Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודש נשרף לי מודול ההצתה, אחרי שהוא גרם לניתוק פתאומי של ההצתה באמצע נסיעה, ולפעמים הותיר אותי ללא יכולת להניע למשך דקות ארוכות, עד אשר הוא לא הניע בכלל(כיום כאשר אני מחבר את המודול הזה אין הנעה בכללה)

אז קניתי מודול חדש, שעבד בסדר למשך שבוע, ואז גם הוא התחיל לנתק את ההצתה באמצע כביש מהיר למשך שניה, מין מכה כזו, עד אשר גם הוא התחיל להביא אותי למצב שהרכב נכבה ולא מניע למספר דקות.

אז חשבתי שזה מודול מתוצרת גרועה, אז חשבתי, וקניתי אחד נוסף מתוצרת שאני בטוח שהיא טובה כי כבר היה לי כזה.

המודול ה 3 החזיק בדיוק יום אחד, וכרגע המצב שלו יותר טוב משל המודול השני, וברור שגם מהראשון כי הראשון לא מניע בכלל.

אבל גם הוא מכבה את הרכב ומונע ממני להניע למספר דקות.

מה שורף את המודולים? שכן שלי אמר שייתכן ומתח טעינה לא תקין ויש קפיצות בטעינה ששורפות את המודול, נשמע הגיוני?

האם זו בכלל לא בעיה במודולים?

מומחים אני צריך את עזרתכם, אני על סף גירושים מהרכב ששירת אותי שנים רבות בנאמנות.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

האפשרויות לשריפת המודולים המואצת:

1. תוצרת ירודה (איזה יצרן הוא המודול "הטוב" שכתבת?).

2. הרכבת מודול חדש ללא מריחת משחת קרור יעודית מתחתיו.

3. סליל הצתה פגום שצריכת הזרם שלו גבוהה מדי ומעמיסה את המודול.

4. מתח טעינה גבוה מדי, כפי שכתבת קודם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ותוסיף אפשרות אחת, שאמנם נתקלתי בה רק פעם אחת, והיה זה בפיאט אונו דווקא, והיא קומפרסיה בשמיים, ואף עוד אחת, שחוטי ההצתה מנותקים פנימית.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למעשה כל תקלה במערכת קווי המתח הגבוה של הצתה עלולה לגרום למודול ההצתה להפגם, כגון: רוטור שרוף, מכסה, חוטי הצמה וסופרסורים, מצתים וכמובן הסליל.

מציע לבדוק עם אסצילוסקופ את מערכת ההצתה לפי החלפה למודול חדש.

פורסם

תודה לכולכם,

רפי אין מה לדאוג לגבי המשחה, אני יכול להעביר קורסים למריחת משחת מודולים באוניברסיטה .

המודול החדש והאחרון מתוצרת regitar .

יש לי סליל הצתה ספייר בבית, ששוכב אצלי במחסן כמה שנים מסדרה הראשונה של בעיות החשמל, הוא תקין, אנסה אותו.

חוטי ההצתה שלי ישנים, אנסה להחליף גם אותם, למרות שאם אחד מהם מתנתק אז הרכב יעבוד על 3 צילינדרים, ואני לא חושב שזה הסימפטום, אצלי הרכב מתנתק בפתאומיות.

שאלה אחרונה לכולכם, איך ועם מה אני יכול לבדוק מתח טעינה תקין?

אודה לכם אם תוכלו לרשום לי להיכן לחבר רב מודד, ומה הבדיקות שעלי לעשות בזמן שהוא מחובר.

תודה רבה.

פורסם

חפש בפורום איך לבדוק טעינה, פורסמו מספר שרשורים בנושא.

להערכתי ומנסיוני בעיות טעינה הן לא הגורם ולרוב מדובר בחלק בעל איכות נמוכה, יחד עם זאת אם נמצאה בעיה טעינה טפל בה.

פורסם

amit

חיבור רופף או נתק רגעי בסלד גבוה הם גורם לשריפת מודולים,קחבחשבון.כמו כן חובה לבדוק שמתח טעינה יציב ברציפות ואין לו פיקים חזקים בגלל ווסת לא תקין.

פורסם

תודה רבה לכם,

לא הצלחתי להשיג רב מודד, אבל ניסיתי להתקין את סליל ההצתה הישן שהורדתי מהרכב לפני 4 שנים- הוא כבר לא תקין ולא מניע את הרכב בכלל.

אבל מה שיותר מוזר, הוא שלאחר שהחזרתי את סליל ההצתה הנוכחי , ועשיתי סיבוב בדיקה של 15 דקות, הרכב חזר לעבוד בצורה תקינה ולא נכבה.

האם ייתכן שהיה חיבור חשמל רופף אל סליל ההצתה, והוא גרם לשריפת המודול הראשון, ולבעיות במודול השני וגם בנוכחי?

אני מקווה שזה ישאר ככה למרות שאני פסימי, תודה רבה על העזרה.

פורסם

חיבור חשמל רופף, יכול לגרום לנתק. נתק, זה כאילו הוא מנותק.

לחילופין, יתכן ועקב הזנת מתח בחיבור רופף, היתה התחממות שקצרה את חייו , זה בספק מה, שכן, החום שממילא נוצר, גבוה בדרך כלל הרבה יותר.

עולה, שיתכן והקביעות שלך לגבי מודולים שנשרפו, לא מדוייקות, ואולי יש נתק או תקלה אחרת בצמה/תקע וכו, ולאו דווקא של המודול עצמו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...