Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה חשוב שכל הפילטרים יהיו מקוריים של mann?

אני רוצה לבצע טיפול גדול,ופשוט אני רוצה שישימו לי את כל הפילטרים מקוריים.האם זה קריטי אם הם תחליפיים?

או שזה אותו דבר?

פורסם

אתה יכול לשים פילטר דלק/אוויר חליפי אין שום בעיה עם זה , למרות שההפרש מחיר כמעט זניח ,רק על פילטר שמן תקפיד במקורי.

שמן מנוע רק איכותי, ומים רק G12 (מיים אדומים) והפלגים אצלך זה עם 3 אלקטרודות גם כן תבדוק קוד.

.

פורסם

אל תתפשר על פילטרים תחליפיים. זה פשוט לא שווה את זה.

הפילטרים של MANN שהם זהים למקוריים רק בלי הטבעה של לוגו VW/AUDI - מחירם מאוד קרוב לפילטרים זבל סיניים שמוכרים בחנויות החלפים השונות, אז סה"כ החסכון שאתה יכול להשיג הוא בערך 40-50 שקל על כל הפילטרים ביחד. בהנחה שאתה מחליף אוויר, שמן ,דלק, ופילטר מזגן. במקרה ביצעתי החלפה מקיפה כזאת בטיפול האחרון, והפילטרים של MANN נרכשו מקומט את פרוגרס (מקווה שאני זוכר את השם נכון) יבואני MANN שממוקמים באזור רחוב המסגר.

אגב בטיפול לפני הקודם קניתי את כל הפילטרים מקוריים בחברה : פילטר שמן מקורי עלה לי בצ'מפיון 50 ומשהו ש"ח....

פילטר דלק עלה איזה 70 ש"ח ופילטר אוויר בחברה עולה בערך 130 ש"ח , אז כמה אתה כבר חוסך? (החסכון הגדול במעבר ל MANN הוא בפילטר האוויר שעולה פחות מחצי מחיר מאשר בחברה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני רוצה רק פילטרים מקוריים ולא רוצה לחסוך,העניין שיש מוסך,שאני לא יודע אם אפשר לחשוף את שמו שאמר לי שיש תחלפי שם.חוץ מפילטר שמן.

• תוכן חדש...