Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי רכב חדש Seat Ibiza SC יש בתוכו 6 רמקולים מובנים עם מערכת MP3 מובנת.

אני רוצה להוסיף מגבר טוב וסאב שיעלה לי בסביבות 2500 שקל ביחד.

אני לא יודע את הנתונים של הרמקולים באוטו .

השאלה איזה מגבר עדיף לי ושל איזה חברה ואותו הדבר לגבי סאב.

לפי מה שאני הסתכלתי על דגמים וחברות ראיתי שיש 3 חברות שנחשבות מבין הטובות השאלה אם אני חושב נכון:

1.Rockford

2.Phoenix Gold

3.Audison

4.JBL

שלושת החברות הראשונות ראיתי ברשימת הדגמים והחברות הטובות כיום .

לגבי JBL זה הדעה שלי שהיא חברה מעולה לרמקולים ולמגברים.

לגבי סאבוופר אין לי מושג ראיתי 25 החברות והדגמים הטובים כיום אבל בארץ לא מצאתי אף אחת מהם.

אשמח לעזרה לגבי בחירת מגבר וסאבוופר טובים ומאיפה לקנות.

יוסי.

פורסם

מה אתה רוצה להגביר ? רק את הסאב או גם מספר רמקולים ? כך בחשבון שאם אתה מתקוון להישאר אם המערכת המקורית אתה תצתרך גם מנחת בכדי שתוכל לחבר מגבר :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

יוסי, על סמך מה רשמת את מה שרשמת? אשמח אם תיתן את הלינק לרשימה של "25 הסאבים הטובים בעולם שאי אפשר להשיג בארץ".

כמו שאלכסנדר אמר ככל הנראה תצטרך מנחת או לרכוש מגבר בעל כניסות ייעודיות להגברה של רדיו-דיסק שכן ל 99% מהרדיו דיסקים המובנים אין יציאות RCA. מנחת טוב ואיכותי עולה 600-700 ש"ח.

לגבי הסאבים - תתחיל משמיעת סאבים של ID ו AA. נקודת התחלה טובה, איכות פנטסטית ויש עליהם אפילו מבצעים לחברי הפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...