Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה צביקה- סוף סוף תגובה שאינה "טמבון":wink:.

בכל מקרה אני מדגיש שוב שני דברים: האם בעיסקה יש להתחשב בעניין שהרכב היה מליסינג מימוני, שכן ע"פ כל המחירונים יש השפעה, שנית נראה לי שאפילו הבעלים לא מבין כל כך בהבדלים ובמשמעויות שכן הוא מתעקש שהרכב פרטי והוא קנה אותו מפרטי. ד"א איך יופיע הרכב בבדיקה במשרד הרישוי?

שנית בנוגע לטיימינג: אומנם יעברו 3 שנים בספטמבר, אך גם רק (עד אז) כ9000 בלבד, (היום זה 4000 בלבד) זה נתון מאוד משמעותי (וקשה לתפיסה, לי לפחות) הרכב פשוט עשה יומיות של שני ק"מ.

ולכן שאלתי היא אם הטיימינג בכלל נשחק.

סליחה שאני מתעקש כי נכון שמצד אחד זה סיכון אך מצד שני אלו נתונים ממש יוצאי דופן.

ד"א לשאלה ששאלתי בפרטי:

מחירם של חישוקיי מגנזיום לאוטו זה, משהו סביר ויעיל לא צריך מפוצץ אך גם לא סיני שביר?

ושנית אילו דברים אני צריך לשים דגש ברכב שנסע מעט ורק בעיר חוץ ממצבר וקלאץ?

תודה,

לוטן

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

את דעתי האישית על נושא הליסינג המימוני כתבתי. אני לא שמאי רכב או צד בעסקה הזאת אז ברור שדעתי כאן אינה קובעת, אבל בכל זאת אני לא רואה סיבה להוריד במחיר על ליסינג מימוני. שוב, זה בתנאי שאתה כקונה יכול להוכיח במאת האחוזים שמדובר בליסינג מימוני, שהרכב היה צמוד לבעליו מהיום הראשון ועד ליום האחרון של העסקה ושהטיפולים בוצעו במוסכים מורשים של היבואן ועפ"י הוראותיו המדויקות.

לגבי משרד הרישוי - המידע שיש למשרד הרישוי מופיע ברישיון הרכב. אם לא מופיע ברישיון עבר של השכרה, מדינה ישראל, מונית או כל דבר אחר מבחינתם היד הראשונה היתה פרטית, גם אם מדובר בחברה פרטית.

רצועת הטיימינג עשויה בחלקה מגומי ומאבדת חלק מהתכונות שלה כתלות בזמן ולא רק בתלות של קילומטרים מסוימים. אם תיקח הימור ולא תחליף אותה בזמן אולי תחסוך כמה שקלים אבל אתה מתסכן בתיקון יקר מאוד למנוע. מכיוון שזה סיכון לנזק לא קטן סביר להניח שלא תמצא אף בעל מקצוע שימליץ לך למתוח את מרווח ההחלפה. אתה לוקח כאן את הסיכון לגמרי על עצמך.

מחירים לא ג'אנטים סגסוגת אני לא יודע בע"פ. אני מניח שכל פנצ'ריה או חנות שיפורי רכב תשמח למכור לך ג'אנטים מתאימים, תרים טלפון ותברר. אתה יכול גם לנסות להעיף מבט בפורום המכירה שלנו, לפעמים מפורסמות שם מודעות מכירה לג'אנטים משומשים ותוכל לקבל פחות או יותר רעיון לגבי המחירים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יניב ובנץ, חבל על הויכוח - הרי הייתה לי SPORT, יש לי חברים עם FR וחברים עם Cupra's - אני יודע על מה אני מדבר.

פגוש של SPORT דומה לשל FR.

פגוש של Cupra - שונה מפגוש של FR (וכמובן של SPORT).

תסתכלו היטב (ולא בחפיף) ותראו שיש הבדלים די ברורים בין הפגוש של FR/SPORT לבין הפגוש של Cupra.

אם אתם לא מוצאים אותם - הגיע זמנכם למשקפיים.

נ.ב,

יניב, אפילו שמת תמונה של האקסית שלי :shock: 95-995-62 :shock:.

אוראל, ממה שאני יודע שמשנת 07 הטמבונים של האיביזה הם אותו דבר אולי אני טועה ואולי לא.

לגבי האקסית שלך אני יודע ביגלל זה שמתי אותה לראות אם אתה עדיין זוכר אותה והנא ולא תאמין בכמה היא נמכרת בכ-90,000 ש"ח כך כמה תמונות שלה

9599562_1.JPG

9599562_3.JPG

ולפותח התרד האיביזה, הוא רכב יפה מהיר ומאובזר כמו שצריך. לפי דעתי האיביזה היא מתאימה לך יותר מה-206 והאיביזה תהווה, לך אלטרנטיבה יותר טובה מאשר הפיג'ו כי במחיר של האיביזה אתה תמצא שנתונים יותר גבוהים במחירים טובים וגם מכונית יותר מתקדמת מה-206.

יניב

פורסם

צביקה שוב תודה.

אני יודע שאתה צודק אך מה שאמרת מקודם על עידכון היצרן עורר את סקרנותי.

בנוגע לחישוקים ברור שזה מה שאעשה ,תהיתי אם אתה יודע סדר גודל של מחיר וכדומה, לא נורא אברר.

בנוגע לרוחב הצמיג- הוא אותו הרוחב כמו מי שקנה עם חישוקיי מגנזיום מקוריים?

ערב טוב וללא נפגעים,

לוטן

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יניב, מ-07 ומעלה הם שונים - אתה צודק.

בניגוד למה שאתה ובנץ אומרים - יש הבדלים ברורים בין פגוש של FR/SPORT לבין פגוש של Cupra.

90K?

בזבוז כסף אמיתי. מחיר הזוי לגמרי.

לגבי התמונות - יש לי מספק תמונות שלה. תודה בכל מקרה :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...