Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו 1600 שנת 92 סטיישן ובלוח שעונים נשרפו נורות זה אומר שרק הנורות של המד מהירות עובד חוץ מזה הנורות של מד הדלק וחום מנוע לא עובדים אני תאמת רוצה להחליף לנורות לד השאלה איך אני מגיע לשם פעם האחרונה שפתחתי קצת היסתבכתי תאמת אבל קצת פחדתי למרות שאני חושב שיש לי ידים טובות בדברים האלה השאלה מה אני אמור לפרק ואיך אני מגיע לנורות השרופות . נ.ב בדקתי פיוזים והכל תקין

פורסם

יש לפרק מעט פלסטיקים מהדשבורד ולשלוף את לוח השעונים כולו החוצה ע"מ להחליף את הנורות בחלקו האחורי. מכיוון שאני לא מאמין שיש מדריך מצולם של החלפת נורות לוח שעונים בסובארו - אם אתה לא בטוח שתדע להרכיב הכל - לך לבעל מקצוע.

פורסם

אני לא מבין, יש איזה 3 אשכולות שפתחת על בעיות בסובארו שלך.

זה רכב שקנית זה עתה מיד שניה ? כי אם כן, נראה כאילו קנית רכב בעייתי למדי.

איך קנית רכב כזה עם כל בעיותיו ?

(במקרה שבאמת קנית אותו לא מזמן)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

א. מנורה שרופה זה בעיה?

ב. המזגן בקירור גורם לי לקפוא, רק שבחימום הוא בעייתי במקצת.

ג. נסיתי להיות חכם בקשר לקרבורטור ובטעות פתחתי אותו יותר מידי.

נ.ב קניתי את הרכב יד ראשונה מטייס איזה אחד רוסי ששמר על האוטו כמו העינים שלו אבל רכב זה רכב ויש תקלות.

שלקחתי את הרכב לבדיקה אמר לי המוסכניק חבר מאוד טוב תחטוף את הרכב הרכב במצב מצויין

פורסם

בסובארו dl הכל פשוט, אני החלפתי ד'ש בורד+לוח שעונים מdl ל gl,הכל אפשרי!(סה'כ 7 ברגים לפירוק הלוח שעונים)

לדעתי אתה תעשה טעות, בלוח שעונים שלך יש קלף ירוק מאחורה.

ז'א לא משנה מה תנסה לעשות המספרים שלך תמיד יהיו ירוקים כשאתה מפרק הכי חשוב תזהר על י'ח הואקום של המזגן.

מתוך ניסיון לד נותן אור ממוקד מידיי שתתבעס גם על המחיר ששלמת עבור השטות הזאת.

עצה שלי>>תהנה מהרכב,החלף למנורות רגילות עם קונדום כחול(ככה מגיעות במקור) וסע ברכה

נדב.

פורסם
בסובארו dl הכל פשוט, אני החלפתי ד'ש בורד+לוח שעונים מdl ל gl,הכל אפשרי!(סה'כ 7 ברגים לפירוק הלוח שעונים)

לדעתי אתה תעשה טעות, בלוח שעונים שלך יש קלף ירוק מאחורה.

ז'א לא משנה מה תנסה לעשות המספרים שלך תמיד יהיו ירוקים כשאתה מפרק הכי חשוב תזהר על י'ח הואקום של המזגן.

מתוך ניסיון לד נותן אור ממוקד מידיי שתתבעס גם על המחיר ששלמת עבור השטות הזאת.

עצה שלי>>תהנה מהרכב,החלף למנורות רגילות עם קונדום כחול(ככה מגיעות במקור) וסע ברכה

נדב.

החלפתי ללדים רק באזור הוינקרים והשאר שמתי רגילים זה נראה יפה מאוד מה גם שזה לא מסנוור

• תוכן חדש...