Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מאחר מהמיקרוגל של אמא שבק חיים נרכש מקרוגל חדש מהחברה הנ"ל שמשלב בתוכו גם גריל, כמו כן בחנות ציין המוכר כי ניתן לחמם בפנים דברים בכלי מתכת(אלומיניום ,סירים וכו')

בבית פתחנו אותו, ובחוברת ההוראות רשום בפרוש כי אין להכניס מוצרי מתכת פנימה, ומצד שני עולה השא' מדוע, דכן על צלחת הזכוכית יש כלי יעודי שלהם ממתכת?

שא' נוספת, האם הקבלה בלבד מאשרת את תוקף האחריות, במקרה זה מול טלראן תקשורת

תודה לעוזרים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ספר ההוראות צודק, המוכר (כרגיל) טועה.

במיקרוגל עם גוף חימום נוסף (גריל או אפיה), חלקי המתכת (צלחת ו\או רשת) מתוכננים באופן כזה שהזרמים החשמליים הגבוהים שנוצרים בתוכם בגלל קרינת הגלים לא יחממו אותם ו\או יפרצו מהם לחלל המכשיר בצורת ניצוצות הרסניים.

כשמחממים באמצעות גלי-מיקרו ההוראות במכשיר כזה ובמיקרו-גל נטול גריל הן זהות - אין להכניס כלים מתכתיים, ניירות אלומיניום וכלים קרמיים הצבועים בצבע עם רכיבים מתכתיים.

פורסם

זכור לי שהיה לי מכשיר מיקרו משולב עם גריל והיה רשום בפירוש שכלי מתכת יש להכניס רק אם מפעילים את אופציית הגריל בלבד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם זה לא השתמע מהדברים שלי (ואולי זה לא השתמע), כאשר משתמשים בפונקציה של בישול בגלי-מיקרו כללי הזהירות זהים לכל מכשיר מיקרוגל אחר - אין להכניס כלים מתכתיים.

אם משתמשים במכשיר כתנור אפייה\גריל סטנדרטי, כללי הזהירות זהים לכל טוסטר\תנור אחר - מותר להכניס כלים מתכתיים, אסור להכניס כלים שאינם עמידים בחום - פלסטיק, נייר, קרטון וכיוב'.

אם משתמשים בפונקציה משולבת, כללי הזהירות הם כל הכללים שחלים על כל אחד מסוגי המכשירים - שימוש רק בכלי קרמיקה, זכוכית עמידה בחום, תבניות אפיה שלא על בסיס מתכת וכיוב'.

פורסם

אוקיי , אז במידה ואני מפעיל רק את אופציית הגריל ולא את המיקרוגל, מותר?

מה לגבי שילוב בין מיקרוגל לגריל?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
אם זה לא השתמע מהדברים שלי (ואולי זה לא השתמע), כאשר משתמשים בפונקציה של בישול בגלי-מיקרו כללי הזהירות זהים לכל מכשיר מיקרוגל אחר - אין להכניס כלים מתכתיים.

אם משתמשים במכשיר כתנור אפייה\גריל סטנדרטי, כללי הזהירות זהים לכל טוסטר\תנור אחר - מותר להכניס כלים מתכתיים, אסור להכניס כלים שאינם עמידים בחום - פלסטיק, נייר, קרטון וכיוב'.

אם משתמשים בפונקציה משולבת, כללי הזהירות הם כל הכללים שחלים על כל אחד מסוגי המכשירים - שימוש רק בכלי קרמיקה, זכוכית עמידה בחום, תבניות אפיה שלא על בסיס מתכת וכיוב'.

תקרא שוב את התגובה של ארנון. לאט.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
תקרא שוב את התגובה של ארנון. לאט.

הוא ענה לך

מוזר מאוד, רשמתי את התגובה לפני שארנון כתב את התגובה שלו ולכן לא ראיתי את תשובותו

בכל מקרה תודה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

רשמת אותה לפני שראית את התגובה שלו אבל הוא הספיק לפרסם לפניך, בדיוק כמו שקרה לי עם ארז הזאב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בברייניאק עשו כבר כמה פעמים ניסויים מעניינים עם מיקרוגל כולל כלי מתכת ושאר ירקות

יש להם תוצאות מפוצצות...

פורסם

ארנון, יש לא מעט מיקרוגלים שבאים עם פלטת בידוד שמאפשרת לעבוד במוד משולב עם כלים מתכתיים (במיקרו בלבד אין טעם כי המתכת חוסמת את רוב הקרינה). אצל ההורים שלי יש מיקרו משולב של ברדר שמותר להכניס כלי מתכת ולי יש של גרונדיג כנ"ל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ושוב:

כשהמכשיר מחמם בעזרת גלי-מיקרו, ההנחיה הגורפת היא שלא להכניס לתוכו כלי מתכת.

יש כלי מתכת יוצאי דופן, שאותם מותר להכניס למיקרוגל. אין מכשירי מיקרוגל יוצאי דופן שניתן להכניס אליהם כלי מתכת ללא חשש.

יש כלי מתכת שנבנים במיוחד לשימוש במיקרוגל.

ראיתי משהו שנראה כמו טוסטר-סנדוויצ'ים, עשוי מתכת ונועד לשימוש בתנור מיקרו.

המתכת שבו סופגת את הקרינה, מתחממת מאוד וצולה את הסנדוויץ' שבפנים.

יצרני כלים כאלה מתכננים אותם במיוחד לשימוש בתוך תנור מיקרו ובונים אותם כך שלא יתחממו מהקרינה (למשל צלחת המתכת שבנויה בכל מיקרו משולב עם גריל) או כך שיתחממו בצורה יזומה ומבוקרת (למשל ארוחות מוכנות למיקרו עם פסי מתכת באריזה, שנועדו להתלהט ולצלות את האוכל המחומם כדי שיצא קצת "קריספי").

כלי מתכת שלא נועדו מראש לשימוש בתנור מיקרוגל אין להכניס למכשיר.

הם עלולים להזיק לעצמם, לאוכל ולמכשיר.

כל הנ"ל רלוונטי רק כאשר משתמשים בגלי מיקרו לשם חימום.

כמובן שבעת שימוש בפונקציית גריל\אפיה ללא גלי-מיקרו, מותר להכניס כלי מתכת.

• תוכן חדש...