Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מורל LIMETED + מגבר genesis

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקנה ממש אבל ממש לא ברמה של האלמנטים שרכשתה !!! :?

אם היתה מתקין כך רמקולים של פולס עוד ניכה אבל LIMITED ???

אבל בכל מקרה תתחדש על הרכיבים - בוא נגיד ככה שאם תעשה להם התקנה שהם ראוים לה אתה פשוט לא תאמין כמה שאתה תשמה יותר טוב ! :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

דוגמא, טויטר על הדש בורד כמה שיותר רחוק, וממוקם לאחר בדיקת מס' זוויות התקנה.

או בקורות הקידמיות של הרכב.

מידבאס התקנה בתוך הדלת עם הגבהת עץ ואטימה מלאה.

פורסם

בקשר לטוויטר אני לא רציתם אותם על הדשבורד! לא רציתי שהם יבלטו בכלל.

ותאמין לי אני 1.85 הצורה שאני יושב בא ברכב מרחיקה אותי מספיק מה טוויטרים .

והיתה לנו מוגבלות בגלל מבנה הדלתות אל תשכח שזה אוטו יפני ולא גרמני.

פורסם

מיקום יותר טוב הוא מיקום ששמעת בו את הרמקולים, והם נתנו את התוצאה הכי מספקת ולא "טוב, בוא נשים הכל בדלת ונראה מה ייצא"

מידבס כמו של האילייט הוא עובד חזק, וירעיד מאוד את הפלסטיקה של הדלת.

זה פשוט , לא יודע, לא זה.

לא אמרתי ששומדבר רע בג'נסיס פרופייל אולטרא , רק אמרתי, שאם כבר הושקע הכסף על סט בכזו רמה, למה לא לשדך לא סט ברמה יותר גבוהה? כמו הג'נסיס DMX או ה 4CH ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
קודם כול מבחינה אקוסטית הריפוד של הרכב הנ"ל עשוי מחומר בדיוק כמו עץ

שנית התקנו זפת גם על הפלסטיק הפנימי של הריפודים. "יש דברים שלא צולמו"

שלישית הסט נשמע מצויין והמגבר עובד מצויין איתם ומי שהמליץ על המגבר הזה אחד האנשים המבינים בארץ בעולם האודיו ולא סתם בנאדם .

וסיבה שהכול מותקן בדלת בגלל שאני ביקשתי .

אני מאד מקווה שהבנאדם "אחד המבינים בארץ בעולם האודיו" רואה\ראה את ההתקנה ובכה (סליחה אבל יוצא שאתה מבקש את זה עם התשובות שלך)

בדיפון הוא לא יותר מקרטון רעועה בעובי של כמה ?! 4 מ"מ ?גג 6 מ"מ ?

ההתקנה הזאת פשוט מביישת את הסט המכובד הזה ( לא יצא לי לשמוע אותו ) אבל לפי איך שזה מסתדר לי הוא צריך להיות סט ברמה גבוהה .

בנוגע לאיך להתקין - בתקופה האחרונה כל תרד 10 מראה פרויקט התקנה אמיתי ונכון ו\או 3 חלקים אתה מוזמן לעשות חיפוש.

גם אם נעזוב את זה שהמידבאס הנ"ל אמור לנגן בנפח של עד 10 ליטר , לא משנה כמה "זפת" "איטום" תשים על הדיפון כרגע הוא פשוט לא מנגן טוב , אני אומר זאת בשבילך קשה לי להאמין שאתה מנצל 10% מהסט .

ואני עוד לא מדבר על המיד והטוויטר שאותם הייתי שם כמה שיותר גבוהה (קורותA) דשבורד .

פורסם

משונה מאוד לא שמעתי שום פלסטיק שרועד.

עוד פעם אני מזכיר שהותקן זפת על כול הפלסטיקים שבדלתות.

ובקשר למגבר עוד פעם מי שהמליץ עליו הספק של מורל ולא סתם מישהו.

פורסם

אתם זורקים פה הצעות למיקומים ופאזות כאילו היה לכם את הציוד הזה ואתם ממש ממש יודעים מהו המיקום הכי הטוב.

