Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי שלום,

אכן הצדק איתך בקשר איך לחיות נכון :-) אבל לצערי אנחנו לא בהולנד או גרמניה שמוכר הרכב מלקק את האוטו גם לפני המכירה ומספר לך את כול הסיפור של הרכב ומטעמי מצפון הוא לא ימכור לך רכב לא תקין במיוחד מבחינה בטיחותית.

השוק מוצף בגולפים דור 4 במיוחד כאלה של אנשים מבוגרים שהרכב נראה כמו חדש שייצא זה אתה שעריי המפעל אז למה להתעקש ? ממשיכים הלאה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער מאוד מרק הפעם אתה מדבר בחוסר הגיון !

ישנה מחלה סופר ידועה בגולף MK4 של נורית כריות אוויר נדלקת בגלל קונקטור רופף תחת למושב הנוסע לצד הנהג,

לאחר הדלקות כזאת היא לא תכבה לא משנה מה תעשה אלא בעזרת חיבור לסקאנר,

ממש ממש אין סיבה לפסול רכב בגלל סממן שכזה, אם הבחור מתחייב שהרכב בלי תאונות בכלל, יש סיכוי שמדובר ברכב יפה וחבל להפסיד

גש עם המוכר למוסך מורשה, ערוך בדיקה - קבל דיאגנוסטיקה ברורה וסע ברכה !

מרק - השוק בהחלט לא מוצף בגולף MK4 שמורות, כבעל גולף אני יכול להגיד לך שרוב מה שמסתובב בחוץ (הכוונה לג'ניריישן - קומפורטליין של זקנים יש בשפע :)) זבל ברמות היסטריות, כבר ביקשו ממני מחירון על רכבים עם דפיקות 360 מעלות סביב כל הרכב ! רכבים שמורים נסחרים ב4\5\6 מעל המחירון בלי בעיה מיוחדת

פורסם

עתיד, נראה שתגובתו של מרק, נובעת מזהירות יתר, שים לב, זה מה שהוא כתב בתחילה:

...לשם בדיקת כריות האוויר יש לגשת למוסך מורשה ולחבר סורק תקלות.

נראה שאין צורך לסבך את העניין. ובתנאי, שבעל הרכב מכיר את כל ההסטוריה שלו, ומתחייב שלא היו תאונות, ולא לשלול על הסף, שפשוט, הוא לא מספיק חכם כדי לסדר את האוטו ,בראש ובראשונה עבורו, כמשתמש ברכב, וכל שכן, עת מכירה.

אם כך, לעיתים כל ה"נזק", הינו במחבר לקוי, או תקלה אחרת שעלותה לא בהכרח גבוהה, ולא תפסל אפשרות תקלה/בעיה "מהותית".

נשאר לי להמליץ, כפי שעשו קודמי, ובטרם לקיחת הרכב לבדיקה במכון, שהיא כידוע בדיקה לא זולה, שיוסכם בין הקונה למוכר, שיגשו עם הרכב לאיתור תקלה, ותיקון על חשבון המוכר ,במוסך מורשה (לא לפני שתבדק הסטורית טיפולים) , לאחר מכן ואם המערכת חזרה בוודאות לתקינותה (התחייבות המוסך כי הבעיה אותרה, ונכון לאותו הרגע, אין הסטורית תקלות אחרת ו/או צפי לתקלה נוספת) , יש לגשת למכון בדיקה, עם הממצאים לגבי כלל האוטו, ככל שיש לבצע תיקונים, לבדוק הצעת מחיר (לחזור לאותו המוסך) , ולרכוש את הרכב ככל שכדאי.

לא יזיק טרם הנסיעה למכון הבדיקה, לנסות ו"לדלות" ,פרטים ו/או איבחון מצב ראשוני של הרכב, מאת המוסך המטפל, לגבי מצבו של הרכב, אף ללא נבירה בו, טרם השקעת כספים בבדיקה במכון.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מצטער מאוד מרק הפעם אתה מדבר בחוסר הגיון !

