Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כולם צודקים גם הכועסים. לא היתה רנו בסביבתי שלא היתה לה תקלה בגיר. זה כולל קליאו אוטומט. גם הממליצים צודקים האוטו מתגמל, אבל הוא עולה ואמין כמו יפנית זקנה בחמש שנים. בעצם פחות אמין מיפנית זקנה.

הבעיה האמיתית של רנו שבגללה מעולם לא היה לי רנו ולא תהיה לי רנו. זה שהם בנו את הרכב בצורה שרק מוסך מורשה עם ציוד מיוחד יכול לטפל בו וזה המרגיז. כל יפנית ממוצעת וגם פיגו עם סט כלים בסיסי אתה מפרק לגורמים ומחזיר בלי בעיה. נראה אותך עושה את זה ברנו. שלא לדבר על כמויות הפירוק להגיע לדבר פשוט שמתקלקל פעם בשנתיים.

אני אוהב רנו אבל של מישהו אחר או ליסינג.

כ"כ נכון.

ראה תגובתי הקודמת.

ובהמשך: קשה מאוד לאתר ולתקן תקלות ברנו שלא במוסך מורשה [גם רנו מודל 96, שרכב יפני כבר לא מתקרב למורשה], בעיקר כי יש בעיות חשמל רבות שדורשות ידע המצוי אצל היבואן בלבד.

גם החלפים במקרים אלה יהיו יקרים להחריד, כי חליפי לא שווה ומקורי עולה הון [חיישן מד סיבובים: חליפי 250 מחזיק חודשיים. מקורי 1370 לפני מע"מ. לשיפוטכם]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אלך מכיוון אחר לגמרי

שמעת פה ואני אגזים כרגע מ 10 אנשים שהם ורנו לא ייפגשו לעולם.

רנו מוכרת כלי רכב בכמויות כה רבות שאם המדגם המייצג הזה שלמעלה היה מייצג רנו כבר מזמן לא הייתה קיימת.

לכן שקול את צעדיך. נפלת על רכב שכנראה לא טופל כיאות .עושה גם רושם שהבנתך ברכבים לא מרובה אם הצליחו למכור לך אלטרנטור ב 2500 ש"ח .

תנסע למצוא מישהו שיעזור לך בכל נושא הרכב כדי שלא תשלם ראבי גאלט, ויחד איתו לטכס עצה/ ללכת למוסך וכו'.

ואסיים בסיפור אמיתי.

בבעלותי רנו 19 1995 מנוע 1800 גיר אוטומטי. תענוג של אוטו. יום אחד נוסע נדלקת הנורית המראה על בעיה בגיר, והגיר עובר להילוך חירום. מיד נכנס לסרט

הולך ל 3 מכוני גירים שונים ומקבל הצעות לתיקון מ1500 ש"ח ועד שיפוץ ב 5000ש"ח.

לפני הוצאה כזו אומר לעצמי בוא נלך לקרסו שיבדקו במחשב. 250 ש"ח כולל. בודקים במחשב יש סימן לאיזה בעיה מינורית בהילוך ראשון.

הולך המכונאי פותח את תיבת הפיוזים מחליף את הפיוז של הגיר והכל בא על מקומו בשלום.

מאז חלפה שנה והכל מתקתק כולל הבעיה בגיר שרק המחשב יודע עליה. האוטו עוד לא.

המסקנה כל הפורום רוצה לעזור אבל לא תמיד דרך המקלדת יודעים לעלות על הבעיה . ומה שקרה לפלוני לא בהכרח מה שקרה לאלמוני. לכן יש בעלי מקצוע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מצטרף.

פתחתי פה כמה וכמה שרשורים אודות רנו קליאו שהיתה לי, ובקצרה:

"השתדרגתי" מהשרייד 92 [איזה רכב! 16 שסטומים, זריז וחסכוני. חבל על דאבדין], קניתי קליאו 96 [אליזה= הדגם המפואר].

עלות קניה = 9000 ש"ח. הוצאות לאחר הקניה במשך חודשיים = 7000 ש"ח. נמכר = 2500 ש"ח.

