Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקבלתי למקום עבודה חדש, וכחלק מתנאי ההעסקה דרשתי רכב צמוד.

דרגה 2 היא המשתלמת מבחינתי,

המשמעות היא רכב שמחיר המחירון שלו הוא עד 116,000 לערך.

אם אינני טועה, הרכבים הפופולארים בדרגה 2 הם מאזדה לאנטיס ופורד פוקוס (בדגמים היותר פשוטים שלהם).

יש למישהו המלצה לרכב דרגה 2 ?

תודה.

פורסם

על המילה מגאן II, פוקוס וכו' תמצא ים של דיונים.

עיקר השאלה זה מה אתה מחפש ברכב שלך, תנסה לסדר את זה בסדר מסויים כאשר הפרמטרים הם:

בטיחות, הנאה מנהיגה, נוחות, עיצוב (במידה ויש לך אהבה או שנאה למתמודדת אחת, למשל מגאן II) , מרחב פנימי, או כל פרמטר אחר שתוכל לספק לנו יהיה לנו לעזר כאשר נבוא להמליץ לך על רכב.

אגב בדרגה 2 אפשר לקחת גם רכבים קטנים יותר מפוקוס וכו', לדוגמא C3.

גיא

פורסם

אולי תפרט קצת יותר מה הרכב דורש ?

האם הוא להעביר משפחה מא' לב' בהכי נוחות? צריך ליהיות מהנה לנהיגה? מה האפשרויות שהליסינג שלך נותן לך? וכו ואנשים יוכלו להמליץ

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תראה אם אתם זוג צעיר , הייתי הולך על מגאן 5 דלתות. לדעתי העיצוב שלה מהמם ושונה מכל העדר של הליסינג. הרכב נוח מאוד, ובטוח, ומאובזר. אני משווה אותו לפוקוס, על הקורולה החדשה לא נהגתי.

לדעתי הכי טוב יהיה אם תפנה לך זמן, תקפוץ לסוכנות ותיקח נסיעת מבחן. תציג את עצמך כלקוח שחשוב לקנות את הרכב באופן פרטי.

במידה והמגאן איננה אופציונלית הייתי בוחר את הפוקוס 5 דלתות. אני לא חושב שהקורולה RUN X (5 דלתות) נכנסת בקבוצה 2 לליסינג ואני לא רואה את הצורך שלך ברכב 4 דלתות...

אין לכם איזה שהיא רשימה לבחור ממנה? אם אתה יכול לבחור מה שאתה רוצה, אולי עדיף ללכת על רכב קטן יותר שיהיה יותר נוח לחניות גם, כגון יאריס, או C3.

גיא.

פורסם

[color=darkblue]מכונית כמו הרבה דברים בחיים זו בחירה של פשרה וסדר עדיפויות.

המכוניות החדשות מודל 2004 רובן טובות או בינוניות ומעט מאוד הן גרועות.

המכוניות היום דומות מאוד בתוך הקבוצה.

לא כתבת האם הרכב מגיע מליסינג, אם כן הבחירה בדרך כלל מוגבלת.

אם אתה איש היי טק חובב גאדג'טים המגאן 2 היא ללא ספק הבחירה שלך!

תשכח מכל יתר הדברים זו מכונית עם כל מיני צ'ופרים, ההנעה לא ע"י מפתח אלא ע"י לחיצה על כפתור והמחשב מניע, כנ"ל הכיבוי, יש חישני גשם שמפעילים את המגבים וחיישן אור שמפעיל את האורות, האוטו נוח מאוד גם בנסיעה וגם המושבים ויש לו גיר אוטומטי עם טיפטרוניק שזה אומר תפעול ידני בנוסף.

הפוקוס נראה לידו קצת מיושן אבל עדיין מציע הגוי מעולה, אחיזת כביש והנאה מהנהיגה, נוחות עדיפה מול כל היפניות.

פיג'ו 307 יכולה להתאים לך, סיאט לאון לדעתי רכב יפהפה ופשוט מוחמץ שיווקית, נהגתי על הטולדו והיא מצויינת.

לעניות לדעתי ניתן לקבל את הקורולה RUNX כקבוצה 2, אבל כנראה שהמזדה 3 עדיפה, לא נהגתי בהן, בקורולה ישבתי ויש שיפור עצום לעומת הדגם הקודם עם המושבים הנוראיים :evil: והצפוף, אבל על הכביש?!

המזדה 3 תוצע כדגם בקבוצה 2 רק מאפריל-מאי באוויס נותנים לך התחיבות ובינתיים את הלנטיס המיושנת.

לא הייתי שוקל רכב יפני אחר אלא אם האמינות היא נר לרגלך (אם כן קנה ניסן אלמרה ותקבל 1800 סמ"ק).

שמור מרחק בטוח מהקוראניות הן עדיין לא בליגה, לא נהגתי בגרסה החדשה של האקסנט אך הגרסה הקודמת מתחרה מול רכבים של תחילת שנות ה 90.

כשקיבלתי דייוו נובירה :cry: במקום הפוקוס שבורת החלון לא הפסקתי להתגעגע לנוחות לשקט להגוי לאחיזת הכביש...ואני בתור אחד שאוהב מאוד לנסות רכבים...

אני מצטרף לעצה גבש לך רשימה טייל באיזור רחוב המסגר צמצם לשלוש המועדפות והזמן נסיעות מבחן

נ.ב. אם היבואן אינו מציע נסיעת :!: מבחן אל תיקח!

פורסם

דרך אגב, מעניין האם עם עליית היורו המטורפת, קרסו יוכלו עדיין למכור את המגאן II 4 דלתות בקבוצה 2 ... איכשהו נראה לי שלא, ואז חבל מאד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
דרך אגב, מעניין האם עם עליית היורו המטורפת, קרסו יוכלו עדיין למכור את המגאן II 4 דלתות בקבוצה 2 ... איכשהו נראה לי שלא, ואז חבל מאד.

ליבואנים מותר להעלות את מחיר הרכב בשיעור עליית שער המטבע לעומת שער הבסיס (שנקבע בראשון למאי בכל שנה) וכמו"כ נראה שעדכון הקבוצות הבא יהיה בשיעור של כ-15% דבר שלא רק ישאיר את כל המכוניות הקיימות בקבוצה 2, אלא יתווספו אליהן דגמים חדשים, וכן דגמי משפחתיות גדולות בקבוצה 3 החדשה.

אגב ע"פ שער המטבע היום, קרסו יכול למכור את המגאן הבסיסית ב-126000 ש"ח והיא עדיין תחשב לקבוצה 2.

אבל בשל המצאות היפנים וקוריאנים בשוק (ושערי המטבע שלהם דווקא לא עלו...) והתחרות הלא קטנה, היבואנים לא מנצלים אפשרות זו במלואה, גם בגלל שבמקרה של ירידת שערי המטבע (שתגיע מתישהוא ויש אומרים שבקרוב) היבואנים חייבים להוריד בחזרה את המחירים דבר שירגיז את הלקוחות הפרטיים שקנו במחיר גבוה, ויותר מהם את ציי רכב שערך הנכסים שלהם יצטמק פתאום...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...