ישנה מחלה סופר ידועה בגולף MK4 של נורית כריות אוויר נדלקת בגלל קונקטור רופף תחת למושב הנוסע לצד הנהג,

לאחר הדלקות כזאת היא לא תכבה לא משנה מה תעשה אלא בעזרת חיבור לסקאנר,

ממש ממש אין סיבה לפסול רכב בגלל סממן שכזה, אם הבחור מתחייב שהרכב בלי תאונות בכלל, יש סיכוי שמדובר ברכב יפה וחבל להפסיד

גש עם המוכר למוסך מורשה, ערוך בדיקה - קבל דיאגנוסטיקה ברורה וסע ברכה !

מרק - השוק בהחלט לא מוצף בגולף MK4 שמורות, כבעל גולף אני יכול להגיד לך שרוב מה שמסתובב בחוץ (הכוונה לג'ניריישן - קומפורטליין של זקנים יש בשפע :)) זבל ברמות היסטריות, כבר ביקשו ממני מחירון על רכבים עם דפיקות 360 מעלות סביב כל הרכב ! רכבים שמורים נסחרים ב4\5\6 מעל המחירון בלי בעיה מיוחדת

עתיד,

1. הקונקטור מוכר לי היטב וזו לא מחלה פשוט כמו בכול רכב עם כריות צד+קדם מותחן הקונקטור מתחת למושב נפגע עקב הכנסת רגליים מתחת למושב או פירוק מושב ללא ידע מוקדם על קיום הקונקטור.

2. אכן אני מתכוון לרכב של 'זקנים' קומפורטליין או גירסת בסיס ללא איבזור נוסף (על תשכח שהיה לי גולף כזו).

אני מעדיף רכב כזה מאשר רכב שעבר 'שידרוגים' מסוג ההתקנות של צ'יפ,אגזוז לחץ,דיפון כול הרכב לשם שיפור חווית השמע.

קנייה של רכב או המלצה על קנייה של רכב זה שאלה של השקפה לפעמיים.

אני אישית אף פעם לא מוכר רכב לפני שאני סוגר עיסקה על רכישה של רכב משומש ככה שיש לי את כול הזמן שבעולם למצוא רכב 'מציאה'.

ממתי ניתן לקבל דיאגנוסטיקה במוסך מורשה שהיא חד משמעית ? תקבל קוד תקלה שייתכן שאחרי החלפת החלק התקול הכול יסתדר ולפעמים לא.

פורסם

טוב חבר'ה תודה על כל העזרה והתגובות אז ככה:

היינו אצלו היום ולאחר יעוץ ובדיקות הרכב מאדם מבוגר ומאוד אמין שקנה את הרכב לאחר 8 חודשים מהיד הראשונה.

(לא בחור צעיר שכל היום עושה פתיחות, הוא אמר שהוא לא עובר 120 קמ"ש)

לקחנו את הרכב לבדיקה היא ארכה כשעה (הבוחן היה מאוד יסודי) בניגוד להרבה בדיקות שראיתי,

לאחר הבדיקות יצאו תוצאות די יפות:

צירפתי את הקבצים

הבוחן ישב איתנו אחרי הבדיקה והסביר כל דבר .

*אז לגבי הקלץ שהוא המליץ להחליף הורדנו מהמחיר.

*לגבי הצמיגים לפני שבועיים היה לו פנצ'ר ובפנצ'ריה כנראה איזה טמבל החליף לו לצמיד יותר קטן ולא במידה,

אז הוא צריך לחזור אליו שיביא לו צמיג בגודל המתאים וגם את מחיר הצמיגים הורדנו מהמחיר.

*לגבי נורית הכרית אויר סגרנו איתו שהוא הולך בחזרה לחברה (צ'מפיון) ולא מוציא את הרכב משם עד שהם עולים על התקלה.

לגבי מה שאמרתם שיכול להיות שזה יעלה הרבה כסף אז כבר ניסו להחליף כמה חלקים אבל הוא לא שילם להם שקל כי הם בעצם עוד לא עלו על התקלה, ואמרו לו שצריך להמשיך להחליף חלקים עד שיעלו על זה.

*כל השאר מנוע מגיב מעולה לא אוכל שמן ומים .....

*ללא תאונות ופגיעות בשסי.

טוב אז לאחר שהוא יתקן את הנורה הרכב יועבר אלינו ואנחנו נטפל בשאר.

לאחר הבדיקה הורדנו 9 אלף מהמחירון שמשם נתקן את מה שצריך.

כל ההסכם רשום וחתום ע"י הצדדים.

