Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח וכשר לכולם.

בשישו ובשימחו השלמתי את קניית המערכת החדשה שלי להלן הפריטים:

HU : Alpine 9855R

F.COM : Morel hybrid + mt23

AMP : Phase evolution RS4

MONO : Sundown SAZ1500D

SUB : ??

כל החלקים אצלי פרט לסאב שאני עוד לא סגור לגביו..!

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין AA HAVOC \ IDMAX\DUAL GENESIS AUDIOPHILE כולם 12 אינץ'.

אני שומע בעיקר אלקטרו האוס, ראפ ומזרחית.

אני רוצה לחבר את הסאב ב 1 אוהם ע"מ לנצל את מלוא הכוח של המגבר, כמה סלילים של כמה אני צריך ?! לא מבין בזה ממש.

אשמח לחוות דעת ממכם על יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שתי סלילים של 2 אוהם כל אחד - לחבר במקביל ותקבל היתנגדות סופית של 1 אוהם :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

התקציב הוא בסביבות 2000 שקל לכן ההתלבטות בין IDMAX לHAVOC היא יותר רלוונטית כי על הג'נסיס רוצים הרבה יותר.

מה בעצם ההבדלים ביניהם? בתרדים קודמים דיי חפרו בנושא אבל לא הצלחתי להבין מיזה הרבה, מישהו פעם שמע את שני הסאבים הללו על אותו מגבר?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

1+

לקיפוד...

תבוא למפגש ותשמע מס' סאבים, אני לדוג' מאוד אוהב את ההרצים (Hertz) ולדעתי ההיי אנרג'י נכנס בתקציב.

סאב מדוייק ונקי, סאב SQ אמיתי...

לי יש את האנרג'י בתיבה מקורית שלדעתי הוא נשמע נפלא.

בקיצור הכי נכון לעשות זה לבוא ולשמוע במפגש או שניים, שווה לחכות...

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

15 נראה לי דיי והותר, באס משתלט אבל אני יגיע למפגש ויחליט שם.

פורסם

גם ב12" עם 1000 RMS הוא יכול להשתלט לך יפה מאוד!

שני הגדלים פשוט נשמעים אחרת ( ואולי ה15 קצת יותר חזק :) )

אבל בוא למפגש ותשמע את ההבדלים.

אולי אפילו תחליט שאתה אוהב את הסאונד של 15" לך תדע

פורסם

אולי תחליט בכלל שאתה אוהב סאונד של 10"?! בקיצור תגיע מחר, כדאי לך :wink::-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בסוף משכתי קצת את התקציב ולקחתי dual genesis audiophile מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...