Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה לרכב שלי מחר שיוף ותיקוני שפכטל ואני לא יודע לאיזה רמה של שיוף אמורים להגיע

אים אני צריך להגיע לפח עצמו או שמספיק גירוד קל של הצבע הקיים

ואודה לכם אים תדריכו אותי קצת לגבי השלבים אים אני צודק אז קודם משייפים הכול. ואז מורחים הכול. ושוב משייפים עים נייר עדין ואז בה היסוד. ואחריו הצבע

תודה מראש לכול העונים אים תוכלו לתקן אותי לפני שאני יעשה שטויות אני יעריך

פורסם

שייפתי היום את הרכב והורדתי את הכול הגעתי לפח של הרכב ומהשיוף המסיבי נוצרו מלא שריטות קטנות צפופות עבדתי עים נייר 240 השאלה שלי אים הצבע יסגור הכול

פורסם

את יכול לצרף כמה תמונות ? שנראה את העבודה של השיוף, ואגב מאיפה קנית צבעים "צבע יסוד וצבע לרכב" ?

יש לך מקום שאתה יכול לצבוע בו או שסתם בחנייה ?

לגבי שפכטל הפחחים של איזה חברה ומאיפה אני יכול להשיג חומר כזה בצפון ? כמה עלה לך כל חומר וציין בקשה את הכמות ,שפכטל,צבע יסוד, צבע לרכב.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...