אשמח לשמוע ביקורות

נ.ב. יש מוסך מומלץ באיזור כ"ס רעננה לרכבי הגולף והפולו של אחי

(לא מוסך מורשה הם באמת שוחטים במחיר)

IMG_9869.jpg

IMG_9871.jpg

IMG_9873.jpg

IMG_9875.jpg

פורסם

תתחדש. עושה רושם שעשית עסק מצוין. אגב, אין מה למהר בהחלפת המצמד. לא מכיר מכוניות רבות עם מצמד תקין לחלוטין, שלא קיבלו הערה כזו. לכן כדאי לקבל חוו"ד ממכונאי אמין על מצב המצמד. מוסך מומלץ לטעמי הוא מוסך רון בת"א.

פורסם

עדיין לא הספקתי לקרוא את הבדיקה במכון.

מצורפת ההוכחה שמה שרשמתי בהודעות הראשונות שלי מתוך ניסיון בטיפול בעשרות גולפים באופן פרטי נכון !

"לגבי מה שאמרתם שיכול להיות שזה יעלה הרבה כסף אז כבר ניסו להחליף כמה חלקים אבל הוא לא שילם להם שקל כי הם בעצם עוד לא עלו על התקלה, ואמרו לו שצריך להמשיך להחליף חלקים עד שיעלו על זה"

והיד עוד נטוייה...

פורסם

במקרה הזה אני מסכים עם מרק, יש לקחת בחשבון את הגרוע ביותר כאשר ניגשים לקנות רכב שיש בו תקלה כלשהי.

בנוגע לגולפים: זהו בהחלט המצב, יש לי 2 חברים שחיפשו גולפים 1600 רגילים במצב טוב וק"מ סביר ואני עזרתי להם בכך אך לא הצלחנו למצוא משהו נורמלי - בסוף התייאשו וקנו יונדאי מליסינג , והשני רכש מזדה 3 גם מליסינג.

הגולפים ג'נריישן מאוד מבוקשות ונסחרות מעל (גם אני קניתי ומכרתי מעל את הג'נריישן שהיתה לי בזמנו), וחלק ניכר מהן נקרעו ע"י ערס כזה או אחר. הגולפים קומפורטליין של ה"זקנים" פשוט לא נראות מספיק טוב. זה לא יאומן מה חלקי מרכב בצבע הרכב ,ג'נט מגנזיום מקורי וסאן רוף יכולים לעשות לרכב.

בקשר לאיתור תקלות : אולי תנסה אצל רון חבר הפורום? אם כבר לא מוסך מורשה, אז למה לא ללכת לאחד שמכיר את הרכבים היטב...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עדיין לא הספקתי לקרוא את הבדיקה במכון.

מצורפת ההוכחה שמה שרשמתי בהודעות הראשונות שלי מתוך ניסיון בטיפול בעשרות גולפים באופן פרטי נכון !

"לגבי מה שאמרתם שיכול להיות שזה יעלה הרבה כסף אז כבר ניסו להחליף כמה חלקים אבל הוא לא שילם להם שקל כי הם בעצם עוד לא עלו על התקלה, ואמרו לו שצריך להמשיך להחליף חלקים עד שיעלו על זה"

והיד עוד נטוייה...

מרק כן זה נכון ולא נכון כי לפי מה שהבנתי ממך כאילו תשלם על כל טיפול ואז זה יצטבר להרבה.

אבל לפי מה שהוא אמר כבר ניסו פעמיים והחליפו חלקים אבל הוא לא שילם שקל כי לא פתרו את זה.

אני מקווה שהשבוע הם יתקנו את זה והכל יסתיים,

השאלה גם אם הוא יתקןן ולי אין ניסיון עם החברה אבל מנסיונכם אם הוא שילם על תיקון וזה יחזור אחרי זה אצלי הם לוקחים אחריות או שלי הם כבר יגידו ניסינו ועכשיו אתה גם תשלם ואנחנו נמשיך לנסות.

תיקון הורדנו בין 8-8.5 אלף ולא 9 מהמחירון תלוי לאיזה מחירון מתייחסים.

יש עוד מישהו שמבין בנתוני הבדיקה? מה אתם אומרים?

דרך אגב יש עוד מוסך טוב שיותר קרוב לאיזור כ"ס מת"א?

