Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שעבר את זה לא מזמן, ולאחר שראיתי שיש פה פרטים לא בדיוק מדוייקים, אתקן אותם ברשותכם.

הקישור של שמר לא ממש רלוונטי ולא ממש נכון, ואני אסביר:

המאמר של שמר נכתב בנובמבר 2005, מאז בפורום הנ"ל הגדירו מערכת התראות למשתמשים אשר מוגדרות בברירת המחדל שלהם לחודשיים, החל מיום ומהשעה המדוייקת של ביצוע העבירה. במאמר הנ"ל כתוב שהמעקב ניתן לתקופה בלתי מוגבלת, והמשתמש ישוחרר מהמעקב אחרי תקופה שנראית לנכון בעיני אחד מהמנהלים- זה היה נכון פעם.

בד"כ לפני המעקב אתה מקבל סוג של התראה מסויימת ונשלחת אליך הודעה פרטית מיוזר שנקרא "מנהל המערכת".

בד"כ אחד המנהלים רואה הודעה שפרסמת שלא במקום, לוחץ על כפתור, כותב מלל כלשהו, וביחד על מלל קבוע שמוגדר מראש, נשלחת אליך הודעה פרטית מיוזר שנקרא "מנהל המערכת", אשר הוגדר לאחר זמן מה כמשתמש לא מאוייש (רובוטי).

לאחר צבירת מס' נקודות, בד"כ, נשלחת אליך הודעה פרטית נוספת עם הכותרת "הכנסה למעקב", גם בכותרת עצמה רשום לך מתי הנ"ל יהיה "פג תוקף".

חשוב לציין שגם המנהלים הם בני אדם ויכולים לטעות מניסיוני האישי (ע"ע אירועי 18.10), לכן חשוב שתפנה לאחד המנהלים בה"פ ולא דרך פורום זה עם הסבר מפורט.

במקרה שלי אני פשוט התייאשתי והשתדלתי לא לכתוב בפורום כלל עד סיום המעקב מתוך ייאוש, אבל שים לב שאין לך מה לפתוח עוד משתמשים, מכיוון שלכל מחשב יש כתובת IP ושאר ירקות, ולכן אפשר לאתר אותך דרך הכתובת הנ"ל ונתונים נוספים ע"י מערכות האתר ולחסום אותך שוב.

כדי לראות מה מצבך עקוב אחרי ההוראות הבאות:

"לוח בקרה"> "אזהרה אחרונה שהתקבלה"> "הכנסה למעקב"> "תפוגה".

פורסם
אופיר, מכרת את הצמה עברת לג'אנטים ?

צריך להתקדם, לא?

למרות שהצמה עדיין למכירה, אבל לא נעים לי מהעכביש שהתחיל לגור בה

• תוכן חדש...