ולכל תומכי הרנו למיניהם: הרכב היה שמור ומטופל, כולל תיעוד מסודר, נסע עליו נהג יחיד מבוגר, לא נקרע ולא נשחט. עבר בדיקה יסודית מאוד, רק שכרגיל לרנו הבעיות היו בלתי צפויות. [מחשבים וחיישנים למיניהם, צמות חוטים, נגדי מהירויות, ועוד].

כבר ציינתי שהרכב נמכר ב 2500 ש"ח, למוסכניק, כשיש נזילת שמן מהגיר+ מחשב מנוע/ אימובילייזר/ חשמל שרוף.

הנזילה מהגיר התבררה כגיר שבור לחלוטין, עם כל המחשבים הוא עוד לא הסתדר, והרכב עומד [הוחלפו המחשבים + יחידת הנעה ועוד].

הפסדתי על הרכב קרוב ל14 אלף, ואני עוד נחשב בר מזל שיצאתי ממנו בזמן...

אגב, פעם הייתי תומך יפניות מושבע [ירושה מאבי שיחי'], השתכנעתי לאט ובסבלנות לעבור לצרפתיה מודרנית בכמעט אותו סכום. בפח הזה אני לא מתכוין ליפול שוב לעולם. כיום אני על איטלקיה [ספייס ELX] ובינתיים טפו טפו.

בהצלחה.

רכשת רכב בן 13 שנה , מה אני אגיד לך ממש מדגם מייצג על תוצרת רנו , והמסקנות שלך ממש שיא החוכמה והשיא, פסילת תוצרת שלמה של חברה על סמך אותו רכב מסכן.

יש לי רנו, ולא הראשונה, שמלבד טיפולים שגרתים לא רואה מוסך.

רכב לא מדרדר ממצב מעולה לגרוטאה ללא "עזרה" של "בעלי מקצוע" מדופלמים למיניהם שהיתרון היחיד שלהם הוא מחיר זול.

אני מניח שלא תרכוש רנו יותר , ואם כבר תרחיב את זה גם לניסאן העושה שימוש בפלטפורמות ומנועים של רנו..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

א. היה לי רכב ישן מהרנו ב - 4 שנים, והוצאתי עליו בשנתיים כלום כסף. טיפולים ודי.

ב. כל אימפרזה 96 תהיה יותר אמינה מרנו 96. הענין הוא ההזדקנות בכבוד. לא חוכמה גדולה כל פעם לומר "הרכב שלך בן X שנים".

ג. ושוב, אני מדגיש: החלטתי פעם אחת לצאת מהריבוע של אנטי צרפת, יצאתי, בזהירות רבה, רכשתי אקזמפלר שמור במיוחד [יד 2, שתיהן פרטיות, נהגים יחידים, מטופלת בחברה] - ונכוויתי.

ד. דבר נוסף: תמיד כשנתקעתי עם הרנו זה היה באמצע נסיעה, על כביש מהיר, וסיימתי על גרר [6 פעמים בחודשיים, מספיק]. אבי עם הסובארו 99 שלו לא נתקע מעולם, וגם אם היו בעיות [נגמר לו המצבר...] הן עדיין נתנו לו מרחב מחיה של שוטטות במוסכים לשם קבלת הצעות מחיר וחוות דעת נוספת, מה שלא שייך בקליאו על גרר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני לא יודע אבל משנת 94' אני מחזיק לפחות רנו אחת. הראשונה היתה רנו 5 שנקנתה עם 84,000 ק"מ ונמכרה עם 520,000 ק"מ ועשתה רק ראש מנוע בסביבות ה 300K (לא זוכר מספר מדוייק), פעמיים ציריות ופעם אחת קלאץ'.

החליפה אותר רנו 19 מודל 92' שהיתה אצלי עד לפני 3 שנים עם תקלה אחת של צינור מים שנקרע. היא הוחלפה בס. לאנסר לא מבחירה אלא בגלל שאם לא הייתי לוקח את הס. לאנסר מאדם שהיה חייב לי כסף ממילא לא הייתי רואה גרוש.

