Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שכולם רוצים לנצח, וברור שאי-אפשר לבנות על הסכמים ועל כך שכולם חברים אבל על מה הדיון פה ?

אם לגיטימי להציע הצעות בשרשור הזה או לא ?

מישל, גם אתה ציינת את דעתך בנושא ואמרת שלדעתך יש לאסור לגמרי על סליקס, או להציע להם קטגוריה נפרדת לגמרי.

אז גם אנחנו הבענו את דעתנו והצעתנו לחלוקת קטגוריות.

אנחנו לא קובעים כלום ולא מפעילים לחץ על מקבלי ההחלטות.

מה לעשות שמבחינת מסלולים אפשר לעשות קטגוריה אחת וזהו. מבחינתם מספיק שיגיעו 80 משתתפים, ימדדו להם זמנים וילכו הביתה. לא ממש מעניין אותם אם יש חלוקה הוגנת או לא. אם התחרותיות בגלל צמיג X נפגעת או לא.

אין לנו מה לבנות עליהם בקביעת תקנון או בקידום הנושא. אין להם אינטרס אמיתי.

אז מה לעשות שאנחנו בעלי האינטרס היחידיים פה ?

אני לא מצליח לראות איפה הנזק הפוטנציאלי שאנחנו מביאים על הענף בזה שאנחנו מנהלים דיון על איך אפשר למקסם את ההוגנות והתחרותיות.

גם ככה רוב הסיכויים שאנחנו מדברים באוויר ואף-אחד לא יתייחס לזה...:roll:

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערן :מי בדיוק מטפל בנושא הגימקאנה בבנית החוק . יובל שלא לוקח חלק פעיל ?

גם אם נתאחד ונתאגד אני לא מאמין שנוכל לעשות שינוי אבל אני מוכן לנסות .

.

ההתאחדות לספורט מוטורי - מכיר ?

תפנה ליובל מלמד או לראם סמואל..... הם ייתנו לכולכם את כל החומר הנדרש.

בימים אלו מועדון STI, PSI ועמותת הדראג הצטרפו ל- IRDA על מנת להיות בתוך ההתאחדות.

כמו כן בינתיים הולכת ונסגרת רשימת התקנון של הספורט המוטורי העממי (ג'ימיקאנות), זה הזמן להתעורר אם אתם רוצים להשפיע.

כפי שאמרתי, ראם הגיש איזושהוא תקנון וכולכם רשומים אצלו כספורטאים.........

אני מסייג ואומר שמה שכתבתי נכון לעכשיו זה מה שאני יודע, אם ישנם או היו שינויים או שלא דייקתי במה שכתבתי אני מתנצל מראש !

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

בימים אלו מועדון STI, PSI ועמותת הדראג הצטרפו ל- IRDA על מנת להיות בתוך ההתאחדות.

כפי שאמרתי, ראם הגיש איזושהוא תקנון וכולכם רשומים אצלו כספורטאים.........

שמע אני מנהל בPSI את פורום רנו ,אנחנו חלק מההנהלה הפעילה - ולי לא ידוע על מהלך מבורך שכזה.

שאתה אומר "כולם" - למה אתה מתכוון? כל אלה שהתחרו איי פעם? אף אחד לא התקשר ושאל אם אני רוצה להכנס לרשימה כזו או אחרת...

וחבל שכך!

פורסם
שמע אני מנהל בPSI את פורום רנו ,אנחנו חלק מההנהלה הפעילה - ולי לא ידוע על מהלך מבורך שכזה.

שאתה אומר "כולם" - למה אתה מתכוון? כל אלה שהתחרו איי פעם? אף אחד לא התקשר ושאל אם אני רוצה להכנס לרשימה כזו או אחרת...

וחבל שכך!

אז תשאל את היו"ר של PSI.

כשאני אומר כולם, ושוב אני מסייג את דבריי (לעד כמה שידוע לי), ראם רשם את כל האנשים שהתחרו אצלו כ "ספורטאים פעילים" בתחום.

דרך אגב זה לא אומר שום דבר, כי אני חושב שהוא לא יקבל הכרה מההתאחדות עקב כך שהוא עסק ולא עמותה.

