתכל עליה מהחלון, אני גם נהנה לשבת בה ולנהוג בה.

התחושה של ההגה בידיים, תגובת ההגה הזריז, תחושת הברקס, לוח השעונים, המושבים העוטפים, המנוע חובב הסל"ד.

לפני כמה ימים חזרתי לאלפא בחניון ארוך טווח בשדה תעופה אחרי העדרות של 10 ימים, ומעולם לא נהניתי כל כך לשבת שוב במכונית כלשהי שהיתה בבעלותי או בשימושי.

אין משפחתית אחרת שנותנת תחושות כאלה.

בזמן הרכישה שקלתי גם מונדאו, C5, זאפירה, פיקאסו ועוד, אבל רציתי את האלפא, והדבר ההכי חשוב הוא שלא התאכזבתי.

אני לא אלפיסט על פי ההגדרה של אלה עם סמל אלפא בסמלון שלהם, אבל אני כן מתאים לה.

לא כל אחד מתאים לה. אנשי השיווק צדקו.

רוב הקונים שמחפשים רכב משפחתי למשפחה של 4 נפשות יראו שאין מחזיקי כוסות, שאין ידית פתיחה חיצונית לבגאז', שמרווח הפנים לא מי יודע מה, שתא המטען גם לא משהו, שאין איפה לשים את הדיסקים של הילדים, ויילכו לקנות מונדאו או וקטרה סטיישן. רובם גם לא יידעו להעריך את הדברים הטובים שאני מוצא באלפא.

אלה שהמותג חשוב להם יקנו אודי או ב.מ.וו או מרצדס. הם רוצים לשדר מסר כלשהו למי שמסתכל על האוטו בחניה שלהם.

מה המותג אלפא אומר עלי? איזה מסר האוטו הזה משדר עלי?

לרוב האנשים זה אומר שאני קצת מסובב בראש. קונה עבור המשפחה שלי מכונית בלי מחזיקי כוסות?

אודי קונים בשביל הסביבה. אלפא קונים בשביל עצמך.

אבל אחרי 9 חודשים עם האלפא, הגעתי לתובנה.

אני לא צריך מכונית משפחתית בשבילי.

אני צריך מכונית משפחתית בשביל המשפחה.

אני יכול לספור על האצבעות שלי את מספר הפעמים שבהם לקחתי את המנוע אל מעבר ל 5000 סל"ד. כשאני נוהג באלפא זה כמעט תמיד עם המשפחה בפנים. את נסיעות הלבד שלי אני עושה ברכב הסופ"שים שלי.

אז עכשיו אני מחפש מישהו שיתן לי מחיר סביר בטרייד אין בהחלפה לרנו סניק...

היה רומן מהנה, התחיל טוב, נגמר טוב. רק חבל שעשינו את זה ביחד רק במיסיונרית ורק במיטה. היו כל כך הרבה תנוחות אחרות ומקומות אחרים שהייתי רוצה לנסות איתה.

רנו סניק עושה רק מיסיונרית, אבל היא יודעת גם לנקות, לבשל, לגדל ילדים ועוד כמה טריקים. כנראה שזה ייגמר בחתונה.

מזל שיש את הפילגש בחניה לסופי שבוע, והוא אוהב אנאלי במקומות ציבוריים.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגובה מאוד מעניינת, אבל אותי דווקא יותר מטרידה השורה האחרונה:

:wink:

אם אנשים כאלו נהנים מנסיעה על אלפא - אז מה הסטטוס של המותג עכשיו?? :lol:

*כמובן שהכל נאמר בבדיחות...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

ג'רמי כתבת מעולה. אמוציונלי בניתוח שכלתני וברמת הריגוש האמיתי ולא המלאכותי

אם לא הייתה הפורשה בחנייה לסופ"שים , גם היית מחליף? לדעתי לא, אבל בוא נשמע אותך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז עכשיו אני מחפש מישהו שיתן לי מחיר סביר בטרייד אין בהחלפה לרנו סניק...

היה רומן מהנה, התחיל טוב, נגמר טוב. רק חבל שעשינו את זה ביחד רק במיסיונרית ורק במיטה. היו כל כך הרבה תנוחות אחרות ומקומות אחרים שהייתי רוצה לנסות איתה.

רנו סניק עושה רק מיסיונרית, אבל היא יודעת גם לנקות, לבשל, לגדל ילדים ועוד כמה טריקים. כנראה שזה ייגמר בחתונה.

מענין מאוד, אלא שאיך אפשר לקחת ברצינות מישהו שסבור שה AL4 הוא גיר טוב, "לומד ומלמד" אם אני זוכר נכון.

פורסם
מענין מאוד, אלא שאיך אפשר לקחת ברצינות מישהו שסבור שה AL4 הוא גיר טוב, "לומד ומלמד" אם אני זוכר נכון.

אצלו בהולנד יצטרך להתאמץ למצוא סניק אוטומטי

שם זה זן מיוחד שרגל שמאל טרם התנוונה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תתפלאו, אך גם באירופה מכירותיהן של מכוניות אוטומטיות נימצאות בקו עלייה מתמיד ועיקבי.