בנוסף אני מחזיק מגאן מודל 2006 ידנית שעברה כבר כ 110K ק"מ (נקנתה חדשה) ופרט לטיימינג שנעשה במסגרת האחריות ללא שום תלונה מצידי ב 60K שום דבר מעבר לטיפולים שוטפים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תראה, קודם כל כמו שאמרו לך, הצמיגים לא קשורים כלל, מחר , חלילה, יתפוצץ לך צמיג חדש ותצטרך להחליף, אז מה? האוטו חרא? לא קשור.

לגבי היישור קו שעשית , זה מקובל וצריך להלקח בחשבון, וגם לגבי האלטרנטור ידידי שילמת הון תועפות.

יחד עם זאת, לצערי יש כאלו המגינים באופן נואש וחסר תקווה על רנו, ואם תשים לב, בייחוד כאלו שיש להם (גם צרפתיות אחרות...) וכי מה רצית שיגידו?

נכון שזה מאד ספציפי, ונכון שיש מגאנים שעברו חצי מיליון ק"מ בלי אף תקלה... השאלה כמה אכלו חרא עם חמישים אלף בלבד על השעון. אני מניח שעשרות מונים יותר...

הרכבים האלו מפוארים, נוחים ומאובזרים מאד. הבעיה שהם רגישים להתעללות שכל קוראנית ויפאנית לרוב (נכון שלא תמיד) תשרוד אותם, והם מזדקנים פחות טוב עם כל האלקטרוניקה בזאת (אני לא מדבר כרגע על שלך ספציפית).

אני לקחתי עכשיו 308 חדשה בליסינג, לא הייתי חולם!!! לקחת כזאת חדשה על חשבוני מהחברה, ויתירה מזאת היא נלקחה

כרכב ליסינג שני שלא נוסע הרבה (הראשונה היא הפוקוס), שתבין כמה אני לא סומך יותר מידי עליהן.

גם היבואן המהולל של רנו תורם את חלקו לחגיגה על חשבון לקוחות הרכב.

זה מזכיר לי שהיתה לי לפני שנים ארוכות פיאט טיפו, בערך כל חודש הלך לי משהו, וכל פעם הייתי אומר, "זהו, יישרתי קו כבר לא שווה למכור" וככה עד שבסוף מכרתי עם הזנב בין הרגליים.

הספקת להבין את דעתי על רנו. בכל מקרה, לפי הסיפור שלך זה באמת לא נשמע כמו רכב לימון. לך למכון גירים טוב (נתנו פה שמות) , שיבצעו דיאגנוזה, תתקן ותחליט מה לעשות.

הטעות שלך היא שאם הייתה לך ג'אסטי, זאת אומרת שנושא הנוחות והפינוק פחות בראש מעיינך מאשר נושא האמינות הכללי, הייתה צריך ללכת על איזה לאנטיס או אימפרזה, רכבים פחות נוחים ומתגמלים, אבל באופן כללי נותנים יותר שקט נפשי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

שפץ את גיר במוסך לא מורשה ,ולמרות ההשקעה מכור.

הצרות במגאן רק התחילו ואתה עלול לשלם מחיר כל חודש.

אם אתה מחפש שקט נפשי ,אמינות ללא פשרות ,

וגם תיקונים זולים -אם יהיו-לך על טויוטה קורולה מזדה לנטיס ותהיה מרוצה .

ב6 שנים עם לנטיס לא שילמתי עשירית ממה שאתה מתאר כאן....!!!,

והרכב עם 170000 ק"מ.(גירים שטופלו עושים 350000 ק"מ ללא ציוץ)

דרך אגב גם ניסן אלמרה טובה ואמינה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

יחד עם זאת, לצערי יש כאלו המגינים באופן נואש וחסר תקווה על רנו, ואם תשים לב, בייחוד כאלו שיש להם (גם צרפתיות אחרות...) וכי מה רצית שיגידו?

הרכבים האלו מפוארים, נוחים ומאובזרים מאד. הבעיה שהם רגישים להתעללות שכל קוראנית ויפאנית לרוב (נכון שלא תמיד) תשרוד אותם, והם מזדקנים פחות טוב עם כל האלקטרוניקה בזאת (אני לא מדבר כרגע על שלך ספציפית).

