Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת תספורת remington מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לרכוש מכונת תספורת חדשה של remington דגם HC600 עם להב טיטניום ניתנת לשטיפה ללא שימון המכונה באה עם מזוודה מהודרת לכל חלקייה וכל זה ב350 ש"ח בלבד.

האם כדאי?

חברת remington מומלצת?

דגם מוכר וטוב (מישהו יודע)?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

יש לי אותה - והיא פשוט מצוינת. מומלצת בחום. יש לה תשעה או עשרה גדלים של פלסטיקים לסכין (לא זוכר איך קוראים להם), שתי מברשות - אחת גדולה (מה זה גדולה... הם פשוט עושים צחוק) לניקוי השיער שנופל עליך אחרי תספורת, ואחת קטנה (ומספיקה) לניקוי הסכין לאחר תספורת. יש בה מסרק טוב מאוד, וכן מספרי ספרים. באים איתה גם קליפסים ארוכים כאלה (אולי לנשים?). מאוד מקצועית, ומומלצת. היא גם נוחה מאוד לתספורת עצמית (זה כל העיסוק שלי איתה בערך...).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מה אתה אומר? איך אני שמח לקבל המלצה ממישהו שיש לו אותה,

ואנחנו מדברים על ה HC600 כן?

עוד שאלה לי אלייך היא באמת מומלצת?באמת טובה?

והאם היא באה עם מזוודת אלומניום?

פורסם

350 שח

לך על פנסוניק

הם הכי טובות שיש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי פנסוניק ER-148 , אחת הקניות המוצלחות שעשיתי השנה.

פשוט מצויינת!

ממליץ עליה בחום (אם תחליט לוותר על הרמינגטון).

אגב, הרמינגטון קיבלה רמשים שליליים מאוד על הלהב שלה...אם אתה נוהג גם לקצוץ זקן (המטרה שלשמה למעשה קניתי את המכונה שלי מלכתחילה) אז אתה בבעיה!!

בפנסוניק אומרים שהלהב הוא מטיטניום (או שקר כלשהו אחר) אבל זה לא ממש משנה כי מנסיון של חבר ספר (מלשון מספרה,מספריים..) הלהב אצלו מחזיק כבר שנים וחותך ללא דופי.

אני תוך מספר מועט של דקות מסופר ומגולח(זיפים), פשוט תענוג.

פורסם
יש לי פנסוניק אני לא אוהב אותה

איזה דגם

ולעומת מה אתה משווה אותה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי פנסוניק ER140 דגם טיפה ישן והיא עשתה את שלה

ואני רוצה לעבור לרמינגטון דגם או HC363 או HC760 הכי חדש שהלהב מטיטניום ניתנת לשטיפה ללא צורך שימון מעמד טעינה מזוודת אלומניום וכל המסרקים והשטויות הללו ולעומת הדגם HC363 שהלהב היא קרמית

• תוכן חדש...