Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה ששמעתי מקרוב משפחה שלי, שגר באיזור השרון, ישנו 'משחק' חדש בקרב שליחי המזון המהיר.

כשהם מגיעים לצומת כשעומד להתחלף הרמזור הכתום לאדום, הם מאטים, שוברים את המראה של הרכב הראשון בצומת ונותים גז.

כמובן, שאני לא מבין את ה'משחק' האידיוטי הזה (וסלחו לי על השפה), שאנשים מסכנים את החיים שלהם בשביל שטויות כאלה.

מישהו פה כבר נתקל בתופעה?

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע דבר אידיוטי שכזה, אבל בישראל הכל אפשרי, במיוחד אחרי שהבדואים בדרום שמים מכונות כביסה ישנות באמצע הכביש בחושך ואז יש תאונה.

אם אופנוען היה שובר לי את המראה ובורח, הייתי מסוגל להפעיל איתות חירום, לעבור באדום, לרדוף אחריו ולשבור לו בחזרה את העצמות. (ואני לא אלים בכלל, אף פעם לא רבתי עם מישהו, אבל כשזה מגיע לנזק לרכב זה קו אדום).

אם הוא מצליח לברוח אני ארשום את הלוחית רישוי, ואברר ב- 2.5 דקות על שם מי רשום האופנוע, ואז אגש להפוך קצת שולחנות אצל המעסיק שלו.

פורסם

אם הייתי נתקלת הייתם קוראים בעיתון: שליח פיצה נדרס למות ע"י פאביה שנסעה עליו הלוך ושוב.

אנשים שעברו במקום היו מזועזעים מהמקרה, שושנה באושיסקין: "זה היה מחריד, שמעתי בום הוא כנראה פגע בה בטעות ואז שמעתי ציפצופים רבים ורעשי מנוע מטורפים ואז היא עלתה עליו, ואז חזרה עליו ברוורס, ושוב קדימה ושוב אחורה, היה ממש מחריד, היה לה מוות בעיניים"

משה מכצנלסון: "היה רעש והיה בום בום וכחחחח היה מפגר לגמרי!"

תגובת הנהגת הדורסת: "הוא שבר לי את המראה! מגיע לו"

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אייל אתה ענק... :lol:

אבל בכל מקרה חבל לדרוס אותו, זה לא שווה את זה, סתם ישבור לי את הטמבון הקדמי (נטלי אולי מומלץ לדרוס אותו מאחור? הטמבון שם יותר גבוה) וגם ילכלך לי את הרכב.

נ"ב

באמת עולה יקר, זאת מראה חשמלית ואם זה לא מספיק יש הפשרת אדים במראה...

פורסם
נראה לי שמישהו מכר לך בולשיט משובח.

+1

רב סרן שמועתי כנראה עובד שעות נוספות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתור רוכב קטנוע לא שמעתי על התופעה, לדעתי באמת בולשיט.

ועוד משהו, אני מאמין שכולכם חושבים שרוכבי קטנוע הם זבל אחד גדול שחותכים נתיבים וכו'.

אז אני בא לתפוס קצת דיון בשירשור, מה אתם חושבים על רוכבי הקטנוע, בעיקר השליחים שבהם?

פורסם
לפי מה ששמעתי מקרוב משפחה שלי, שגר באיזור השרון, ישנו 'משחק' חדש בקרב שליחי המזון המהיר.

כשהם מגיעים לצומת כשעומד להתחלף הרמזור הכתום לאדום, הם מאטים, שוברים את המראה של הרכב הראשון בצומת ונותים גז.

כמובן, שאני לא מבין את ה'משחק' האידיוטי הזה (וסלחו לי על השפה), שאנשים מסכנים את החיים שלהם בשביל שטויות כאלה.

מישהו פה כבר נתקל בתופעה?

נראה לי שמישהו מכר לך בולשיט משובח.

רבותי יש פה הצתרפות מקרים מדאיגה . משום מה נתקלתי אצלנו בחיפה במספר לקוחות עם אותו הסיפור.

פורסם

לא יודע אם זה נכון

אבל בקריית גת יש להם תחביב שיש אור אדום ברמזור הקטנוע הופך ל"אופניים" ואז הנהג יורד חוצה איתו את הכביש וממשיך לנסוע

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם לא שמעתי על הסיפור הזה, וזה דווקא נשמע די דיבילי ולא מעניין במיוחד, אבל עם חס וחלילה אותו קטנוע יעשה לי את זה אני ירדוף אחרי ויחסום אותו עד שלא יעצור ויבוא אליי פנים מול פנים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

התקשרו הרגע מ- "בלוקבאסטר", וביקשו שתחזירו את הסרט שהשכרתם "האופנוען, מראת הצד והערס".

הזוי, לא הגיוני, בחיים לא שמעתי על זה, ולא נראה לי שיש לבן אדם אומץ לשבור לרכבים מראות, הריי מישהו יכול לצאת ולדקור אותו בסוף, לא חסרים משוגעים.

אבל אם אני אתקל ב"גיבור" שכזה, שיעיז לשים את ידו המלוכלכת בפיצה על המראה שלי....

פורסם

תרגיעו כולם, יש עוד הרבה זמן עד החופש הגדול.

כשהוא יתחיל, נשקול לפתוח מחדש את השרשור.:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...