Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

רציתי לשאול אותכם על דעתכם בנוגע נהיגה ב"שכרות"

ולא סתם כתבתי שכרות בגרשיים.

לא באתי פה לפתוח דיון על האם העונש מחמיר מידי,אלא פשוט לדון על "האם הכמות הקטנה שמרשים לנהוג איתה היא סבירה לנהיגה או לא"

כלומר,האם לדעתכם זה בסדר לנהוג כשיש בגופכם קצת מעל המותר?האם שבכופכם יש קצת מעל המותר אתם כשירים לנהוג(כשיר על דעת עצמכם,לא על דעת המשטרה)

אני שואל את זה כי אתמול לאחר חגיגות יום העצמאות רציתי לנהוג,אמרתי שלא שתיתי ושאני בסדר,ושבטח בדרך יעצרו אותי לפחות פעם אחת לביקורת ושאין לי ממה לפחד. אמרתי שרק שתיתי שתי כוסות(פלסטיק,רגילות,סטנדרטיות)של בירה.אמרו לי שאני לא אעבור את הביקורת(למרות שעברו 4 שעות)והרמתי גבה.

נ.ב

יש לציין שלא נהגתי

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

"כשיר על דעת עצמך" זה מושג בעייתי, כי גם אם אתה לא מרגיש כלום, גם אחרי שתיית כמות קטנה זמן התגובה שלך מתארך ואתה נהיה פחות חד. לפעמים זה יכול להיות הבדל בין חיים ומוות.

אישית אני לא עולה להגה אחרי יותר מבירה אחת, ומעדיף להמנע מלשתות בכלל אם אני הולך לנהוג באותו יום.

הרבה חוקים אפשר לעקם, אבל אלכוהול ונהיגה זה משהו שלא משחקים איתו.

פורסם

צריך לעשות מבחן שליטה קצר במקום הינשוף.

יש אנשים שישתו כפול מהמותר וייסעו מצויין,ויש כאלה שישתו חצי מהמותר ויעשו תאונה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תחשוב על זה שנהיגה לאחר שתית אלכוהל מכהה את החושים ומאיטה את התגובות של הנהג . מה עם תיפגע במישהו בדרך?

יש לי חבר שעשה תאונה וניכנס בעץ לאחר ששתה ולא הרבה, הוא ניפצע קשה וחברו הטוב שישב לידו נהרג . מה יש לך להגיד על זה?

אני אומר שזה רצח במודה . איך ניראה לך הרגשתו היום ? ואני לא מדבר כבר על משפטים עברה על החוק , עבודות שרות , ואיבד את עבודתו במקום ממשלתי מסודר .

ותחשבו על זה . (רק כוס אחת יותר ).

וכן היום המישטרה מחמירה עם זה עד כדי מעצר עד היתפקחות , מישפט , שלילות , קנסות , ועוד .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

המשטרה מאד מחמירה, אני מכיר ארבעה נהגים שרשיונם נשלל לאחר ששתו לכל היותר שליש! זמן ההמתנה היה מעל לשעה!

אישית אני כבר לא שותה ונוהג, נהגתי לשתות שליש ולהמתין כשעה אך כבר לא מסתכן.

פורסם

שורוק

אני חותם על זה ש:

1 או שהנהגים האלו שוקלים שליש קילו

2 או שהם שיקרו לך\למשטרה לגבי הכמות ששתו

3 או שהבדיקה לא בוצעה באופן נכון והם נפלו קורבנות לשוטריום לא מיומנים

אין מצב שמשליש אפילו 20 דרות אחרי ששתית אתה לא חוקי גם אם אתה בחורה של 40 קילו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המשטרה כן מחמירהה אבל יש מקרים שאנשים פשוט יצאו במזל.

לדוגמא : חבר מאוד טוב שלי יצא ושתה כמויות גדולות מאוד של אלכוהול, הוא ביצע פרסה בפסי רכב,ת נהג דיבר בטלפון. כאשר תפסה אותו המשטרה, והגיעה המשפט הוא קיבל כנס כספי 1000 שקלים ו12 חודשי שלילה בפועל לדעתי הוא יצא בזול ויש לו מזל

אז יש איזה שהיא תקווה ...

פורסם
שורוק

אני חותם על זה ש:

1 או שהנהגים האלו שוקלים שליש קילו

2 או שהם שיקרו לך\למשטרה לגבי הכמות ששתו

3 או שהבדיקה לא בוצעה באופן נכון והם נפלו קורבנות לשוטריום לא מיומנים

אין מצב שמשליש אפילו 20 דרות אחרי ששתית אתה לא חוקי גם אם אתה בחורה של 40 קילו

לא שוקלים שליש קילו, לא מאמין ששיקרו.. ויכול להיות שנפלו כקורבנות.

בכל מקרה הגעתי לאיסור עצמי לשילוב בין אלכוהול ונהיגה, קשה אך משתלם

פורסם

gsi16v קראתי את ההודעה שלך מהר והייתי בטוח שאמרת "20 דורות אחרי ששתית אתה לא חוקי" :roflmao:

למרות שזה גם נכון, יהיה לך קשה לעמוד בבדיקות הרפואיות לחידוש הרישיון.

פורסם

סורי

my typo

אותיות צמודות

אני פשוט מדבר מניסוין של עשרות פעמים שנכחתי בבדיקה

לא רק על כמה שאני ניבקדתי ושתיתי באותו ערב אלא גם אלו שהיו איתי שגם ידעתי כמה שתו באותו ערב

המקרה הכי קיצוני מבחינת כמות נמוכה שאדם באמת שתה ולא רק סיפר ששתה ועבר את הכמות המותרת זה היה

אדם ששוקל 65 קילו ששתה חצי ליטר בירה 8% (שהיא יותר חזקה מרוב הבירות שכיודע סביב ה 5%) ונבדק כ 40 דקות אחרי שסיים לשתות

לרוב כולם משקרים לגבי הכמות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המספר הנמוך הוא בגלל שצריך למתוח קו כלשהו , זה לא משנה אם חלק מהאנשים עדיין כשירים אפילו ב100% עם כמות משולשת של שתייה מהמותר - העניין הוא שמספיק שאדם אחד לא...

מבחני שליטה למיניהם - הם דבר די סובייקטיבי - ינשוף (מתופעל כראוי) - זו עובדה.

בכלליות דווקא בקטע הזה אני מרוצה מהעניין - בן אדם שעולה על ההגה צריך לחשוב קצת ולקחת אחריות על הנושא , ועדיף שלא ישתה.

אני יכול לתת לדוגמא את ההורים שלי , שכשיוצאים למסעדה , גם אם שתו סה"כ כוס יין אחת - יבקשו ממני או מאחי לנהוג הביתה.

פעם גם אני הייתי שותה ומחכה , היום - פשוט אין מצב יותר (לכן התחתנתי עם מישהי שלא שותה בכלל , מה לא? :) )

חבר עשה תאונה די רצינית אחרי כמות לא גדולה של שתייה, לא נעים (אך למזל כולם לא היו נפגעים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...