אצלי זו השלישית וכולן מבחירה חופשית שלי כשמי שבוחר איזה רכב לקנות זה אני (לפני שקניתי את המגאן בדקתי את רוב המתחרות בקב' 2).

במשפט השני אתה מתמצת את העניין יפה. טפל ברנו שלך כמו שצריך ותהנה ממנה ואם תלך לחאפרים תסבול ממנה קשות וזה נכון לרוב הרכבים המאובזרים המודרניים.

לגבי קרסו הוא השתפר מאוד בשירות ואני מאוד מרוצה מהשירות שלו לעומת UMI, UTI, סמל"ת וכלמוביל (יבואני הרכבים שאני מחזיק3 היום).

פורסם

באופן נואש ? , ההכללות שלך פשוט נלעגות , אתה מודה שלא הייתה לך צרפתית, אבל אתה יודע הכל עליהם..

נכון שזה מאד ספציפי, ונכון שיש מגאנים שעברו חצי מיליון ק"מ בלי אף תקלה... השאלה כמה אכלו חרא עם חמישים אלף בלבד על השעון. אני מניח שעשרות מונים יותר...

אתה מניח..., אבל אתה לא יודע , כולמר מפריח בלונים באויר וקובע כביכול עובדות ללא בסיס, בקיצור קישקוש.

אני לקחתי עכשיו 308 חדשה בליסינג, לא הייתי חולם!!! לקחת כזאת חדשה על חשבוני מהחברה, ויתירה מזאת היא נלקחה

כרכב ליסינג שני שלא נוסע הרבה (הראשונה היא הפוקוס), שתבין כמה אני לא סומך יותר מידי עליהן.

למה לקחת רכב שאתה לא סומך עליו ?, ואיך בדיוק הגעת למסקנה הזו על ה 308 ?

שוב אין לך מושג קלוש על מה אתה מדבר, כי הרי כפי שאתה בעצמך מעיד מעולם לא הייתה לך רנו , אבל אתה כמו כל ישראלי מצוי יודע טוב יותר מכוווולם מה טוב ומה רע.

אז תן לי לחדש לך , קרסו השתפרו, ואפילו מאוד, יקח עוד זמן רב עד שזה יחלחל במיוחד בפורומים בהם אנשים שמעולם לא הייתה להם רנו מעידים על טיב השירות במוסכים שאותם הם מעולם לא פקדו.

בקיצור, לא הייתה לך צרפתית, אין לך מושג קלוש על מה אתה מדבר, אבל לתת עצות בפורום לגבי רכבים שמעולם לא היו ברשותך , עם זה אין לך בעיה...

פורסם

דבר ראשון אני מציע לך שתפסיק לבלבל את המוח ותתחיל לכתוב כמו בן אדם!

זה פורום וכל אחד (כן, כן, אפילו כאלו שאין להם רנו) יכולים להביע את דעתם, לא רוצה אל תתיחס, תרשום את דעתך וזהו.

אתה פשוט פתטי בנסיונות להגן את המגאן , כאילו מדובר באחד הרכבים הטובים שנוצרו. אין לי, ולא תהיה לי, וזאת מהיכרות עם

אנשי מקצוע ומנהלי ציי רכב שלא הפסיקו לאכול קש מהרכב הזה, בניגוד אליך שהיו לך שלושה רכבים שלמים שלא עשו בעיות.

נסעתי המון על מגאנים חדשות, מכיר את הרכב טוב, ברור שכיוון שלא הייתי בעלים שלו לא סבלתי ממנו, אם זאת כוונתך.

יש אנשים עם העדפות אחרות משלך, קבל את זה גם אם זה קשה וכואב לך. אני מעדיף רכב אמין הרבה יותר, מאשר רכב קצת יותר נוח.

רשמתי שהרכב נוח ומפנק, אבל הבעיה העיקרית שלו היא נושא האלקטרוניקה והרגישות להזנחה והתקנות לא מקצועיות. ברכבים שציינתי כדוגמא זה הרבה פחות קריטי.

