Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא הכל פיקציה, אבל זו בהחלט סוג של שטיפת מוח שאלפא מהיותה אלפא היא פונה לנהג. קח לדוגמה מצב היפוטתי בו אלפא חדשה יוצאת לאוויר העולם ומה לעשות - היא לא כזו מהנה לנהיגה. קורה. (גם המיטו, למשל, היא לא ממובילות הקבוצה ביכולת דינמית). בדיוק אותו הדבר, אגב, קורה עם ב.מ.וו. נהגתי על מספר מכוניות ב.מ.וו שלא באמת היו מהנות מאוד לנהיגה, אבל הם עדיין קוראים לעצמם "מכונת הנהיגה המוחלטת".

אבל זה בדיוק מה שאני אומר - גם המכוניות הפחות מהנות עדיין פונות לנהג (גם אם מענגות אותו פחות מהמתחרות, למשל). וכן, זה בדיוק הסיפור עם ב.מ.וו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היתרון שלי, אם אפשר לקרוא לזה יתרון ,הוא גילי המופלג.

לפני +40 שנה MADE IN JAPAN פירושו היה תוצרת זבל. במכוניות באלקטרוניקה אופטיקה ועוד.

עם הזמן הם הוכיחו לעולם שזה לא כך והיום זה הולך עם איכות. ההוכחה לא הייתה פרי של מסע פרסומי כזה או אחר אלא בקביעת עובדות בשטח, שנעזרו גם בפרסום ויחסי ציבור.

כאשר אתה בא לבחון רכישה של מוצר אתה בא עם כל המטען שיש לך , אמיתי או מלאכותי.

אין לאלפא הילה יש לה שם. השם מחייב ראשית את היצרן. אם הוא מצליח בכך זו שאלה אובייקטיבית , פעם מצליח לה ופעם לא, וסובייקטיבית של זה ששוקל לרכשה.

אובייקטיבית אתה מסתמך על דעות של "מומחים" ולבסוף אתה בוחן את המוצר בהתאם לשיקוליך ומשקל כל פרמטר בתוך סה"כ הפרמטרים שלך.

לג'רמי חסר מעמד לכוסות, לדור 29 חסר ידית אחיזה:shock:

רוני לדוגמה הוא "מומחה" ולמה לדעתו יש משקל ,כיוון שעבודתו זה לשים את הישבן שלו חלק מהיום וכל יום על מכונית אחרת ויש לו את הזכות לנהוג בה כמעט כרצונו ואת הכלים של השוואה, למכוניות אחרות מה שלרוב ציבור המשתמשים אין את הפריבלגיה הזו. איזה משקל לייחס לדעתו , איש איש וטעמיו.

גם נסיעת מבחן של חצי שעה, שעה, שאתה זוכה לה, לא נותנת תמונה אלא רק תחושה של המכונית.

תחילת השרשור עוסק בגידול במכירות של אלפא בארץ. הגידול נבע מתמחור ראוי יותר לאלפא 159 ומיצוב המיטו לא ב 240K כמו קופר S עד לא מזמן אלא ב 150K שזה עדיין 30-50% יותר ממשפחתית רגילה.

ויש ביקוש, הגשמת חלום לאחד , ואטרקטיביות ברכישה ,לשני..

ובא לציון גואל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רוני (וכל היתר) - אותו "זה" באלפא נובע, אם ועד כמה שאפשר להמחיש את זה, בפניה לנהג.

יש באמירה הזו הרבה אמת, אם כי BMW עושים זאת טוב יותר. בכל מקרה, מה פונה לנהג באלפא אפשר להסביר במילים (מנוע, מאפייני התנהגות, סביבת נהג ועוד), זה לא קשור לשומדבר ערטילאי.

אפילו הבררה (בינינו, עם כל היופי שבה - שמנה. Fat ass.) זכתה למחמאות בעיתונות הרכב העולמית וגם במבחנים אותם היא מפסידה כמעט בכל פרמטר פרט לעיצוב החיצוני נקבע שהיא פונה יותר לנהג ומהנה יותר... זוהי המהות, לדעתי, של אותו "זה"

אז לא "זה". זה עיצוב, זו סביבת נהג... אלו דברים מוגדרים מילולית וברורים. שומדבר מיסטי. יש את זה (עיצוב) גם ב-156 (כמו שג'רמי כתב יפה). הרבה פחות ב-164, שהיתה יפה לזמנה חיצונית ודי נורמלית מבפנוכו. הקו של אלפא החל מה-156, וכבר כתבתי זאת, הוא ברור ועושה את העבודה. אפילו מתכתב קצת עיצובית עם ההיסטוריה (לסיוע בבניית המיתוג), אבל למעשה אלפא שנתה את הקו שלה מה-156, מיצרן מכוניות ספורט ליצרן מכוניות אלגנט עם ניחוח ספורטיבי. אבל זה באמת דיון אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לעמוד מול התגובות שלך, ורק שלך מרגע פרסום הסרטון, ששוללות כל דיעה חיובית על אלפא רומאו בין אם אובייקטיבית ובין אם סובייקטיבית

עכשיו אתה פשוט משקר. לא כתבתי דבר אחד שלילי על אלפא רומיאו. אחד! אם כבר, נהפוך הוא.

