Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם פוחדים משימוש באיכון סלולרי למטרת דו"חות מהירות, הסירו חשש כי:

1. אם המשטרה היתה באמת רוצה את מספר הסלולרי של מישהו הם היו בודקים בחברות הסלולר וזהו.

2. האמינות של האיכון הסלולרי רחוקה מהנדרש בעבור הרשעה פלילית (תעבורה זה סוג של פלילי, בניגוד למשפט אזרחי).

3. גם אם היה ניתן להוכיח מעל כל ספק שהטלפון נמדד במהירות 140 קמ"ש, אתה תמיד יכול לטעון שנסעת בטרמפ או במונית או ברכבת ואי אפשר להפריך את זה. זו לא עבירה על החוק להיות נוסע ברכב שמבצע עבירת תנועה. ואם העבירה הינה "חטא" (כמו כל עבירות התנועה כמעט) אז גם אין חובה חוקית לדווח על העבירה למשטרה.

4. ביום בו תתפרסם ההרשעה הראשונה בעבירת מהירות שמבוססת על סלולרי - כל הנהגים המהירים פשוט יכבו את המכשיר בזמן הנסיעה וידליקו אותו רק זמן מספיק אחרי תום הנסיעה כדי לקבל מהירות ממוצעת חוקית.

ואם בכל זאת אתם פרנואידים - תמיד אפשר לתת מספר טלפון נייח. אמנם למספרים כאלו האיכון מדוייק מאוד אבל לא נראה לי שזה מועיל לצורך אכיפת מהירות :-D

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשבא אליך שוטר עם שיער שיבה ומדים כחולים, מן הסתם תצטלם איתו ותגיד לבנים שלך "הרי לכם דרדס אמיתי".

ושמר צודק, טלאפון נייח יכול לעוף במהירות גבוהה מאוד במקרה שאשתך תחליט לשכב עם החבר הכי טוב שלך :idea:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ואני חשבתי שהשוטרת לקחה את המס' שלי למטרה אחרת :-P,בגלל זה עד עכשיו לא קיבלתי שיחה :( .

ועכשיו ברצינות, נתקלתי בדבר הזה פעמיים שלוש (מרבה לנסוע באיזור לוד),לא מסרתי שום מס'.

פורסם

התשובה האמיתית: מספר הסלולרי שלכם נלקח, ולעיתים מספרי ת"ז בכדי להכניס אתכם למה שנקרא "דוח בדוקאי", אותו דוח נכנס למערכת המודיעין של המשטרה. הוא לא אומר כלום עליכם, הוא לא יזיק לכם בשום אופן אלא אם יום אחד תבצעו עבירה כלשהי ויאתרו את הסלולרי שלכם שנתתם לשוטר. אופציה נוספת הוא שאתם עבריינים ובדיוק נסעתם לבצע עבירה, למחרת קרתה עבירה בסביבה ורוצים לדעת מי היה קרוב.

אגב, אני שוטר

פורסם
תודה לכולם על התגובות.

אכן דבר משונה.

ניר

יותר משונה זה לקבל דוח תנועה עם קנס של 1000 ש"ח ו-10 נק' ואז לתת לשוטר את מספר הטלפון הסלולרי שלך (גם קורה..יש בדוח התנועה ריבוע לטלפון סלולרי).:shock:

התשובה האמיתית: מספר הסלולרי שלכם נלקח, ולעיתים מספרי ת"ז בכדי להכניס אתכם למה שנקרא "דוח בדוקאי", אותו דוח נכנס למערכת המודיעין של המשטרה. הוא לא אומר כלום עליכם, הוא לא יזיק לכם בשום אופן אלא אם יום אחד תבצעו עבירה כלשהי ויאתרו את הסלולרי שלכם שנתתם לשוטר. אופציה נוספת הוא שאתם עבריינים ובדיוק נסעתם לבצע עבירה, למחרת קרתה עבירה בסביבה ורוצים לדעת מי היה קרוב.

אגב, אני שוטר

80% ממה שרשמת כאן הוא שגוי, ואתה ממש לא אמור לרשום את זה כאן בפורום (מנהלים, נא למחוק את ההודעה הנ"ל, מדובר באי שמירת ביטחון המידע).