לא בגלל שיוסי ALPINE או אחר התקין סט היי-אנד בצורה כזו או אחרת אז כל הסטים צריכים להיות דומים.

חוצמזה יש כמה בעיות בהתקנה זה נכון, אבל מבחינת מיקומים תשאלו גם אם המתקין ידע בכלל מה הוא עושה.

נ.ב. כל חברות האודיו המובילות בעולם ממליצות על מיקום כל 3 החלקים של הסט קרובים כמה שיותר אחד לשני. אז אולי המתקין מיצה את זה והצליח להוציא את המיטב מהסט.

------

תתחדש בחור.

האם בדקת מיקומים קודם לכן ?

מי החליט שזהו המיקום הכי טוב ל- 3 האלמנטים ?

לגבי רוני: הוא התכוון שהמיד לא מנגן בנפח תיבה שמומלץ עליו מיצרן, ובכך אתה לא מנצל אותו עד הסוף.

פורסם

פשוט חבל לראות ציוד ברמה כזו גבוהה וההתקנה ברמה כזו נמוכה, אני לא מבין לא חבל לקנות רכיבים ברמה כזו גבוהה ולא להגיע למלוא הפוטנציאל שלהם? עבודת האיטום נראית חובבנית ומיקום הרמקולים פשוט נורא, לא שמעת לפני שבחרת מיקומים? אני בטוח שעם רכיבים ברמה נמוכה יותר והשקעה קצת יותר רצינית בהתקנה הייתה מגיעה לתוצאה הרבה יותר טובה, אני מניח שהמיקומים הקיימים באים מחוסר תקציב לבניה\התקנה ברמה אבל זה כבר שיקול שלך.

לא בגלל שיוסי ALPINE או אחר התקין סט היי-אנד בצורה כזו או אחרת אז כל הסטים צריכים להיות דומים.
נאדר מה קשור יוסי ALPINE לנושא ההתקנה הזה למען השם? פעם ראית בכלל התקנות של יוסי? כל התקנה שלו שונה מקודמתה והיא עומדת מול דרישת הלקוח, אז מה אתה בעצם מנסה להגיד בעצם שיוסי מתקין את כל הסטים באותה הצורה? להבדיל מרוב המתקינים במדינה הזו יוסי קודם מבקש מהלקוח להקשיב ולראות מה נשמע לו הכי טוב ולא בונה לו קיק פנאל בתצורת ON AXIS כי ככה מערכת צריכה להיות, תעשה לעצמך טובה תלך תראה התקנות של יוסי לאחר מכן תחזור לפה ותתנצל.
פורסם

נאדר, אומנם לא היה לי את האילייט המוזכר לעיל, אבל כן היה לי את הסופרימו 2 חלקים + ה CDM .

תרשה לי לחוות דעת בשרשור? :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
קודם כול מבחינה אקוסטית הריפוד של הרכב הנ"ל עשוי מחומר בדיוק כמו עץ

שנית התקנו זפת גם על הפלסטיק הפנימי של הריפודים. "יש דברים שלא צולמו"

שלישית הסט נשמע מצויין והמגבר עובד מצויין איתם ומי שהמליץ על המגבר הזה אחד האנשים המבינים בארץ בעולם האודיו ולא סתם בנאדם .

וסיבה שהכול מותקן בדלת בגלל שאני ביקשתי .

ואת כל זה אמר לך "אחד האנשים המבינים בארץ באודיו"?

בכסף ששרפת על הרכיבים וההתקנה הייתה יכול לעשות הרבה הרבה יותר אם סט בינוני והתקנה ראויה, זה לא חוכמה לקנות גנסיס וסט יקר להתקין אותו אצל מתקין שכונתי ולחשוב שהכל עובד כמו שצריך!

IBIZA 20vt

פורסם

משהמליץ על המיקומים מישהו שבאמת מבין עיניין בלי להזכיר שמות. אגב " הוא לא היה כשבוצעה ההתקנה"

איך אני יכול להגיע ל 10 ליטר מה חסר בהתקנה ככה שאקבל לא יותר מ 10 ליטר .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...