Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תצפה ליותר מדי.

חפש פורד סיירה, פז'ו 505, סובארו DL, אופל קדט וכנראה שכל רכב 4 דלתות משפחתי משנות ה90 המוקדמות וסוף שנות ה80.

תזכור שהרכבים האלו די אוהבים דלק, והאחזקה שלהם יכולה להיות יקרה (יש לרובם כמה מאות אלפי קילומטרים).

פורסם

מיצובישי סופר לנסר שנת 97, אחלה רכב, נוח מרווח ואמין!

לחבר שלי יש את הרכב בגרסה הידנית והוא מרוצה ממנו מאוד מכל בחינה.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

פיאט מריאה שנת 98 אוטו גדול מרווח עם מזגן מפוצל(גם ליושבים מאוחר) 103 כ"ס בקרת אקלים כריות אוויר והכל

פשוט מציע ביגלל השוק החלש של פיאט בארץ

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

מי שמחפש רכב למשפחה במחיר נמוך כלכך כנראה לא יהיה לו ברירה אלא לקנות DL (גם הן מתקלקלות מדי פעם).

פיאט מריאה גם לעשירים לא הייתי מציע, "מי שקונה בזול ישלם ביוקר"

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מה דעתכם על היונדאי לנטרה?

1.6 משנת 1996 תעלה 13K

יש ABS חלונות חשמל הגה כח מזגן

ונראה לי שאחלה של רכב

מה החסרונות שלו?

פורסם

פיג'ו 505? אופל קאדט? לדעתי חזרתם קצת יותר מדי אחורה.

החיסרון העיקרי של הלאנטרה הוא תצרוכת דלק מעל לממוצע בקטגוריה. זה מעבר לעובדה שבמקרה הטוב מדובר ברכב בינוני לגמרי, לא אחד המוצלחים לדעתי.

רק כדי שיהיה לי קל יותר למקד את ההמלצות - אנחנו מדברים על גיר ידני או אוטומטי? רכב שעיקר הנסיעות שלו עירונית או בין עירוניות?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ליונדאי לנטרה צריכת דלק יותר גבוהה מהממוצע רק בדגם האוטומטי, הידני לא בזבזני.

בכלל, לא התייחסת לגיר - אם גיר רגיל בא בחשבון, רנו מגאן וסיטרואן קסרה ו פיג'ו 306 יכנסו לתקציב ויתנו את התמורה הכי טובה לכסף.

בטיחות, נוחות, שנתון מתקדם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גיר ידני בלבד

ואני מבין שהלנטרה תכנס טוב מאוד בקטגוריה :)

מצאתי כמה יונדאי לנטרה שנה 96 ביד 2

הנה אחת שדי משכה לי את העין

נראת לי דיי שמורה

יצרן: יונדאי

דגם: לנטרה - GLS ידני 1.6

נפח: 1,600

שנה: 1996

יד: 3

ת. הילוכים: ידנית

מחיר: 13,000 ₪

סוג מנוע: בנזין

טסט עד: 12-2009

ק"מ: 190,000

צבע הרכב: בורדו מטאל

מזגן: יש

בעלות קודמת: פרטית

בעלות נוכחית: פרטית

מוכן להחלפה: לא

תוספות:

ארבע צמיגים חדשים גלגלי מגנזיום רדיו דיסק טסט ארוך אוטו יפייפה אחרי טיפול 10000 חיסכוני מאוד 1-13 בדוק

רכב במצב חיצוני ומכני מצויין נראה כחדש שמור ומטופל מאוד מנוע וגיר מעולים גמיש במחיר

e1_1_1_36533_20090218140231.jpg

e1_1_2_67651_20090213120234.jpg

• תוכן חדש...