גם כתבתי שהרכב הספציפי הוא לא לימון.

לגבי ה308, מה לא הבנת? הבנת נקרא בסיסית. יש לי שני רכבי ליסינג בבית. הראשון עליו אני ואשתי חורשים הרבה היא הפוקוס.

שהיא היתה צריכה לקבל רכב מהעבודה (בזמנו העליתי שרשור), היא התלבטה בין C4 ובין 308. כרכב ליסינג שני בבית שנוסע

בעיקר מחולון לת"א למשרד, אין לי בעיה שתקח רכב שניראה יותר טוב, עם עוד כמה קשקושים, מקסימום תקבל חלופיים.

לי, שאני חורש הרבה יותר בארץ בעבודה, וזמן מוסך יקר לי מידי, לא הייתי לוקח לעולם 308, עכשיו יותר ברור?

לא חושב שהוא רכב גרוע אגב, הוא נראה מצויין, נוח מאד, אבל זאת דעתי, רוצה תקבל - לא רוצה תעבור הלאה.

אל תחליט, שכולם מדברים שטויות... מישהו מינה אותך בר סמכא בנושא? שוטר של הפורום? אולי נעבור נושא נושא על התגובות שלך, ונראה. כל מה שלא קשור ברנו שבבעלותך, נפתור אותו ב"קשקוש", מה דעתך?

פעם אחת תשימו לב שכל מי שכותב כאן על רנו תוקפים אותו? מה קרה? פגעתי ברגשותיך?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לא נעים לשמוע את האמת הא ?

מעולם לא הייתה לך רנו, אבל אתה מרשה לעצמך להביע דעה כביכול מקצועית על רכב שמעולם לא היה לך, ועוד לתת חוות דעת על מוסכים שמעולם לא ביקרת בהם..

מה זה אם לא קישקוש ???

אתה מוזמן לעבור נושא נושא על כל ההודעות שלי , לא תמצא שהכללתי על תוצרת שלמה, ובטח שלא פסלתי חברה שמעולם לא היה רכב שלה ברשותי על סמך שמועות מאנשי מקצוע...

אתה האב טיפוס של הישראלי היודע הכל , מבלי שהיה ברשותו כלל המוצר, אבל הוא בטוח שהוא יודע הכל , יותר טוב מאילו שיש להם את המוצר ועושים בו שימוש יום יומי..

אחלה..

פורסם

לי, שאני חורש הרבה יותר בארץ בעבודה, וזמן מוסך יקר לי מידי, לא הייתי לוקח לעולם 308, עכשיו יותר ברור?

לא חושב שהוא רכב גרוע אגב, הוא נראה מצויין, נוח מאד, אבל זאת דעתי, רוצה תקבל - לא רוצה תעבור הלאה.

גם אני נוסע הרבה ולכן חשובה לי מאוד הנוחות והבטיחות כמו גם מרווח הטיפולים כי גם לי זמן מוסך יקר מידי (ובניגוד אליך אני גם משלם את התיקונים של הרכבים שלי גם אם הם צמודים לאחד העובדים). עד היום בשקלול של כל המרכיבים המגאן יותר זולה לאחזקה מרכבים מקבילים מתוצרת יפאנית.

פורסם
גם אני נוסע הרבה ולכן חשובה לי מאוד הנוחות והבטיחות כמו גם מרווח הטיפולים כי גם לי זמן מוסך יקר מידי (ובניגוד אליך אני גם משלם את התיקונים של הרכבים שלי גם אם הם צמודים לאחד העובדים). עד היום בשקלול של כל המרכיבים המגאן יותר זולה לאחזקה מרכבים מקבילים מתוצרת יפאנית.

שי ו CX25GTI

לכל אחד יש סדרי עדיפות , יש המחפשים נוחות על - אחרים ביצועים שקט נפשי ואמינות .

אין להם זמן להפתעות קטנות , ולכן הרכב הראשי יהיה מדגם מסויים .

ואם יש אפשרות - לוקחים רכב שני לכייף ולנוחות - כך ש eransh1 צודק , הוא נתן את השיקולים שלו מתוך ידע שאסף וקבל החלטה .

