Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן השוואתי - מיני קופר -פונטו TS - HGT - פולו106GTI - GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכתבה נראית לי משוחדת במקצת... :|

כן, זה כמו הכתבה של האימפרזה STI SPEC C מול ה-EVO FQ300, גם שם נראה לי שהכתבים היו משוחדים כשהם בחרו את ה-EVO בהפרש קטן על האימפרזה.

או הכתבה של הלמבו מול פגאני מול 911 טורבו, איך הם יכולים לבחור את הפגאני? בטח שילמו להם. בכלל החבר'ה האלה מ"EVO" מושחתים :p

רוני

אני יודע ש"EVO" בד"כ לא משוחדים, אבל לפי :

"106GTI מתמודדת נגד כל מיני מכוניות עלומות שם.

106GTI מחסלת להן את הצורה.

תודה."

נראה לי שיש כאן קצת חוסר אמינות במקצת.

לא חשוב,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל!

תגיד לי, אתה צוחק נכון?

אתה מצטט את רוני (שד"א סתם כתב את דעתו ולא את תקציר הכתבה בשני מילים למרות שהוא די צדק :wink: ) וע"פ זה אתה טוען שהכתבה משוחדת?

מילא הכתבה היתה נעשית על ידי ירחון א*ט* או ה*ה כאן בארץ......אבל EVO?

הכתבה סובבת דווקא את המיני ולדאבונם של הכותבים ניצחה ה- 106GTI וזה מורגש בכתיבה....

ורק לידיעתך החבר'ה בEVO מאוד מאוד אוהבים את המיני דווקא ועל כך יעידו המבחנים שיפורסמו בשבועות הקרובים.

אז פעם הבאה שאתה רואה 106GTI.....תו כבוד הא? :wink:

רק בריאות...

אייל

BMW M135I

פורסם
חברה אני יודע שאתם חולים על פגו אבל אין סיכוי שה-106 GTI יותר טובה או משתווה ל-POLO GTI ואין מה להשוות בין הפולו ללופו!!!

אל תתבאסו!!!

ואת זה אומר כבודו כמישהו שנוהג על שתי המכוניות ? אם זה המצב אז אני מתנצל מראש על הכתבה המגמתית למרות שעלה לי די הרבה כסף לשחד 5 עיתונאים בריטים (זה בליש"ט)....נו מילא :lol:

וד"א.....הלופו הרבה יותר טובה מהפולו (מנוע כמו של הפולו + משקל נמוך יותר+גיר קצר שישה מהלכים) אבל שוב....אני כפי הנראה טועה.... :shock:

BMW M135I

פורסם
דניאל!

תגיד לי, אתה צוחק נכון?

אתה מצטט את רוני (שד"א סתם כתב את דעתו ולא את תקציר הכתבה בשני מילים למרות שהוא די צדק :wink: ) וע"פ זה אתה טוען שהכתבה משוחדת?

מילא הכתבה היתה נעשית על ידי ירחון א*ט* או ה*ה כאן בארץ......אבל EVO?

הכתבה סובבת דווקא את המיני ולדאבונם של הכותבים ניצחה ה- 106GTI וזה מורגש בכתיבה....

ורק לידיעתך החבר'ה בEVO מאוד מאוד אוהבים את המיני דווקא ועל כך יעידו המבחנים שיפורסמו בשבועות הקרובים.

אז פעם הבאה שאתה רואה 106GTI.....תו כבוד הא? :wink:

רק בריאות...

אייל

אני צוחק כשמדגדגים אותי.

אם כתב את דעתו (שהיא גם מה שהיה כתוב שם !!!) אז הכתבה נשמעה לי קצת חסרת אמינות אבל אני לא יודע בוודאות, לא השמצתי - לא את EVO לא אותך ולא את רוני.

יום טוב ותנו גז.

דניאל.

פורסם

זה לא פעם ראשונה שמגיעים לתוצאות כאלה בעיתונות הבריטית .

