Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי רשיון מעל שנה וחצי ובביטוח שחידשתי לא מזמן יש לי רכב חלופי כחלק מהחבילה ולא מצוין לאיזה מצב זה תקף.

כרגע המנוע של הרכב שלי אפשר לומר גמור, הרכב נכנס לשבוע וחצי לעבור טיפול מקיף במוסך.

המצב הוא שאני נוסע כל יום לעבודה 15+ קילומטר ואין לי אפשרות להסתדר בלי רכב,

האם רכב חלופי תקף גם למצב של טיפול ארוך במוסך או רק למקרה של תאונה?

פורסם

אובכן שלום רב לגולשי קארספורום.

אני מודאג כבר זמן מה מהביטוח שבעצם אין לי.

אני נהג חדש, ממש מהניילונים רק חודש על הכביש, יש לי עוד חודשיים למלווה, בכל אופן עם קבלת הרישיון התחלתי לברר על מחירי הביטוח בארץ

הרבה חברות וכדומה.

יש ברשותנו (אבא שלי) פולקסוואגן גולף פלוס 2007 1.6

הוא משלם כ 4500 אלף לשנה ביטוח חובה ומקיף, הפוליסה שלו היא נהגים 24+

וותק הנהיגה שלו 30 שנה, בשביל להוסיף אותי כאמור צריך לעשות פוליסה חדשה שהיא בעצם 17+

והמחיר לשנינו חובה ומקיף 10200 בחברה שהוא מבוטח בה.

בכל אופן אמרתי עשר אלף ש"ח?

אני ירים כמה טלפונים לעוד חברות ביטוח

ונדהמתי לשמוע שזה המחירים כיום

AIG בכלל ביקשו 12500

וכל החברות בערך במחיר הזה, אני חייב לציין שאבא שלי נוהג ללא עברות תנועה בעבר

ללא תאונות בעבר וכדומה.

אך חברות הביטוח מביאות הנחה ממש מזערית על זה.

החלטנו שאני נוהג בלי ביטוח עד לסיום תקופת המלווה או שעד אבא שלי יצטרך לעשות ביטוח לשנת 2011

שזה יקרה רק בינואר.

אז כיום אנינוהג ללא ביטוח

כפי שהבנתי מבחינת החוק אני לא עובר על שום חוק, לרכב יש ביטוח חובה על שם אבא שלי

אך עליי אין ביטוח, אפילו לא חובה.

האם זה כה קריטי לנוהג ללא ביטוח?

מצד אחד אני נהג חדש, לא מנוסה בכלל, למרות עם כל הביטחון שיש לי, מצד שני אז אני לא יכנס במישהו.

מישהו יכנס בי, ואז אני לא יקבל שום סכום מהצד השני מהסיבה שאני נהגתי ללא ביטוח..

אפשר חוות דעת?

rhpe6t.jpg
פורסם

הייתי בסיפור דומה.

נהג חדש מחפש ביטוח מקיף במחיר סביר לרכב שלו.

ההצעות נעו בין 12 אלף ש"ח ל25 אלף ש"ח :lol:

הכי זול שמצאתי היה ב8500 מחברה לא מוכרת (אני לא יודע עד כמה זה מומלץ)

בסופו של דבר רכשתי ביטוח חובה + צד ג' בלבד במחיר שפוי. אני חושב שזה עדיף.

פורסם

ביטוח רכב תקף לפי מאפייני הנהג ה"נחות" ביותר. במקרה שלכם אתה, נהג חדש. ובמילים אחרות:

- אם תעשה תאונה והרכב יינזק, לא תקבלו פיצוי מחברת הביטוח בגין נזקי התאונה לרכוש (כלומר, הביטוח המקיף לא בתוקף).

- אם תעשה תאונה ובנוסף לנזק לרכוש יהיו גם נפגעים, לא תקבל פיצוי מפוליסת ביטוח החובה (כלומר, גם החובה לא בתוקף).

- אם יעצור אותך שוטר לבדיקת רשיונות ויבדוק גם את ביטוח החובה (נדיר מאוד), תקבל דו"ח.

פורסם

אבל כמו שהסביר לי בנאדם שמלמד תיאוריה..

