Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגמר לי לפני שבועיים המלווה, והרישיון הזמני, הדף, נרטב ונהרס. עכשיו אני בלי שום רישיון עליי והכרטיס עוד לא הגיע לי. אני יכול לנהוג ככה? אם עוצר אותי שוטר מה אני יכול להגיד לו? אני ממש בבעיה ואני לא יודע אם לנהוג או לא. תודה.

פורסם

הפרטים עליו ברורים?

אם כן, לא אמורה להיות בעיה.

שלי גם כן נרטב ( עבר במכונת כביסה \: ) ולמרות זאת נשאר ברור וכשהשוטר עצר לביקורת לא אמר כלום.

אם הטופס לא ברור זה בעיה, תתקשר למשרד הרישוי ותשאל.

פורסם

זה לא שהרישיון נקרע פה ושם ואפשר לראות משהו, הוא התפורר מרוב שהוא נרטב ולא נשאר ממנו כלום. אני עכשיו בלי הדף הזה ובלי הכרטיס. אני יכול לנהוג?

פורסם
זה לא שהרישיון נקרע פה ושם ואפשר לראות משהו, הוא התפורר מרוב שהוא נרטב ולא נשאר ממנו כלום. אני עכשיו בלי הדף הזה ובלי הכרטיס. אני יכול לנהוג?

מציע לך להתקשר למשרד הרישוי ולשאול.

בכל מקרה אם יש עליך את תעודת הזהות הם יכולים לוודא שיש לך רישיון, אבל אני מאמין שיש גם צורך להיות תמיד עם רישיון הנהיגה כשנוהגים.

אני מאמין שממש בקרוב אתה תקבל את הרישיון מהפלסטיק, כשאתה מתקשר אליהם תשאל אם יש להם תאריך לגבי ההגעה של הרישיון.

פורסם

כעיקרון כן.

מצד שני, במקרה ותתבקש להציג רישיון נהיגה לשוטר תאלץ לשלם קנס עקב נהיגה ללא מסמכים, כמדומני כ100 ש"ח.

פיתרון נוסף - קפוץ למשרד הרישוי והוצא כפל רישיון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה מוזר שעבר לך כבר שבועיים מאז סוף המלווה והפלסטיק לא הגיע לך.

הוא אמור להגיע תוך מקסימום שבוע מסוף המלווה.

to finish first first you have to finish

פורסם
כעיקרון כן.

מצד שני, במקרה ותתבקש להציג רישיון נהיגה לשוטר תאלץ לשלם קנס עקב נהיגה ללא מסמכים, כמדומני כ100 ש"ח.

פיתרון נוסף - קפוץ למשרד הרישוי והוצא כפל רישיון.

אתה אומר שהוא יכול לנהוג אבל לקבל קנס לא ניראה לי שזה מה שהוא רוצה.:-)

בכל מקרה אם ניגמר לו המלווה ועברו כבר שבועיים זה עיניין של כמה ימים עד שיקבל את רישיון הפלסטיק.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

במיקרה שרישיון נהיגה לא נמצא על הנהג ,

השוטרים בודקים במסוף לפי ת.ז. ורואים שיש רשיון בתוקף.

לרוב הם גם מוותרים על מתן דו"ח של 100 ש"ח במצב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני הייתי במצב שלך והרישיון עבר במכונת כביסה.

לא ראו כלום אבל ראו תאריך הוצאה ושעצרו אותי לביקורת הראתי להם תאריך הוצאה ואמרו לי ליסוע לשלום.

יום אחרי זה קיבלתי את הפלסטיק זה אמור להגיע אליך כל יום.

פורסם

סלבנות...זה שם המשחק

הוא יגיע...אל תדאג לא שכחו אותך במשרד הרישוי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
זה מוזר שעבר לך כבר שבועיים מאז סוף המלווה והפלסטיק לא הגיע לך.

הוא אמור להגיע תוך מקסימום שבוע מסוף המלווה.

אמור זה שם של דג.

אני מכיר אנשים שחיכו חודש+. אני עצמי חיכיתי שלוש שבועות.

• תוכן חדש...