מזל שהכל כתוב.

שהרכב הזה נותן הרבה יותר מסתם הרגשה ערטילאית וסגידה למותג.

מישהו כתב שזה כל מה שהרכב נותן?

להיפך, אני טוען שהרכב נפלא ולא צריך את כל הבולשיט הערטילאי כדי להסביר למה.

אתה בכלל לא קורא, רק נזעק מזה שנדמה לך שהעליבו לך את האוטו?

פורסם

אלפא עברה לייצר מכוניות יומיומיות עם ניחוח ספורטיבי הרבה לפני ה-156. אם לדייק, הרי שעד לפני מלחה"ע ה-II ייצרה אלפא מכוניות ספורט בלבד (והייתה יצרן מכוניות-על הלכה למעשה, סוג של פרארי/למבורגיני) ואילו אחרי המלחמה ייצרה מכוניות ליום-יום עם ניחוח ספורטיבי, כשמדי פעם נוספו מכוניות ספורט (TZ1 ו-TZ2, מונטריאל, טיפו 33, SZ/RZ ES-30 למשל). כך שמה שאמרת זה לא מדויק.

מעבר לכך - פירטתי לך את ה"זה", למיטב הבנתי. מה עוד אתה רוצה? אתה מושך את זה, גם לאחר הסבר, לכיוון כמעט תיאולוגי וויכוח האם אלהים קיים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, לך ולי אין אי הסכמה. זה עם תאורית "המשהו שלא ניתן להגדרה" של Boxer שאני לא מסכים.

פורסם

רומן וכל האלפיסטים,

עושה רושם שהרבה פעמים אלפא היא יותר מכונית לעיניים מאשר באמת מכונית לנהג,

אז נכון, המנועים קולניים וההגאים מהירים,

אבל יש מתחרות שעשו ועושות את זה הרבה יותר טוב ולאף אחד אין "רעל" כזה סביב המותג כפי שיש לאלפיסטים השרופים.

אתה צריך להבין שמה שחשוב זה הדגם ספציפית ולא להכליל ולהיות נאמן למותג,

זאת שטות,

לשם דוגמא רק :

כל PSA בשנות ה-90 הייתה הרבה יותר מכונית לנהג מאשר אלפא מקבילה לה.

כיום, הבררה מאכזבת מאוד, המיטו הרבה פחות חדה ומוכשרת ממה שצריך...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
לשם דוגמא רק :

זה לא שמכוניות PSA היום יותר טובות (בפן הספורטיבי). :roll: דרישות הבטיחות הגוברות די מחסלות את מכוניות הספורט העממיות.

כדי להתגבר על כל השומן צריך הרבה סוסים באורווה.

פורסם
רומן וכל האלפיסטים,

עושה רושם שהרבה פעמים אלפא היא יותר מכונית לעיניים מאשר באמת מכונית לנהג,

אז נכון, המנועים קולניים וההגאים מהירים,

אבל יש מתחרות שעשו ועושות את זה הרבה יותר טוב ולאף אחד אין "רעל" כזה סביב המותג כפי שיש לאלפיסטים השרופים.

אתה צריך להבין שמה שחשוב זה הדגם ספציפית ולא להכליל ולהיות נאמן למותג,

זאת שטות,

לשם דוגמא רק :

שטות?! מי אתה שתקבע לי מה אני צריך להבין או איך ועל מה לשים את כספי?

מכל מקום, אם אלפא מצליחה לקבץ סביב המותג קהל לקוחות נאמן, אז לפחות היא מצליחה במשהו, לא?

באשר להשוואות - ילדותי משהו. ובכל זאת, בשנות ה-2000 הגלגל התהפך - כל אלפא הייתה יותר ספורטיבית מכל דגם PSA מקביל. מה זה אומר? יותר נכון, מדוע נמנעת מלציין את זה? הרי פרט לסוף שנות ה-80 וה-90 לא היו ל-PSA דגמים באמת מצטיינים דינאמית (סיטרואן, למעט אותו עשור וחצי, מעולם לא פנו לכיוון ופיז'ו לא היוו תחרות לאלפות ולב.מ.וו. הישנות). אז שוב, מה אתה רוצה להגיד? הרי במה שאתה אומר ישנה הערצת מותג (או שני מותגים, שלושה אם נוסיף את רנו) זהה, רק שאינה של אלפא, כשזה כל ההבדל. בלהט הטיעונים שלך וזכרונות השרשור בפורום הקניה והמכירה אפילו לא טרחת לראות, שלא טענתי לעליונות המכוניות של אלפא, אלא לעצם הפניה לנהג. ההבחנה חשובה ואף קריטית ודומה שפרט אליך, כל היתר (עופר, לדוגמא) הבינו למה התכוונתי.