עדכון:

אייל ראיתי את ההודעה שלך אחרי שהעלתי את שלי

אז כן לקחנו בחשבון וובגלל זה סגרנו איתו שהוא מטפל בכרית וחוץ מזה הורדנו על מה שצריך לעשות מהמחיר.

ולגבי הדגם זה בסדר כי גם ככה לא חיפשנו רכב בולט גם שאחותי לא נראה לי תעשה "פתיחות" ולא מגניזיום וגג נפתח היא צריכה אוטו שנוסע טוב נוח ובטיחותי.

פורסם
מרק כן זה נכון ולא נכון כי לפי מה שהבנתי ממך כאילו תשלם על כל טיפול ואז זה יצטבר להרבה.

אבל לפי מה שהוא אמר כבר ניסו פעמיים והחליפו חלקים אבל הוא לא שילם שקל כי לא פתרו את זה.

אני מקווה שהשבוע הם יתקנו את זה והכל יסתיים,

השאלה גם אם הוא יתקןן ולי אין ניסיון עם החברה אבל מנסיונכם אם הוא שילם על תיקון וזה יחזור אחרי זה אצלי הם לוקחים אחריות או שלי הם כבר יגידו ניסינו ועכשיו אתה גם תשלם ואנחנו נמשיך לנסות.

תיקון הורדנו בין 8-8.5 אלף ולא 9 מהמחירון תלוי לאיזה מחירון מתייחסים.

יש עוד מישהו שמבין בנתוני הבדיקה? מה אתם אומרים?

דרך אגב יש עוד מוסך טוב שיותר קרוב לאיזור כ"ס מת"א?

עדכון:

אייל ראיתי את ההודעה שלך אחרי שהעלתי את שלי

אז כן לקחנו בחשבון וובגלל זה סגרנו איתו שהוא מטפל בכרית וחוץ מזה הורדנו על מה שצריך לעשות מהמחיר.

ולגבי הדגם זה בסדר כי גם ככה לא חיפשנו רכב בולט גם שאחותי לא נראה לי תעשה "פתיחות" ולא מגניזיום וגג נפתח היא צריכה אוטו שנוסע טוב נוח ובטיחותי.

במידה וקיים קוד תקלה לא ברור מתחיל תהליך ניסוי/טעייה.

נניח ויש צורך להחליף כרית אוויר ולאחר ההחלפה התקלה לא תעלם אז יחליפו לך גם מחשב כריות אוויר ואתה תשלם על כול הרכיבים המחולפים.

אני לא מאמין למה שהמוכר סיפר לך.

מוסכים מורשים לא יתקינו כרית אוויר חדשה מהאריזה ולאחר מכן יפרקו אותה מכיוון שזה נוגד את הוראות הייצרן להשתמש בחלק ברכב אחר.

אני מקווה לטוב ושתוכל לרכוש את הרכב בלב שקט ובכיס מלא זוזוים לאחר הקנייה.

כוונתי בתשובות רק לעזור לך ולא להוריד לך את החשק מהקנייה.

סגור את העיסקה סופית רק לאחר שהתקלה נפתרה סופית.

לפחות למדת שבדור החדש של הרכבים יש בעיות שאין להם פיתרון מידיי ומכון בדיקה בלבד לא מעניק שקט ושלווה.

הערה !

למכונאים יש פטנטים לכיבוי המנורה כלומר, עקיפת חיווי המנורה ללא תיקון אמיתי של הבעיה (ברכבים מסויימים הדבר ניתן לביצוע).

תתעקש על מוסך מורשה הייבואן מכיוון שהם לא יעשו חאלטורות כאלה.

לפי דעתי לאחתוך מתאים דווקא רכב של 'זקנים' שתמיד ניתן לשפר אותו לרכב של צעירים.

