Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר נמכר במבצע במחיר של 2250, האם ההספקים שלו 1200RMS ב1OHM זה מה שבאמת הוא יוציא?

*כרגע אין סאבים-הוא אופציה לרכישה*

תודה מראש לעוזרים:-)

פורסם

לא רק שהוא עומד בהספקים שלו, הוא גם אנדרייטד(כפי שדני כתב) ומוציא באיזור ה1500 וואט RMS.

כל היתרון שלו, שבצריכה ממש נמוכה הוא מוציא הספקים מעולים ביחס למחירו הנמוך(כרגע-לרגל מבצע).

under construction..

פורסם

ההספק המוצהר שלו הוא ב 12.8 וולט.

מערכת חשמל שלך (אם היא בריאה) מוציא יותר, אז גם ההספק עולה בהתאם.

סה"כ מגבר מעולה מחברה מעולה.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

:oops: יצאתי אהבל קצת, קורה..

ועוד שאלה לא כל כך קשורה אני לא רוצה לפתוח סתם עוד תרד..

יש לי 2 מגברים שמחוברים לספק כוח של מחשב, מגבר ישן BOSCHMANN ומגנט THE ROCK 800

הנתונים: מגנט 260 גישור והבוס 200 גישור.

חיברתי כל אחד בנפרד לסאב 280RMS של מגנט והבוס מרים אותו עד לגבול שלו והמגנט לא! למה זה?

תודה

פורסם

אתה מדבר על מגברים פשוטים שאין טעם להסתכל על הנתונים שלהם , כמו כן הגבול של הסאב זה הרגע שבו הסליל מתפחם

ככה שלא הגעת לגבול אלא פשוט אתה אומר במגבר א יש יותר עיוותים ממגבר ב וזה נשמע לי יותר חזק .

פורסם

אז אתה חושב בעצם שפשוט זה נשמע יותר חזק בגלל העיוותים?

כי המגבר מחובר למיקסר ואני נגיד מגביר עד 8 עם המגנט ועם הבוס אני מגביר עד 5..

פורסם

המגבר המדובר מוציא 1200רמס ב-10וולט

1536רמס ב-12.8וולט

1680רמס ב-14וולט

מסקנה:עדיף SAE1200D על SAZ1500D כי הבדל הוא ש 1500D ב 14 וולט מוציא1792רמס(הבדל של 100רמס לעומת ה 1500D)אבל במחיר יש הבדל של כמעט 1000שח

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...