Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג צעיר בן 17 וחצי, המגבלה שלי בסכומים היא עד 60 אלף לכן סיננתי לרכבים שמוצגים בכותרת.

אני בהתלבטות קשה עם נטייה על ה-307 או הסיאטים למיניהם, למרות שהסיאט ניראות לי יותר יקרות משום מה.

למרות זאת שמתי עין גם על האוואו, אבל השאלה אם הביצועים שלה לא נחותים משאר הרכבים שהצגתי.

מה שאני צריך זה רכב אמין, אחזקה זולה יחסית, ותיקונים \ טיפולים לא יקרים , עם זאת ביצועים סבירים + (לא מחפש עגלה שלא זזה) - לכן מה הכי עדיף?:

1. פג'ו 307
  2. שברולט אוואו
  3. סיאט איביזה (לא חדשה)
  4. סיאט קורדובה (לא חדשה)
  5. מאזדה 3 (המפלט האחרון, הכי פחות נראה לי)

פורסם

את האוויאו תעיף - לא בטיחותית, גרועה.

307 ומאזדה 3 הן משפחתיות. אני מניח שעבורך מכונית קטנה תהיה עדיפה וזולה יותר לאחזקה (ולרכישה).

איביזה היא אפשרות סבירה, אבל יש עוד לא מעט אפשרויות טובות. אם אתה שם בראש העדיפויות אחזקה זולה אז מכונית כמו טויוטה יאריס תתאים לך, או הונדה ג'אז או פיאט פונטו (ממודל חדש יותר). גם פיג'ו 206 או רנו קליאו B ידניות יתאימו. אם הביצועים חשובים אז ידני, בגדול, זה יותר טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סליחה אם אני בור, אבל 307 נחשבת משפחתית?

בנוגע לטויטה יאריס, היא יקרה לתקציב שלי, פיאט פונטו היא עגלה ויסלחו לי כל אלה שיקפצו עכשיו ויגידו שזה אחלה אוטו, חשבתי אולי פיאט גרנדה פונטו אבל כבר הספיקו לבטל אותה עבורי.

קליאו B לא נראית משהו לפחות לא בשנתונים שמתאימים לתקציב שלי.

פיג'ו 206 יכולה להיות אופציה חמודה, השאלה אם לא עדיף כבר את ה307, ומה בנוגע לביצועים של ה206 בכללי? אוטו אמין?

פורסם

307 היא משפחתית.

מה זאת אומרת "פיג'ו 206 יכולה להיות אופציה חמודה, השאלה אם לא עדיף כבר את ה307", מאיזה בחינה עדיף?

אלה רכבים בקטגוריות שונות.

פורסם
סליחה אם אני בור, אבל 307 נחשבת משפחתית?

בנוגע לטויטה יאריס, היא יקרה לתקציב שלי, פיאט פונטו היא עגלה ויסלחו לי כל אלה שיקפצו עכשיו ויגידו שזה אחלה אוטו, חשבתי אולי פיאט גרנדה פונטו אבל כבר הספיקו לבטל אותה עבורי.

307 היא משפחתית. בדיוק כמו המאזדה3, או גולף/לאון/אוקטביה למשל.

הפונטו לא "איטית" יותר מהאוואו למשל,או מה206 למשל. נסעת באחת שאתה יודע כ"כ טוב שהיא "עגלה"?

!AWDSOME

פורסם
אני נהג צעיר בן 17 וחצי, המגבלה שלי בסכומים היא עד 60 אלף לכן סיננתי לרכבים שמוצגים בכותרת.

אני בהתלבטות קשה עם נטייה על ה-307 או הסיאטים למיניהם, למרות שהסיאט ניראות לי יותר יקרות משום מה.

למרות זאת שמתי עין גם על האוואו, אבל השאלה אם הביצועים שלה לא נחותים משאר הרכבים שהצגתי.

מה שאני צריך זה רכב אמין, אחזקה זולה יחסית, ותיקונים \ טיפולים לא יקרים , עם זאת ביצועים סבירים + (לא מחפש עגלה שלא זזה) - לכן מה הכי עדיף?:

1. פג'ו 307
  2. שברולט אוואו
  3. סיאט איביזה (לא חדשה)
  4. סיאט קורדובה (לא חדשה)
  5. מאזדה 3 (המפלט האחרון, הכי פחות נראה לי)

אחזקה זולה יחסית+ביצועים= ידני בלבד עם עדיפות לסופר מיני.

אם אתה והלך על פיז'ו- הייתי שוקל את ה-206 ללא ספק על פני ה-307 (קטנה יותר וחסכונית יותר)

אם סיאט אז האיביזה ולא הקורדובה מאותם השיקולים.

מצטרף ל-sronis לגבי האוואו. כן היא זולה יחסית לשנתון ויש לכך סיבה מצויינת :lol:

המלצה- לפני שאתה "ננעל" על רכב מסויים, תעשה בו סיבוב ותבין אם הוא נראה לך. מן הסתם מצורפת המלצה חמה לקרוא את השרשורים הדביקים על תהליך קניית הרכב, לא לוותר על בדיקה במכון ולהשאיר כסף ליישור קו.

פורסם

307 אתה יכול להביא מנוע 1.6 110 כ'ס . ממש ממש לא עגלה. גם לא נותן בראש בדלק כמו המנוע 2.0 .

טיפולים ? כל 30,000 קילומטר או שנה. פעם בשנה טיפול של שמנים. ופעם ב60K אני חושב טיפול גדול , טיימינג וכו'.

האוטו נראה צעיר, תנסה לחפש סוג XT \ XS שהן הכי מאובזרות (גנטים , גימור פנימי , כריות אוויר וכו') .

אם יתמזל מזלך אולי תמצא קופה 3 דלתות , האוטו נראה הרבה יותר טוב.

פורסם

היי גבר,

בימים אלה אני מוכר פיג'ו 307 שנת 2002 אחרי שהייתה אצלי 3 שנים

עם 85000 ק"מ,מטופלת רק במוסך היבואן מהיום הראשון, ספר טיפולים מלא ובנוסף

החלפות שמן כל חצי שנה,יש לה טסט לשנה!!! המנוע הוא 2000 סמ"ק, המנוע היותר

מוצלח של פיג'ו, האוטו פצצה,נהנתי מכל פעם שהוא לקח אותי ממקום למקום...

הדגם המפואר ביותר שקיים(כל התוספות וריפודים בהירים מדהימים ביופיים),

אם אתה מעוניין מוזמן ליצור קשר: 0544413507

אלכס

• תוכן חדש...