לגבי המיטו, הדוגמא שאני אביא היא דווקא של ה-207 GTI. במבחן בגיליון האחרון של "אוטו" ירדו עליה חזק ובכל זאת, היא נתנה בראש במסלול למתחרות שלה, כולל הקליאו ספורט המהוללת, ובהפרש ניכר למדי. אני רואה כאן מכונית שמרגישה אולי חדה פחות ברם, אליבא דבוחני "אוטו", הנה רכב שקל יותר לחיות אתו ביומיום וגם מבצע, בסופו של יום, יותר טוב מכולן. מה שאני רוצה להגיד הוא שהכל עניין של סדרי עדיפויות. לגבי הבררה - אפילו אני כתבתי לעיל שהיא שמנה - מה עוד אתה רוצה, פרט להתנצחות ילדותית?

אתה רואה לנגד עיניך, באיזשהו מקסימליזם נערי אמנם מקסים אך קיצוני, רק את התכונות הספורטיביות של הרכב (וגם זה לא מדוייק, רק את התכונות שלדעתך מהנות, או ייראו לדעתך טוב יותר בעיני סביבתך המוטורית) ומתעלם מהיות הרכב מכלול ומהעובדה שנדירים הם המקרים, בהם רכב כדוגמת הרכבים עליהם אנחנו דנים נרכש כרכב שני. כל רכב עיקרי הוא מכלול פשרות. זה שפלוני מותח את הקו בנקודה X ואלמוני בנקודה Y, לא הופך אחד מהם לעדיף על רעהו. אתה, לעומת זאת, מעדיף להשוות בולבולים. חבל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שטות?! מי אתה שתקבע לי מה אני צריך להבין או איך ועל מה לשים את כספי?

חלילה, אני לא קובע לך שום דבר וזאת לא כוונתי.

מכל מקום, אם אלפא מצליחה לקבץ סביב המותג קהל לקוחות נאמן, אז לפחות היא מצליחה במשהו, לא?

נכון מאוד, למותג יש שם מעולה בקרב מכורים וחובבי-הגה.

באשר להשוואות - ילדותי משהו. ובכל זאת, בשנות ה-2000 הגלגל התהפך - כל אלפא הייתה יותר ספורטיבית מכל דגם PSA מקביל. מה זה אומר? יותר נכון, מדוע נמנעת מלציין את זה? הרי פרט לסוף שנות ה-80 וה-90 לא היו ל-PSA דגמים באמת מצטיינים דינאמית (סיטרואן, למעט אותו עשור וחצי, מעולם לא פנו לכיוון ופיז'ו לא היוו תחרות לאלפות ולב.מ.וו. הישנות). אז שוב, מה אתה רוצה להגיד? הרי במה שאתה אומר ישנה הערצת מותג (או שני מותגים, שלושה אם נוסיף את רנו) זהה, רק שאינה של אלפא, כשזה כל ההבדל. בלהט הטיעונים שלך וזכרונות השרשור בפורום הקניה והמכירה אפילו לא טרחת לראות, שלא טענתי לעליונות המכוניות של אלפא, אלא לעצם הפניה לנהג. ההבחנה חשובה ואף קריטית ודומה שפרט אליך, כל היתר (עופר, לדוגמא) הבינו למה התכוונתי.

נמנעתי מלציין זאת כי זה ברור, וכל חובב רכב יודע את זה.

במה שאמרתי אין הערצת מותג, נתתי רק דוגמאות ספציפיות על מותגים עממים אחרים שהיו עדיפים על אלפא בהרבה,

זה הכל.

לגבי המיטו, הדוגמא שאני אביא היא דווקא של ה-207 GTI. במבחן בגיליון האחרון של "אוטו" ירדו עליה חזק ובכל זאת, היא נתנה בראש במסלול למתחרות שלה, כולל הקליאו ספורט המהוללת, ובהפרש ניכר למדי. אני רואה כאן מכונית שמרגישה אולי חדה פחות ברם, אליבא דבוחני "אוטו", הנה רכב שקל יותר לחיות אתו ביומיום וגם מבצע, בסופו של יום, יותר טוב מכולן. מה שאני רוצה להגיד הוא שהכל עניין של סדרי עדיפויות. לגבי הבררה - אפילו אני כתבתי לעיל שהיא שמנה - מה עוד אתה רוצה, פרט להתנצחות ילדותית?

היא לא נתנה בראש במסלול לאף אחד.

אתם לא יודעים לקרוא ?

