Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התייעצתי בפורום לפני שבועיים בערך אודות רכישת רכב קטן, אוטומטי, אמין וחסכוני (אם אפשר) בסביבות 30000-35000 ש"ח.

קראתי גם נושאים קודמים בפורום. קיבלתי המלצות, בין השאר, על פיאט פונטו ספייס, וניגשתי לחיפושים.

כרגע יש לי הצעה של פיאט פונטו ספייס 2004, 111000 ק"מ, יש שלישית (כל הבעלים פרטיים). לדברי המוכרת מדובר ברכב שמור מאוד שלא עבר תאונות. טרם בדקתי אותו במכון רישוי.

שאלתי: הדעות על פיאט פונטו ספייס אוטומטית הן חלוקות מאוד. חלקם אומרים שהרכב אמין וטוב, וחלקם אומרים להתרחק ממנו כמה שיותר. מה דעתכם?

ושאלה נוספת: מה דעתכם על רנו מגאן?

מודה לכולם!

פורסם

את משווה כאן בין מכוניות משני סגמנטים שונים. לדעתי, ראשית עליך להחליט איזה סגמנט מעניין אותך, ולאחר מכן להתמקד בו ורק בו.

כך נוכל לייעץ לך על הדגם הספציפי שמעניין אותך, ובמידת הצורך גם להציע חלופות.

נקודה נוספת שיש לקחת בחשבון היא שעל שתי המכוניות אומנם קיים מידע רב באתר הזה, אולם בבואך לקרוא אותו, עליך לזכור שחלק מהתגובות נכתבו ע"י מי שבבעלותו אחד מהרכבים הללו או מכיר אותם מקרוב, וחלק נכתב ע"י מגיבים שעיקר ההיכרות שלהם עם הרכב התבצעה דרך האח-של-השכנה-של-הדודה-של הסבתא-של-הגיס.

יש לברור בקפדנות בין אלה לאלה: רוב התגובות מהסוג השני לרוב אינן שוות את הפיקסלים שהן תופסות על המסך שלך.

כאחד שמעולם לא החזיק באף אחת משתי המכוניות הללו, אישית אני נוטה לכיוון הפיאט. הגיר הרציף שלה הוא באמת מתפקד נהדר (יצא לי לנהוג עליו), מאוד נעים לשבת בה ובסה"כ מדובר בתמורה נאותה לכסף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה, אלעד.

אני חייבת להודות שאין לי הבנה מאוד גדולה באף אחד מהדגמים...

כפי שכתבתי, אני מחפשת רכב שיענה על הצרכים שלי: אוטומט, אמין, עם עדיפות לרכב קטן וחסכוני (אני סטודנטית), בסכום של 30000-35000 ש"ח.

אודה לך או לכל מי שקורא ומעוניין לענות על חלופות אפשריות. ואשמח לשמוע תגובות רק ממי שמכיר את הרכב באמת ולא משמועות רחוקות.

תודה!!

פורסם

על פונטו ספייס תוכלי לקרוא הרבה בפורום - נראה שהוא חביב על רוב האנשים הרציניים פה.

אני, למעשה, רכשתי לי אחת כזו בעקבות התמיכה בפורום, ולא התאכזבתי.

רכשתי את הדגם דיינאמיק (ELX) משנת 2005, ואני מרוצה מאוד - מאוד חסכוני בדלק (מאוד!), טיפולים לא יקרים (ולא רבים, אחת ל-20,000) ונסיעה נעימה ונוחה.

החסרון היחיד שאני מוצא בו הוא שזה אוטו טיפה רועש, אבל יתכן שהחלפת צמיגים (אצלי, לפחות) תשפר את המצב.

לא היה קל למצוא אחד שמור, חיפשתי במשך כמעט חודשיים, אבל היה שווה לחכות :-) (ימים יגידו, כמובן, אבל בינתיים זה נהדר).

בהצלחה.

פורסם

אוטומאטית, כאשר ברמת הגימור הזו, משמעות הדבר שהתיבה רציפה.

אני מאוד נהנה מהתיבה הזו, הנסיעה חלקה מאוד (כי אין העברת הילוכים אף פעם), והאוטו מאוד חסכוני, בנסיעה בין עירונית עושים בערך 17-18 ק"מ לליטר. אם ממש רוצים, יש גם מצב תפעול ידני לתיבה (מה שנקרא, טיפטרוניק), עם שישה הילוכים, אבל אני מודה ומתוודה שאני כמעט אף פעם לא מרגיש צורך להשתמש בו (ואני חובב ידני...).

• תוכן חדש...