Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי צחק על דייהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם עד לא נערך מבחן בארץ ונהוג לא לצפות הרבה מדייהו,אבל הנובירה החדשה יכולה ללמד כמה יצרניות יפניות גדולות איך נראה תא נוסעים ברכב משפחתי (אז מה אם GM מזרימה כמויות של דולרים? :oops: ).נראת לעין העזרה שקבלה דייהו מאופל,גם חיצונית (כנפים של אסטרה\וקטרה)וגם פנימית (דלתות ודיפון של וקטרה).

Daewoo_Nubira_6341.jpg

ae_Daewoo_Nubira_15_733_04.jpg

ae_Daewoo_Nubira_15_733_05.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------

פיאט מעבירה את הברקטה הדו מושבית מתיחת פנים שאמורה ליישר קו עם הסטריט-קא של פורד וה-206CC של פיז'ו.המנוע נשאר זהה עם נפח של 1.8 ל' המספק 130 כ"ס.

ae_Fiat_Barchetta_733_01.jpg

בהמשך ההתחדשות של פיאט נשלחות רמיזות מכיוון ה-SIMBA אשר אמורה לצאת במהלך 2003 ולהחליף את הפנדה הוותיקה (20 שנה!).תתכן גם גרסת פנאי מוגבהת בדומה לזו בתמונה,תהליך שהחלה פורד עם גרסת הפנאי של הפיאסטה (פיוז'ן).

FiatSimba_148.1039098302825.2.jpg

פורסם

למישהו יש מושג למה לא מביאים ברקטה לארץ? מעניין מה היה המחיר שלה פה.

המכירות של 206ציצי לא שכנעו אף אחד שיש שוק לזה פה? והברקטה הרבה יותר סקסית מהציצי. טוב יצא לי לא מוצלח המשפט. ציצי זה הכי טוב בעולם אבל פיאט ברקטה יותר סקסית מפיזו מאאאאתיים ושש סי סי.

פורסם

קודם כל הפיז'ו מעניקה פיתרון חכם לגג ועיצוב עגלגל וצעיר שזוכה לסטטוס גבוהה בגלל הסטטוס של ה-206 הרגילה.

שנית,אל תשכח שלפיז'ו אפשרות לתיבת הילוכים אוטומטית,דבר שגרם למכירות גבוהות.

שלישית,מסע פרסום ענק ושלטי חוצות ללא סוף גרמו לרכב לקבל תדמית של עושר במחיר נמוך יחסית (יחסית ל-TT למשל).

פיאט לא מצטיירת ע"י הישראלי כמכונית ספורט ובמקרה הזה בלבד (לדעתי)חבל.

פורסם

יש בארץ מיספר ברקטות מיבוא אישי, הן מדהימות, ולדעתי פיאט יצרה לעצמה שם לא רע בכלל בעולם הספורט עם הקופה המדהימה.

הצפתי את חברת סמל"ת בתחנונים ליבוא אפילו בהזמנה מיוחדת של הברקטה, אך לשווא.

מחירה בארץ צריך ליהיות בערך 140,000. מחיר מעולה ותחרותי עד מאוד.

על אופי אין מה לדבר, לברקטה אופי מקסים שאף רודסטר קטנה (ואני מדגיש קטנה) לא מישתווה לו.

והנה, דוגמא טובה לרודסטר טהורה, אין אוטומט! וזה אומר הכל...

פורסם

בקשר לדייהו..

כמו כול מוצר קוראני זול, כנראה שזה נראה טוב...

אבל מרגיש אחרת.

שתדעו לכם... לי אישית אין בעיה עם עיצוב של אף רכב קוריאני...

והלאנוס, בייחוד בגרסת ה-5 דלתות לא ממש מפריע לי...להפך...

אבל חבל שאם היופי לא בא האופי.

פורסם
דייהו יכולים מצידי לצפות את הרכב שלהם בפנינים הוא עדיין יהיה חרא....

.

אם זה תלוי בי, אני לא ייגע עוד פעם בדייהו בחיים שלי.

אף פעם את תגיד אף פעם.

למרות שגם אני לא סובל את החברה השטחית הזו,כסף הוא מצרך חשוב וכרגע לדייהו יש הרבה!!!

אותו משפט שאמרת,אמרו אלפי ישראלים בשנות ה-80 על סיטרואן לאחר שקנו BX,היום אותם אנשים קונים בכמויות מאוד גדולות קסארה\C5\C3\ברלינגו.

ובא לא נשכח את סקודה פייבוריט שכיום OCTAVIA RS חולקת איתה סמל.

למרות זאת כרגע לא נראה שיש לדייהו מה להציע לחובבי רכב (קודם שיחליפו שם :oops: ).

פורסם

אתה יודע מה אתה צודק, אולי אני אומר את זה מנסיון כ"כ גרוע עם הלאנוס. בסוף גם דייהו תצטרץ לקונצרן פולקסווגן בו2010 היא תחלוק את המכלולים של האוקביה של 99.... :lol:

אבל זה גם משהו...לעומת מה שהם מציעים עכשיו בכל מקרה

• תוכן חדש...