עשו שם כבר השוואות יותר מוזרות מאלה עם ה 106 (ואשני אומר יותר מוזרות אני מתכוון שהכניסו אותה לרשימה אחת עם מכוניות על) .

המיני צריכה להתמודד עם כמעט 250 קילו יותר מאשר ה 106 , המשקל הזה על רכב קטן מאוד משמעותי .

מה לעשות, פעם ייצרו מכוניות יותר מענגות את הנהג.

למרות שאם לי היו נותנים לבחור בין שתיהן, הייתי לוקח את המיני בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

פששששששששששששששששש

יפה

השוואה יפה אבל הפרש המחירים בין המכוניוות גדול (אם אני לא טועה)

אפשר לשם תמונה בחטימה???????????

B.M.W

M3

Burago

1/18

פורסם

כל המאמר הזה נעשה לכבודה של המיני ולכך גם יעידו התמונות שלה לבדה במאמר וכן ניתן להבין זאת גם מן הכתוב.

ה106 הובאה ככל הנראה לצרכי השוואה אני מניח?!

אם כך המחיר לא רלוונטי.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אז זהו שכן יצא לי לנהוג בפג'ו 106 GTI וכיום יש לי POLO GTI.

בכל אופן אני את הבחירה שלי עשיתי ולא מצטער על כך!!!

מה שבטוח שהאוטו שלי הרבה יותר יפה/מפואר/בטוח/נוח מפג'ו 106!!! (ולא צריך להקיף את התשובה הנכונה...)

יום טוב.

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

מה שבטוח שהאוטו שלי הרבה יותר יפה/מפואר/בטוח/נוח מפג'ו 106!!! (ולא צריך להקיף את התשובה הנכונה...)

יום טוב.

יפה - כל אחד והעין שלו.

מפואר - כל אחד מה שהוא מחפש. זה למה המחיר שלה ככה גבוה.

בטוח - :oops: .

נוח - זה תמיד טוב?

זה שהוא כזה נוח ומפואר והכל, גורם לו להיות כבד הרבה יותר מ 106, ככה שה 106 הרבה הרבה יותר מהירה ממך. יותר יציבה. יותר מתנהגת. יותר שווה את הכסף. יש לה יותר שוק. יותר כיפית.

לא צריך להקיף את התשובה הנכונה.

Back to the original - NC again.

פורסם

יום טוב.

עם זה מה שאתמחפש באוטו שלך אולי עדיף שתקנה מרצדס A קלאס. לא קונים אוטו ספורט בשביל נוחות, פאר ובטיחות אלא בשביל הנאה מנהיגה.

second is the first looser

פורסם

יום טוב.

עם זה מה שאתמחפש באוטו שלך אולי עדיף שתקנה מרצדס A קלאס. לא קונים אוטו ספורט בשביל נוחות, פאר ובטיחות אלא בשביל הנאה מנהיגה.

אבל אם אפשר לשלב אז מה טוב.

נכון ?

דניאל.

פורסם
חברה אני יודע שאתם חולים על פגו אבל אין סיכוי שה-106 GTI יותר טובה או משתווה ל-POLO GTI ואין מה להשוות בין הפולו ללופו!!!

אל תתבאסו!!!

ואת זה אומר כבודו כמישהו שנוהג על שתי המכוניות ? אם זה המצב אז אני מתנצל מראש על הכתבה המגמתית למרות שעלה לי די הרבה כסף לשחד 5 עיתונאים בריטים (זה בליש"ט)....נו מילא :lol:

וד"א.....הלופו הרבה יותר טובה מהפולו (מנוע כמו של הפולו + משקל נמוך יותר+גיר קצר שישה מהלכים) אבל שוב....אני כפי הנראה טועה.... :shock:

+ נמוכה משמעותית + שלדה יותר טוב + קסנון (שגם יש בפולו ) + איכות הרכבה משובחת.

ראיתי באנגליה והתאהבתי...

לו רק היתה בארץ ....

נ.ב. בכל מקרה, הייתי לוקח על פניה את המיני בלי לחשוב פעמיים

download.php?id=11369

1715157.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...