לא כל מכוניות תהפוך באופן אוטומטי למהנה לנהיגה עם תיבה ידנית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ישה, רועי לא חשב לרגע שג'רמי מחפש סניק אוטומטי אלא צחק על ג'רמי באופן כללי...

אז יצאתי טונה או סרדין. מה לעשות הגיל עושה את שלו.

ולא יפה לצחוק על אנשים:-)

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ג'רמי, קודם כל - הגישה של מעצבי אלפא היא "אם אתה נוהג כך שהשתיה במחזיק הכוסות לא תישפך - סימן שאתה לא צריך אלפא".

שנית - נהגתי בסניק. אני לא נותן לך יומיים עליה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
ג'רמי כתבת מעולה. אמוציונלי בניתוח שכלתני וברמת הריגוש האמיתי ולא המלאכותי

אם לא הייתה הפורשה בחנייה לסופ"שים , גם היית מחליף? לדעתי לא, אבל בוא נשמע אותך

נקודה מצויינת.

אם לא היה לי רכב סופ"שים לא הייתי יכול להתפשר על מכונית משפחתית שאינה מהנה לנהיגה.

אני מניח שבמקרה כזה ההתלבטות היתה בין להחליף לאלפא עם מנוע דיזל שיותר מתאים לצרכים המשפחתיים, או לחלופין פורד מונדאו סטיישן שהיא לא רעה לנהג, או אולי סדרה 5 סטיישן קצת ישנה יותר.

ל draco - כמובן שאתה צודק לגבי השתיה. אני אישית לא מרגיש צורך במחזיקי כוסות באוטו, אבל כשיש משפחה זה הופך להיות משהו חשוב יותר.

לגבי רועי אני לא אעמיק בתגובה.

כמובן שאני מתכוון לרכוש רק גיר ידני. סניק דיזל מגיעה עם 6 הילוכים.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אבל אחרי 9 חודשים עם האלפא, הגעתי לתובנה.

אני לא צריך מכונית משפחתית בשבילי.

אני צריך מכונית משפחתית בשביל המשפחה.

אני יכול לספור על האצבעות שלי את מספר הפעמים שבהם לקחתי את המנוע אל מעבר ל 5000 סל"ד.

לפני כמה ימים הייתי עם הילדה באוטו.

עליתי באיזה מחלף עם סיבוב ועקומה אחריו. הייתי לבד, נתתי בהגה ובגז. איך שאני מתיישר במהיר אני פונה לילדה ושואל: "נו, איך היה?"

"היא מעיפה בי מבט מנומנם: "איך היה מה?"

:roll:

אתה מגיע למנתק והילדה לא מוטרדת משרעפיה.

אכן בזבוז מכונית ספורטיבית על המשפחה. לא מעריכים כלום!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם זה לא עוזר שום דבר לא יעזור, אני מרים ידיים

אתה עושה את עצמך או אתה באמת מסרב לחשוב?

אתה לא מבין שבטבלה יכולים להיות משקוללים פרמטרים שאתה היית מתעדף אותם אחרת ו/או לא משקלל אותם בכלל?

אני אתן לך דוגמא, שתבין.

בוא נניח שאתה עמוס בכסף ושיקולים כמו תמורה למחיר וצריכת דלק לא מעניינים אותך, ואולי דווקא אלו הקפיצו את האלפא למקום הראשון על חשבון ה-BMW? מה אז? גם אז האלפא היא הבחירה שלך?

פורסם
האבחנה שלך בין ריגוש "מלאכותי" לבין שאינו כזה, בהקשר הדיון המתנהל לו כאן, אינה רלבנטית כלל.

אינה רלוונטית למה?

על זה הדיון!

על זה שאנשים קונים אלפא בגלל איזה סנטימנט מזוייף שנטחן להם ע"י מכונת יחסי ציבור (לא כולם, לא רק).

פורסם

עופר שלום

כדי להקל על הדיון ואם זה לא חוצפה וחדירה לפרטיות , על מה אתה נוסע ומדוע החלטת לבחור במכונית הזו.

מסתבר שהבת לקחה את הגנטיקה מהעזר שכנגד.

הסרטון עד כמה שאני מבין גרמנית הוא על אחיזה והיגוי ולא על מכלול המרכיבים של הרכב וזה מה שהטבלה משקפת.

כפי שרשמתי כבר מקודם , בוחני הרכב לא בוחנים ויירון כנגד סיריון. הם בוחנים בהשוואה קבוצת רכב בעלי מכנה משותף קרוב ככל האפשר ומבצעים מיצוע של דרישות מכלי הרכב כפי שהם חושבים שהקורא הממוצע מחפש.

לכן הטבלה לא משקרת אבל היא לא בהכרח הכוס תה שלך.

ולגבי ממוצעים ידוע שתשע נשים בחדר אחד שאחת מהן בלבד בהריון בחודש תשיעי = כל הנשים בחדר בהריון בחודש הראשון.

ויאללה פרגן גם לאלפא , ולא שהיא זקוקה , יש לה את זה גם אם חלקו מבוסס על פמפום פרסומי.לטעמי מעט מאוד מלאכותי אבל זה אני.

מוצר גרוע עם יחסי ציבור ופרסום המסיביים ביותר לא יחזיק מעמד זמן רב בחיים, והעובדה היא שאלפא כבר קיימת איזה שנה שנתיים כיצרן.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...