פורסם

אני חייב להסכים עם מרק במקרה הזה,אל תקנה את הרכב לדעתי!!! אל תקנה רכב עם בעיית כרית אוויר דלוקה,יכול להיות שזו תקלה שולית,אבל אם ככזו היא הייתה,היו מסדרים את זה במוסך המרכזי,לדברי המוכר הוא ניסה הרבה פעמים לפתור את התקלה ללא הצלחה!.ועוד משהו מחשיד לא רשמו אפילו ליקוי אחד במנוע,נו באמת,אפילו לא את הכסת"ח הרגיל,ידוע שבגולפים ברובם המנועים שורפים שמן,וזה תקין וכך היצרן אומר אפילו את זה לא רשמו,לדעתי בעל הרכב לא זקן תמים כמו שנראה לך ואולי יש לו קומבינות עם מכון הבדיקה,תחושת בטן שלי והלוואי ואני טועה,ויש לי ניסיון בגולפים,הלכתי לבדוק כ 10 גולפים לפניי שרכשתי את שלי,וב ובכמה מהם דלקה נורת כרית אוויר, אם הבעייה הייתה שולית המוכר היה מתקן אותה!לדעתי תתרחק מהרכב הזה.

ובקשר לזה שאפשר למצוא גולפים שמורות בשפע,אני לא ככ מסכים,כל גולף שהלכתי לראות הייתה עם דפיקות,הרוסה ובמודעה רשמו הרכב כחדש,הרכב שאני קניתי היה ממש ממש שמור והמוכר רצה עליו 3 אלף מעל,ושילמתי לו,למרות שידעתי שאני צריך להחליף 4 צמיגים ועוד כל מיני בעיות קטנות,אבל שעולות כסף.

הפתרון הכי טוב,הוא לגשת למוסך רון,שמאוד מבין ברכבים האלו,ויבדוק בידיוק מה התקלה,וכך תקבל חוות דעת אמיתית.

פורסם

מרק10 ו bennnn

קודם כל תודה על העצות והעזרה ברור לי שאתם רק רוצים לעזור.

אבל אני לא מבין למה השליליות רועי5 כבר רשם כמה הודעות לפני: נקודת המוצא לפיה כולם רמאים/גנבים, אינה מתכון לחיים שלווים במיוחד.

אז זה הרכב השלישי שאנחנו קונים במשפחה השנה (לא שאנחנו עשירים פשוט לאמא שלי גנבו ושני אחים התחתנו)

אבל הדבר הכי חשוב לנו זה האמינות של אנשים אם אנחנו תופסים אותם על המילה הכי קטנה ישר מסתובבים.

אז כן במקרה הזה זה בן אדם מבוגר דתי באיזור הקריות שעבד בחברה ביטחונית(אני יודע שזה לא אומר כלום)

אבל אני יוצא מנקודת הנחה שיש גם אנשים אמינים ואותם אני מחפש.

ולגבי בדיקת המנוע רשמתי שהבחור שבדק גם אני נדהמתי מהרצינות והמקצועיות וזה גם בדיקת מחשב שצירפתי.

ושוב אזכיר שמה שחתמנו איתו זה שהוא מכניס ת הרכב למוסך המורשה והרכב לא יוצא לפני שתוקן ויש אישור מהחברה על התיקון.

לגבי הניסויים שהיו זה בדוק היה בחברה ומה שהם עושים זה מזמינים חלק נגיד אמרו לו שהתיקון יעלה 700 ש"ח מנסים להחליף ואם לא עבד ממשיכים הלאה לפי מה שהמחשב אומר להם מזמינים את החלק הבא בעוד 1000 ש"ח מחליפים ומנסים.

אם הטיפול לא הצליח אתה לא משלם להם שקל והחלקים החדשים נשארים במקום.

פורסם

זקן+כיפה על הראש=ניסיון חיים רב....המבין יבין.

כפי שרשם קודמיי במידה והתקלה הייתה פשוטה אזי מוסך מורשה מזמן היה פותר אותה.

אין לי מה להוסיף יותר לכן אני מאחל לך הצלחה !

פורסם

בס"ד

קודם כל המון בהצלחה סע לשלום בזהירות

לגבי התקלה -אני אישית הייתי מנסה להכיר את הרכב ושוכח מהתקלה וכמובן לא מסתמך על פעילות כרית האויר!

בשורות טובות

פורסם

ואם מותר לי קצת להפליג במרחבי הניחוש הפראי אז אני מחבר את עניין הנורה, עניין הפגם בכסא הנהג ואת הכנף השמאלית שהוחלפה באוטו ומוכן להמר על זה שכרית אויר במושב הנהג נופחה בעקבות תאונה וזה מקור הנורה הסוררת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...