Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , אני חדש בפורום קראתי את החוקים ולא ראיתי שאני עובר על חוק מסויים , אני יודע שהנושא נחרש מחיפוש בפורום הבעיה שרוב הפוסטים הם מ2006 או תחילת 2007 ככה שהם לא ממש עדכניים , אם אפשר המלצה לרביעייה בסביבות ה350 לצמיג (אפשר גם פחות) באזור המרכז (רחובות , אשדוד , ראשל"צ)

פורסם

ממליץ על יוקוהמה A.DRIVE צמיג לא ספורטיבי במיוחד, אבל שקט אוחז טוב ברטוב וביבש, לאבא שלי על הלנטיס יש בדיוק כזה צמיג עלה 1100 לרבעייה, טרייה בת 3 חודשים, לא זכור לי מאיפה.

פורסם

אני רכשתי לא מזמן זוג yokohama A drive במידה הזו לכריזמה.

לאחר החווייה הלא נעימה של Dunlop SP Sport 490, היוקו אוחזים הרבה יותר טוב, לא מצייצים בפניות, ונשמע שהם יותר שקטים. הם מורכבים מקדימה במקום הדנלופ.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

הציעו רביעיית גודייר ב370 לצמיג (כולל מע"מ וגם כולל התקנה) באוטודיפוט זה נשמע לי די יקר , צמיגי ספורט אני ממש לא צריך מה שחשוב זה הנוחות השקט והעמידות. למישהו יש המלצה מאיפה לקנות ? (עוד פעם , באיזור אשדוד רחובות )

עוד פרטים :

הנסיעה היא לרוב בין עירונית וגם עירונית , לא מרובה (בסביבות ה50 ק"מ ליום)

פורסם

מבחינת מקום הקנייה ממליץ על צמיג ישיר בפ"ת, הן מבחינת המקום והן מבחינת המחיר, 20 דקות מרחובות

פורסם

גודייר דוראגריפ גם צמיג שנותן תמורה טובה במחיר נמוך (אני מאמין שתמצא אותו בסביבות ה300 לצמיג).

עברתי אליו אחרי דאנלופ SP490 וההבדל עצום. האחיזה על יבש ועל רטוב טובה מאוד והמעבר מיבש לרטוב אינו מורגש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...