כשבא אליך שוטר עם שיער שיבה ומדים כחולים, מן הסתם תצטלם איתו ותגיד לבנים שלך "הרי לכם דרדס אמיתי".

ושמר צודק, טלאפון נייח יכול לעוף במהירות גבוהה מאוד במקרה שאשתך תחליט לשכב עם החבר הכי טוב שלך :idea:

אותו שוטר היה מתנדב, דרך אגב.

Xbox12341

פורסם

הם מבקשים את הטלפון בין השאר בשביל להרתיע.

אם שוטר ביקש ממך את הטלפון, אתה יודע כמעט בוודאות שיעלו עליך אם תעשה משהו טפשי.

אולי זה לא נכון בפועל אבל זה עובד על רוב האנשים.

מחסום כזה שבו מבקשים את הטלפון הוא די נפוץ במקומות מסוימים, כמו למשל כביש הערבה אחרי ים המלח לכיוון אילת.

פורסם

אגב, אני שוטר

אני חושב שזה קצת מסוכן הפטנט הזה.

נניח אתה מוצב במחסום ביום שישי בערב, בסביבות אחד המועדונים.

מרחוק אתה רואה רכב בצבע אדום, אתה מסמן לרכב עם הפנס לעצור.

הרכב עוצר, על מושב הנהג יושבת נהגת צעירה יפהייפיה, ובמושב ליד הנהג יושב החבר שלה. גם אז אתה מבקש מהנהגת את הטלפון שלה? :nono:

פורסם

אגב, אני שוטר

דוח בדוקאי שוטר כותב רק כאשר האדם שנעצר לבדיקה מופיע במסוף כבדוקאי.

בדוקאי הוא אדם שביצע עברות רבות, ומועד לבצע בעתיד.

בדוח בדוקאי השוטר כותב את מירב הפרטים על האדם הבדוקאי שנעצר :

מקום, תאריך, שעה, פרטי לבוש, רכב, אנשים נוספים אשר נכחו עימו, וכל פרט שנראה כחשוב.

במידה והאדם ביצע עברה, מבצעים הצלבת מידע עם הדוחות שנכתבו.

מעבר לכך שוטר ממלא בדף שנקרא "דף מחסום" את האנשים שהוא בדק באותה משמרת ואת הרכבים שנבדקו.

*(אתה שוטר בהכשרה? או שאתה מתפקד כבר באופן עצמאי כשוטר?)

ובהתייחסות לנושא של פותח השרשור, מספר הטלפון נלקח על מנת לברר באופן מדגמי את התנהלות השוטר בזמן הבדיקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דוח בדוקאי שוטר כותב רק כאשר האדם שנעצר לבדיקה מופיע במסוף כבדוקאי.

בדוקאי הוא אדם שביצע עברות רבות, ומועד לבצע בעתיד.

זה ממש אבל ממש לא נכון.

הבן אם יכול להיות גם סתם אדם שחשדו בו.

פורסם

לא חושדים באדם סתם, ובטח לא מעבירים אותו למעמד "בדוקאי".

אדם עם עבר פלילי מועבר, אחר כבוד, למעמד זה, מחשש פן יחזור לסורו.

אם אין לך רש"פ - אף אחד לא יבלוש אחריך סתם.

XBOX, אתה יכול לישון בשקט. כל העבריינים יודעים מזמן את נהלי המשטרה. לא חידשתם כאן שום דבר לאף אחד (מלבד האזרחים שומרי החוק שטרם נתקלו במשטרה).

פורסם

לא נראה לי שזה מי יודע רלוונטי לשאול אנשים את מספר הנייד שלהם או בכלל כל מספר טלפון שלהם,מה גם שהם לא באמת יכולים לדרוש ממך את המספר.

יש אנשים שמסיבות כאלה ואחרות המספרי טלפון ופלאפון שלהם חסויים (כמו במקרה של משפחתי), ואישית לא מזיז לי כמה השוטר היה לוחץ,את מספר הטלפון שלי הוא לא היה מקבל,וגם בזק או חברות הסלולר האחרות לא היו רשאיות לשחרר לו את המספר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...