Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום חברים נכבדים

השאלה שלי הפעם היא האם נוזל הקירור Zerex (של חברת Valvoline) איכותי יותר מנוזל הקירור הזול והידוע של Prestone?

השאלה שלי נוגעת אך ורק בנוזל מסוג ירוק

או בקיצור מה עדיף -

זה?

bottle_top_ZAF-1.jpg

bottle_bot_ZAF-1.jpg

או זה?

25tdt78.jpg

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

לא מכיר את הנוזל של Valvoline אבל הנוזל של פרסטון מעולה.

משתמש בו לא מעט שנים על שלושה רכבים ולא היו בעיות מעולם.

פורסם

סטוורוס,

הזרקס שבתמונה הוא נוזל בצבע ירוק.

DENON,

אין לי משהו נגד הפרסטון אבל לאורך שנים אני לא יודע אם הוא יעיל באותה מידה כמו נוזלים יקרים ממנו.

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

ZEREX הירוק (original) מתאים לרכבים מיושנים.

DEX-COOL מתאים לרכבים אסיאטיים ומגיע בצבע כתום בשני סוגים: מוכן לשימוש וריכוז

G-05 מתאים לפורד ועוד שלל רכבים

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מתעלק על השאלה.

יש לי פיג'ו 307 שנת 2002, אוטומט 1600 סמ"ק.

נוזל הקירור שלי הוא שקוף, רציתי לדעת האם זה מה שאמור להיות או ששמו שם מי ברז? (זה רכב שרכשתי עכשיו אז לא מכיר)

פורסם
מתעלק על השאלה.

יש לי פיג'ו 307 שנת 2002, אוטומט 1600 סמ"ק.

נוזל הקירור שלי הוא שקוף, רציתי לדעת האם זה מה שאמור להיות או ששמו שם מי ברז? (זה רכב שרכשתי עכשיו אז לא מכיר)

ככל הנראה מדובר במים. נוזל קרור אמור להיות צבוע בצבע כלשהו. ממליץ לך להחליף בהקדם לנוזל המומלץ ע"י היצרן.

פורסם
ככל הנראה מדובר במים. נוזל קרור אמור להיות צבוע בצבע כלשהו. ממליץ לך להחליף בהקדם לנוזל המומלץ ע"י היצרן.

הייתי לפני שבוע בטיפול והם בדקו את זה ולא אמרו לי כלום במוסך.

זה בטוח מים רגילים?

• תוכן חדש...