בקיצור ----- יש התאחדות לספורט מוטורי..... תבררו פרטים שם.

פורסם

ניר אני דווקא זוכר שכן התייחסו אלינו ברצינות בדיוני עבר, למשל בסוף העונה הראשונה שבה היו הכי הרבה פאקים.

לדעתי אין צורך לשנות כל כך הרבה, אנחנו רוצים שיהיה פשוט למסלולים וזה אומר פשוט לכולנו. במיוחד כשהתנאים (מסלול) לא הופכים להיות טובים יותר.

אני חושב שמסלולים צריכים להוסיף קטגוריה אחת נוספת בלי קשר כרגע לחלוקה של שאר הקטגוריות, זה יוסיף עוד משתתפים, עוד פירסום ועוד כסף. הבעיות היא תכנון הלו"ז מחדש בשביל שיאפשר קטגוריה נוספת במינימום תוספת זמן ללו"ז הקיים.

צריכים לשים דגש על מדידת הזמנים (עכשיו כשהרמזור מקולקל - אתם יכולים להשכיר אחד מאריק) :lol:

להקפיד על שתי מודדים אבל אמינים כי החברה החדשים שלכם לא נראים חצי רציניים כמו החברה הישנים.

(ראה אירוע אחרון עם קרסו למרות שזה היה אירוע מכירות והדגמה בעיקר)

הדבר הכי חשוב לדעתי הוא התמדה.

מפרסמים את התקנון של הליגה לפני כל אירוע, ודואגים שכל ההחלטות בנושא הצמיגים יובהרו באופן מפורש אחת ולתמיד.

את התקנון עצמו אסור לשנות במהלך העונה עצמה כמו שקרה בעונה הראשונה או השנייה אני כבר מבולבל... :-)

פירסום התוואי של המסלול כמה ימים לפני כל אירוע מוסיף לרצינות של רוב המתמודדים שבאים להתחרות.

זהו לדעתי

האירוע נשאר פשוט (יחסית) כמו שהיה, המתחרים מקבלים עוד קטגוריה, מסלולים מקבלים תגמול בדמות חשיפה ותשלום וכולם מרוצים והכל מסודר.

פתאום זה נשמע לי כמו חלום... :lol:

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

ערן צודק! אני מתנצל.

זה משהו שנעשה בעבר הרחוק - (שנה וחצי) יחד עם מישל וג'רמי בזמנו

אבל מה שזכור לי העסק לא תפס תאוצה..

פורסם
צריכים לשים דגש על מדידת הזמנים (עכשיו כשהרמזור מקולקל - אתם יכולים להשכיר אחד מאריק) :lol:

להקפיד על שתי מודדים אבל אמינים כי החברה החדשים שלכם לא נראים חצי רציניים כמו החברה הישנים.

(ראה אירוע אחרון עם קרסו למרות שזה היה אירוע מכירות והדגמה בעיקר)

:lol:

כרגע אסורה מדידת זמנים בכלל, ולכן "הרמזור מקולקל".

פורסם

ערן : את ה irda אני מכיר לטוב ולרע ....

שהייתי ילד בשנת 86 אמא שלי הייתה מתחרה פעילה באשקלון היא ושרון אבר .

אבא שלי היה יושב ראש המועדון , שופט , ומזניק בכל אותם המרוצים.

עד היום הוא פעיל והוא הגזבר של העמותה.

היו לי חיים שהיום יכולים להיות רק זכרון טוב איפה הימים של לטייל בפיטס בין כל הרכבים .

אני רואה את מועדון sti ואני מצדיע לכם :!:

אם יש דבר אחד שלמדתי מכל השנים זה לא לסמוך על אף אחד .

כל אחד חותר לדברים שהוא מכיר מההווה או מהעבר ותבדוק אילו מלחמות יש ב irda למרות שכולם רוצים להגיע לאותה מטרה.

איפה נעלמו חלקם ( דני לוי ) ועוד נהגים שומרי אגו !

אז בוא תגיד לי אייך אני יכול לשנות ?

בוא ותגיד לי כמה שעות לתרום לשינוי ואני בא.