היפה בדבר - כל אחד מאיתנו יבחר לעצמו את סדרי העדיפות שלו - לכן יש מבחר רכבים .

גם אצלי זה שיקול מוביל , אין לי זמן מיותר - אבל - הרכב השני הוא איטלקיה יפה , וכשהיא עומדת :lol: היא גם יפה

ואני לא בלחץ לסדר אותה - בזמני החופשי - והיא אפילו מפתיעה לטובה ולא עושה בעיות .

אז לקנות עוד איטלקיה :wink: - עד כאן - אני לא משחק עם המזל והסטטיסטיקה יותר מידי ( שי - תאורית פיזור הסיכונים :cool: )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא נעים לשמוע את האמת הא ?

מעולם לא הייתה לך רנו, אבל אתה מרשה לעצמך להביע דעה כביכול מקצועית על רכב שמעולם לא היה לך, ועוד לתת חוות דעת על מוסכים שמעולם לא ביקרת בהם..

מה זה אם לא קישקוש ???

אתה מוזמן לעבור נושא נושא על כל ההודעות שלי , לא תמצא שהכללתי על תוצרת שלמה, ובטח שלא פסלתי חברה שמעולם לא היה רכב שלה ברשותי על סמך שמועות מאנשי מקצוע...

אתה האב טיפוס של הישראלי היודע הכל , מבלי שהיה ברשותו כלל המוצר, אבל הוא בטוח שהוא יודע הכל , יותר טוב מאילו שיש להם את המוצר ועושים בו שימוש יום יומי..

אחלה..

איזה אמת לא נעים לשמוע, לא הבנתי? אולי התכוונת להגיד לעצמך את המשפט הזה, זה יהיה הגיוני.

מה זה הכללתי? אני צרכן עדר טיפש, ואתה צרכן חכם (וגם כאחד שיש לו רנו מאד אובייקטיבי,שחכתי להגיד...), כולם טועים? כולם טיפשים? יש עשן בלי אש? אתה יודע מה תנסה לענות אתה , במבחן ארוך טווח בין סיויק, קורולה, ומגאן (זרקתי סתם שמות),

איפה סביר להניח שיהיו יותר תקלות?

תקן אותי אם אני טועה, כי אין לי כוח לצטט ולא זוכר איפה קראתי את הטור עם מנכ"ל קרסו על שאמר שהוא מודע לבעיית האמינות וכי רנו ממשיכים ומשפרים על מנת לצמצם את התופעה וכל שאר הירקות.

הרכב טוב, לא אמרתי שלא. כן אמרתי שמי שנסע בג'אסטי כנראה פינוק לא מחפש, אלא כלי תחבורה אמין , ובזאת תתפלא, יש וגם יש למגאן שלך מתחרות. בניגוד אלייך שיש לך שלושה כלי רכב, אני לא ניזון משמועות, אלא מנתונים ישירים ומידע מקציני רכב בכירים (אהה, סליחה שחכתי... עדר של ישראלים) שמקבלים חררה שמישהו מזמין אצלם מגאן בחברה, ועושים הכל על מנת להניא אותו מכך.

שוב, נראה מהצד כאילו אני מתעב את הרכב, זה לא כך, אני רק לא חושב שהנוצות העיקריות בהם המגאן מתהדרת הן בנוצות האמינות (בלשון המעטה..).אולי אתה חושב שאם תחזור על זה 100 בפורום, בסוף מישהו ישתכנע, יכול להיות. תנסה.

גם לגבי היבואן, חצי מהאנשים פה (ושומו שמיים, גם בעלי רנו) טוענים שאין להתקרב למורשים של רנו עקב שרות לקוי ומחירים אסטרונומיים (בזה לשמחתי באמת לא התנסתי). בפוקוס הפרטית שלי טיפלתי רק במורשה, השרות היה מצויין, והמחירים? סבירים ושווים לכל כיס. גם זאת אגדה אורבנית? יכול להיות.

אגב, אני האב טיפוס הישראלי, ומה אתה בדיוק? שוויצרי?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...