Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברכב שלי מותקנת מערכת איתוראן.

בזמן האחרון משהו מוזר קורה לי ברכב - הרכב מצפצף מס' דקות לאחר שאני נועל אותו עם שלט האזעקה!

להלן העובדות:

1. שכל הדלתות סגורות + תא המטען, הנורה שבמרכז הרכב לא נכבית וממשיכה לדלוק כאילו משהו ברכב פתוח ולכן לאחר שאני סוגר את הרכב עם שלט האיתוראן הרכב מתחיל לצפצף (השערה שלי).

2. כבר מס' ימים לפני שסעיף 1 התרחש, בעת נסיעה על כביש עם בורות או פגמים שונים (קרי: לא "פלס") הנורה האמצעית של הרכב נדלקת ונכבית לסירוגין בכל מהמורה.

היכן הבעיה? באחד מהחיישנים של מערכת האיתוראן או ברכב עצמו? (יש לציין שאיני רואה בעיה בסגירת הדלתות)

במידה והבעיה ברכב עצמו, כיצד ניתן לטפל בזה?

אשמח לעצתכם.

תודה.

פורסם

יש לך בעייה באחד החישנים שמופקד על בדיקת סגירת הדלתות ודלת תא המטען.

ברגע שהרכב שלך ננעל על ידך האיתורן בודק הלוך ושוב האם הרכב שלך נפתח. ברגע שהאזעקה מזהה דלת פתוחה היא מתחילה לצפצף.

בד"כ החיישן נמצא על המשקוף של הדלת והוא נראה כמו צ'ופצ'יק שהוא בעצם לחצן.

ברגע שהדלת נסגרת החיישן נלחץ וכך הוא מודיע לרכב שהדלתות סוגרות ואין צורך להפעיל את תאורת הפנים ואת המנורה שבלוח השעונים.

ישנם רכבים שהחיישן לבדיקת מצב הדלת נמצא בתוך המנגנון של הנעילה, ואז הסיפור הופך למסובך יותר ומצריך התערבות של חשמלאי רכב.

בשלב ראשוני הסתכל בצורה חיצונית על המשקוף ובדוק האם קיים אצלך חיישנים ומה מצבם?

לאחר מכן בדוק את מצב המנגנון שבתא המטען.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תודה על תגובתך.

1. האם אני צריך ללכת למרכז השירות של איתוראן או למוסך רכב על מנת לטפל בבעיה?

2. האם אלו חיישנים של הרכב או של איתוראן?

3. האם בסוג הרכב שלי החיישנים ממוקמים במנגנון הנעילה?

פורסם

הבעיה נעוצה בלחצן האור הפנימי כמו שהחבר tostos ציין

מיקום לחצנים אלה הוא בסטרייקר הדלת כמסומן באדום, בדכ פלסטיק העוטף את החלק העגול נופל ונגרם חופש במנעול

bmw lock.JPG

פורסם

מצאתי את הלחצן אך לא ראיתי שנפל ממנו פלסטיק מסויים.

בכל מקרה, אלך מחר למוסך ואראה כיצד ניתן לפתור את הבעיה.

תודה רבה.

פורסם

עדכון:

לאחר בדיקה במוסך באמת התברר שהבעיה נמצאת בלחצן האור הפנימי של דלת הנהג.

הבעיה טופלה וכעת הכל חזר להתנהג בצורה תקינה.

תודה רבה לכם.

• תוכן חדש...