אני רק מקווה שביום שיהיה ספורט מוטורי הוא באמת יהיה עממי כי חוץ מ גימקאנה הכל זה ספורט לעשירים .

אכן החיים בזבל !

פורסם
כרגע אסורה מדידת זמנים בכלל, ולכן "הרמזור מקולקל".

אם הרמזור לא באמת מקולקל, למה פשוט שלא להחזיר אותו לפעולה לא בתור מודד זמנים אלא בתור רמזור הזנקה בלבד. על הדרך אפשר לא להשתמש בו בתור מודד זמנים בדיוק כמו שלא משתמשים בסטופרים למדידת זמנים (כי זה אסור) :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

About the Hitachdut and PSI:

Before I left for Holland, I indeed met with IRDA and Eran Gomer a number of times to see how STI and PSI are to become part of the Hitachdut, and to make sure that the "amami" sports are taken care of within the to-be regulations.

When I left Israel, the situation was that IRDA and the other organisations were still fighting between them - Now that is over and we should be back in business.

I did not update PSI members about the progress in the field, as I felt it was better to make progress behind the scenes. Only PSI va'ad members were updated.

In parallel to the regulations that Re'em wrote for the Ministry of sport advisor at his request, I also wrote a set of regulations and submitted them to IRDA, after they had been reviewed and modified with a number of key people in "our world" including someone from Maslulim.

Re'em had access to the regulations that I wrote because I left a copy at Maslulim, but when I asked to see his regulations with a view to merging them in to one proposal, I hit a wall. At the time Re'em was representing "the other side", and as I was identified with IRDA, I was not able to see the regulations that he submitted to the ministry of sport.

There's camaraderie for you.... :-(

My proposed regulations left a number of things open for local competition regulations, under consideration that the sport may develop in many possible directions, and the regulations should not act as barriers to that development.

In my opinion Re'ems list of "amami motorsport participants" is indeed irrelevant. I never signed up for Maslulim to represent me in the hitachdut, but I did sign up for PSI to represent me there when I paid my annual membership to the Amuta.

Anyway, the hitachdut must be built from Amutot. Not from businesses, and following the success of the rally guys to join together as one, I think this is now a non-issue.

Last weekend I spoke to Lior, the current chairman of PSI, and urged him to renew PSI's involvement in the setting up of the hitachdut together with the "amami" clubs. He knows what was done in the past, and I hope he will indeed pick up the ball and run forward together with STI and any other club that wants to be part of this.

Amami motorsport will not be taken care of on its own. Our and your involvement is necessary to make it happen in a way that will benefit the drivers and the sport as a whole.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
בוא ותגיד לי כמה שעות לתרום לשינוי ואני בא..

בטח לא בגישה הזאת...זה הכי קל :)

אם ככה גם אני בפנים....אם ייתנו לנו להכנס בכלל:roll:

אחרי כל ה**** שאכלתי בשנה שהייתי בממ"י עם כל מלחמות הנהגים....אני לא שש - אבל יש לי נטייה לחשוב אופטימי

ואני גם מכיר את הנפשות הפועלות פחות או יותר - אני יכול להגיד שהמצב מאוד שנה מ ממ"י.

פורסם

תודה ג'רמי על כך שעדכנת.

מכיוון שכרגע נגמרו המריבות (הרוב לפחות) אצל נהגי הראלי - כולם מקדמים את הנושא.

כמו שג'רמי כתב, על מנת להיות בהתאחדות צריך להיות עמותה, ולכן STI, PSI ובזמנו גם הדראג נכנסו לתמונה.

אנו מקווים שנצליח להעביר את כל שנדרש מאיתנו.

רק שלא תחשבו שזו משימה פשוטה :cry:

פורסם

בחזרה לקטגוריות לשניה:

א) "בימבות" עד 1599 סמ"ק

ב) "פתוחה" 1600 סמ"ק + כולל הנעה קדמית טורבו

ג) "מפלצות" 4X4 ו RWD מוגדשות

עכשיו השאלה...אם

בימבה משופרת עם סליקס עולה לפתוחה,

פתוחה משופרת עם סליקס עולה למפלצות,