אז מה שהיא הייתה מהירה יותר, היא לא עושה לנהג כלום.

הוא לא מבצעת בסופו של יום יותר טוב מכולן, היא המשעממת מכולן.

אתה רואה לנגד עיניך, באיזשהו מקסימליזם נערי אמנם מקסים אך קיצוני, רק את התכונות הספורטיביות של הרכב (וגם זה לא מדוייק, רק את התכונות שלדעתך מהנות, או ייראו לדעתך טוב יותר בעיני סביבתך המוטורית) ומתעלם מהיות הרכב מכלול ומהעובדה שנדירים הם המקרים, בהם רכב כדוגמת הרכבים עליהם אנחנו דנים נרכש כרכב שני. כל רכב עיקרי הוא מכלול פשרות. זה שפלוני מותח את הקו בנקודה X ואלמוני בנקודה Y, לא הופך אחד מהם לעדיף על רעהו. אתה, לעומת זאת, מעדיף להשוות בולבולים. חבל.

לא תמיד, יצא שמדברים על ספורטיביות, ולכן דינמיות זו התכונה החשובה ביותר,

אם הדיון היה מתבסס על סאלון, תאמין לי שהיו משנים לי קודם כל פרמטרים אחרים כמו איכות ונוחות.

רומן התשובות באדום.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

לירן, יש לנו כנראה איזושהי אי הבנה במושגים בסיסיים. על המסלול אין כיף. על המסלול יש סטופר ואם 1.7 שנ' הפרש זה לא לתת בראש, אז מה כן?! הפרמטר היחיד שבוחן על מכוניות על המסלול הוא זמן, אחרת צוות עיתונאים היה קובע את נקודות האליפות בפורמולה 1 והיו חוסכים כסף על טרנספונדרים. משעממת? על המסלול זה לא מעניין אף אחד.

לגבי עדיפים וכו' - שוב, הרבה מזה זה עניין של נקודת השקפה. מה שכן, התעקשת לדבר על דגמים עדיפים וכו' כשאני לא נכנסתי לפינה הזאת מלכתחילה.

כמו שאמרתי:

אבל זה בדיוק מה שאני אומר - גם המכוניות הפחות מהנות עדיין פונות לנהג (גם אם מענגות אותו פחות מהמתחרות, למשל). וכן, זה בדיוק הסיפור עם ב.מ.וו.

לכן ההערה שלך לא הייתה רלוונטית כלל ועיקר, וכל המטרה שלה הייתה להיכנס בי ובמותג ועוד במקום שאני בכלל לא מתווכח...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איך אמר ווין דיזל ב"מהיר ורציני 1"- זה לא משנה אם נצחת באינץ' או במייל.

ניצחון זה ניצחון.

אותו כנ"ל לגבי הזמנים במסלול (נאמר בזמנו על איביזה של חבר פורום שחרכה את ערדרינג) מי שמנצח זה מי שעשה את זמן ההקפה הנמוך ביותר וזה ממש לא משנה כמה הוא נהנה בזמן שהוא קבע את הזמן האמור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תשמעו על המסלול בהחלט יש כייף,

זה לא שאתם אלונסו עכשיו באמצע מירוץ F1 וחייבים לקצץ זמנים בהקפה עם נהיגה חלקה ככל הניתן.

זה קיים אך ורק בעולם התחרותי ששונה לחלוטין מהעולם שלנו.

אתה שוכח שאנחנו נהגים חובבים על כבישים ציבוריים ולא מקצוענים במסלול מירוץ.

תקראו בכל סקירות המסלול החודשיות באוטו לא מפרסמים רק זמנים יבשים ומי הכי מהיר על המסלול,

אלא, חשוב יותר,פירוט של איך המכונית מתנהגת על המסלול, מה היא יודעת לעשות, ועד כמה היא מהנה לנהיגה,

ואין לזה קשר ישיר למספרים היבשים, זה נתונים שאי אפשר למדוד במספר,

לדוגמא יש שם איביזה T משופרת שסיפקה זמני מסלול מדהימים,

אבל מבחינת ההתנהגות היא הייתה בין המכוניות עם ההתנהגות הגרועה ביותר מבין המכוניות שנבחנו.

והראלי שלי לשעבר, אוטו מיושן, מנוע חלש, זמנים יחסית יפים אבל בערך במרכז טבלה ומטה,

והתנהגות הכביש המענגת ביותר מבין ההנעה הקדמית שהבוחן הרגיש שם.

עידן, אני לא מאמין שאתה מושפע מ"מהיר ועצבני".

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

אני חושב שהזמן במסלול הוא פשוט לא רלוונטי לרוב הקונים. זה פשוט לא משנה כי אף אחד לא הולך לקחת את הרכב שלו למסלול שאינו קיים פה.

emotion of motion

• תוכן חדש...