Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רנו מגאן קופה, האימובילייזר המקורי של הרכב ננעל.

אמרו לי שיש קוד פין מיוחד שאני מקיש ברכב. מישהו יודע משהו?

תודה :-P:-P:-P

ברוך הבא,

הודעתך נערכה, הוסרו סימני שאלה מיותרים, תוקנו שגיאות כתיב, הכותרת נערכה ונוספו סימני פיסוק כנדרש.

כמו"כ, היא הועברה לפורום הטכני - שם מקומה.

נא הקפד להבא לקיים את כללי הפורום וכן להתבטא בשפה נאותה.

פורסם

כן.

במרכז לוח המכוונים,ליד כפתורי ההפעלה של המזגן אמור להיות לך כפתור נעילת דלתות (ציור של רכב עם דלתות פתוחות) ועל הכפתור יש גם נקודה אדומה.זה הכפתור שבעזרתו מכניסים את הקוד.

תהליך הכנסת הקוד מפורט בספר הרכב.

את הקוד אתה צריך לקבל ממרכז השירות (גם טלפוני) של קרסו לאחר שהם יוודאו שאתה בעל הרכב.

תצור קשר עם מרכז השירות.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אם המישהו הזה יודע את הקוד,אז הוא יכול לקחת לך את האוטו.

זה לא טוב..

ד"א,לי אמרו שהקוד קיים רק לדגמים עם סוג מסויים של אימובילייזר(אלו שמשדרים באינפרא-אדום),איזה מודל הרכב שלך?

בכל מקרה,האם הקוד פתר לך את הבעיה?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...