שאם יש ביטוח חובה על רכב, במקרה הזה ביטוח חובה על אבא שלי, מצד החוק זה בסדר, שיש חובה עליו

כאילו שרק יהיה ביטוח חובה על הרכב מהצד של אבא שלי שהוא גם בעל הרכב, ועליי אם אין, אז מצד החוק זה בסדר

אבל במקרה של תאונה וכדומה זה כבר בעיה שלי.

האם זה נכון ?

ואם לא, כדאי כבר עכשיו ללכת לדבר עם אבא שלי ויתחילו וויכוחים ומחר כבר שוב להרים טלפונים לחברות הביטוח?

rhpe6t.jpg
פורסם

אני במצב מאוד דומה לשלך.

המחירים באמת שוחטים, אז החלטתי לא לעשות ביטוח עד שנגמר המלווה בעוד כחודש ושבוע (במיוחד שחודש אחד מתוך שלושת החודשים אני נמצא בחו"ל והחודש ילך סתם מבחינת תשלום)

פורסם

בסדר, בוא נעזוב לרגע את הביטוח.

עוד לא ענו לי

מבחינת החוק זה בסדר גמור?

שיש ביטוח חובה על הרכב מצד אבא שלי

אך לי אין

זאת שאלה שקצת יותר מטרידה אותי עכשיו..

rhpe6t.jpg
פורסם

ביטוח חובה מכסה שני מקרים:

1. כשאתה נפגע בתאונה ולא משנה מי אשם.

2. כשאתה פוגע בהולך רגל.

במקרה שתעודת החובה רשומה רק ע"ש אבא שלך, אם חלילה תהיה תאונה עם נפגע כנ"ל, חברת הביטוח תסרב לשלם בטענה שאין כיסוי. במקרה כזה, אתם תמצאו את עצמכם תובעים את חברת הביטוח בבית-משפט וזה מה שחברת הביטוח רוצה שתעשו. חברת הביטוח רוצה שתשלמו הרבה כסף לעורכי דין ובמצב הגרוע, אם היא תפסיד, היא תשלם לכם את מה שמגיע לכם בלאו הכי.

מצד שני אם נפגע הולך רגל, הוא יתבע אותכם ותצטרכו לשלם לעו"ד על עוד תיק.

תביעות נזקי גוף יכולות להגיע לסכומים מאוד גבוהים ויתכן ואפילו אם תמכרו את הבית לא תוכלו לממן את סכום התביעה.

לא כדאי לשחק עם דברים כאלה.

מי שאמר לך שמספיק ביטוח חובה לאבא שלך, ניתק זאת מההקשר שבכל מקרה תצטרכו להגיע לבית-משפט ולהוכיח שבכל מקרה חברת הביטוח היתה מבטחת אותך באותם תנאים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מי שנוהג ללא ביטוח חובה, עובר על החוק.

מה שצריך להטריד אותך זה לא אם אתה עובר על החוק, אלא אם חלילה תהיה תאונה ותצטרך לשלם לנכה 3 מיליון שקלים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תנסה לבטח מרצדס S CLASS חדשה עם ביטוח נהג צעיר דרך חברה ואתה תעדיף ללכת ברגל אם תשמע מה המחיר שיבקשו.

ללא סוכן ביטוח חבר של המשפחה שהציע לי הצעה שגם היא לא בגבול השפוי אבל עדיין לא כמו הצעות ישירות של חברת ביטוח לא הייתי שוקל בכלל לבקש מאבי לבטח את האוטו שלו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

חפשו קרוב משפחה או חבר עובד מדינה.

רצו על קורולה 07 סאן מסכנה 9000 ש"ח!

בסוף אמא שלי נזכרה שהיא בכלל עובדת מדינה, מבטחים בכלל ב6000, השתתפות עצמית 750 ש"ח. וגם מקבלים סוכן ביטוח ולא בדיוק ישיר, מומלץ. תבדוק דרך העבודה של ההורים אם יש מבצע על ביטוחים ומקס' תקח את ה6000 ש"ח הפרש, תוסיף עוד 2000 ותקנה איזו פונטו 2002 חמודה משלך, ותשלם הרבה פחות על הביטוחים וכל השאר.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

• תוכן חדש...