Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שמצאתי כאן בפורום זו היא תופעה בכל קליאו 94, בעיה עם הטורים הלא יציבים

כעיכרון הייתי במוסך כדי לבדוק איך אפשר לסדר את הצ'וק החשמלי שמושפע מהחיישן במנוע ומיצצב את הטורים במידת הצורך

ניקו לי את המנוע של הצ'וק אך זה לא פתר את הבעיה

אחרי כיוון של חלק מסוים במצערת האוטו התחיל להשתגע

הוא מניע טוב אך ברגע שלוחצים על הגז המנוע נחנק לכמה שניות ואז נותן מכת הזרקה ועולה לטורים גבוהים

במהלך נסיע מה שקורה זה

אני נוסע מושך הילוך עוזב את הגז ואז האוטו קופץ טיפה ואם לוחצים שוב על הגז אין תגובה בכלל האוטו לא מגיב ללחיצה

כדי לשחרר את המצב אני לוחץ קלאץ ומשחרר לאט יחד עם לחיצה על הגז ואז האוטו ממשיך לנסוע

מכונאי שטיפל לי בבעיה טען כי יכול להיות שהמחשב של האוטו צריך כביכול ללמוד את ההזרקה שהשתנתה בגלל איזה שינוי של מיקום הפרפר וזה יכול לקחת יום יומיים... המיקום שונה בשביל לנסות ולקבוע את הסלד ההכי נמוך כדי שלא ירד מתחת ל0.5 ולא יכבה.

תאמת עוד ליפני שהבחור התחיל לטפל לי בבעיה אמר שיש מצב שצריך להחליף את כל הבית מצערת...

אם כן כמה עולה בית מצערת חדשה או תחלופית פחות או יותר והאם באת נראה לכם שזאת הבעיה ?

תודה

פורסם

אני מניח שדגם המנוע אצלך, כולל יח' הזרקה "מונוג'ט" של בוש, (הזרקה חד נקודתית).

אכן יש מצבים בהם עדיף להחליף יחידה מאשר להתעסק עם תיקונה, ואולם, לעיתים התקלות פשוטות הן, וחוסר ידע מונע תיקון מהיר ופחות יקר.

אינני טוען שהמקום שבו היית סובל מחוסר ידע, ואולם, כדאי לגשת לאנשים שמתעסקים בדיאגנוסטיקה, והטובים שבהם ידעו מה לעשות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...