Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת לפטופ

benj
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה, לאחר כחצי שנה במזרח אני חוזר בקרוב הביתה

מאחר ומחירי הלפטופים בתאילנד ביחס ליכולות המחשב שמוצעות כאן בסכומים אלו טובים, החלטנו אני וזוגתי לרכוש כאן מחשב שכזה

מאחר ואפשרות האחריות הבין לאומית מגבילה אותנו- כנראה שנצטרך לרכוש מחשב מתוצרות מסויימות, דבר שבהחלט לא חסר כאן

יותר קריטי לי הוא העניין שאני רוצה מחשב שיהיה טוב להרבה שנים

ממה שהבנתי המעבד הטוב ביותר היום הוא סרנטינו 2 בטכנולוגית P(P8100 לדוג'

אני לא סגור על הנושא הזה ומעוניין בחוות דעת ובמפרט טוב

בתודה לעוזרים

בן

נ.ב כמה יעלה לפטופ מתקדם מאוד בארץ?

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יותר קריטי לי הוא העניין שאני רוצה מחשב שיהיה טוב להרבה שנים

אין דבר כזה.

הטכנולוגיה מתקדמת בצעדי ענק ובכל יום חדש יש דברים חדשים שטובים יותר מהאתמול.

את המחשב שאתה קונה תתאים לצרכים שלך - אין טעם לשלם אלפי שקלים על מחשב חזק כשבסופו של יום מה שתעשה איתו יהיה גלישה באינטרנט ואופיס. לא רק שתחסוך הרבה כסף אלא שכל שנתיים שלוש תוכל לשדרג למחשב חדיש יותר מבלי להוציא הרבה כסף ותמיד תישאר בטווח של אחריות היצרן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בהנחה שאפשר לקנות לפטופים חזקים (אך קצת כבדים - 3 ק"ג) במחירים באיזור ה3000 ש"ח בארץ,

הייתי מביא נייד מחו"ל רק במידה והוא עולה לפחות חצי מחיר ממה שעולה בארץ.

למשל: DELL מסדרת XPS שעולה בארץ 6K ומעלה, אם תצליח להשיג את אחד הדגמים בחצי מחיר - שווה.

או למשל SONY VAIO במחיר זול , שבארץ עולה יקר ביחס לאחרים.

אם אתה מתכוון ללכת על סתם מחשב של HP או לנובו או דגמים פשוטים של DELL, אני בטוח שלא תחסוך הרבה כסף וזה גם לא שווה את זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא מסכים עם אייל , ההפרשים במחירים הם עצומים.

המעבדים העדכניים ביותר הם מסידרת P9000.

אתה צריך גם להחליט איזה סוג לפטופ אתה רוצה - גדול (3 קילו) תוך התחשבות שלהזיז אותו הרבה אתה לא.

בינוני (מסכי 13" סביבות ה2 קילו ומטה) שפה אמנם במחיר טיפה יותר גבוהה אתה יכול להשיג גם ניידות מצויינת וגם כח מחשוב שבהחלט מתקרב לגדולים יותר (לדוגמא עם כרטיס מסך 9400 נייד של NVIDIA)

או שNETBOOK - מחשבים עד 10" במשקל קילו אם הוא מיועד בעיקר לרשת ועיבוד מסמכים מינימאלי

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה זה עצומים?

יש לך דוגמאות תכלס?

כי עברתי את התהליך הזה רק לפני שבוע עם חבר שרצה להביא ובסוף הבין שבשביל 20-15 אחוז יותר זול, עדיף לו לקנות בארץ וזהו.

הוא התמקד בדגמים בינוניים עם כרטיס מסך חזק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לעוזרים

כשאני אומר טוב להרבה שנים, הכוונה שבעוד 3 שנים לא יהיה מיושן לכל מיני דברים ועל כן לרכוש היום מחשב עם מעבד יחסית מהיר לשוק וכרטיס מסך חזק יחסית לשוק וכנ"ל שאר הרכיבים של המחשב

כרגע מסתמן שאם ארצה להביא מכאן לפטופ זה יהיה ACER או ASUS מאחר ולהם יש אחריות בין לאומית- לאסוס שנתיים

כמו שאמרתי אני לא מעוניין לרכוש דרך חנות אינטרנטית(האם אני צודק?), כאלו המפורסמות בזאפ

לדוג' המחשב הנ"ל- עם חלקים יותר חזקים יעלה פחות מחצי מהמחיר הנקוב בלינק הזה

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6114&perur=2&t=1&c=322

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6638&perur=2&t=1&c=322

האם מעבד עם האות P עדיף על מעבד עם קידומת T..?

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6709&perur=2&t=1&c=339- זה למשל בתוספת של עוד כמה דברים עולה חצי מחיר

אגב איך טושיבה?שווה לרכוש מחשב שלהם? הם נותנים אחריות בין לאומית לשנה

שא' נוספת- מה ההבדל בין סרנטינו לסרנטינו2 ? אני מניח שהשני יותר טוב?

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000WgOQet0nWI8gVg8TbIRG47-:12bbi68k5?id=4128666&pr=QJ5&N=2%2031488%2030970- זה לדוג' בתוספת של כמה דברים עולה- ב2000 ש"ח פחות

* לגבי המשקל אני בהחלט ישים לב לכך- לא חשבתי על זה- אני נוטה לכיוון ה2 ק"ג ולצג של 14-15 אינצ'

שאלתי האחרונה היא האם, חברות כמו ACER , GYGABYTE,TUSHIBA,ASUS? הן בסדר לרכישת נייד

כרגע אני נוטה לASUS מאחר והמחירים טובים והאחריות הבינלאומית היא לשנתיים

אגב ברכישה כאן מקבלים את כל התוספות(תיק,עכבר וכו')

תודה לעוזרים וסליחה על המלל הארוך

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אחותי קנתה VAIO עכשיו, בארה"ב, ב- 700$, וזה היה לה משמעותית יותר זול.

מצד שני, בחו"ל אי אפשר לקנות בתשלומים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין בעיה של תשלום מיידי , וכרגע סוני לא בא בחשבון בגלל חוסר באחריות בין לאומית

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

ניתן למחוק

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המחשבים של סוני יקרים ללא שום סיבה שנראית לעין, רכשתי לפני חודשיים מחשב נייד של HP, בנוסף למחיר התחרותי מקבלים שנתיים אחריות בינלאומית, לאחר בדיקות מרובות מצאתי שזה הנייד הטוב ביותר בטווח המחירים (6000 ש""ח בארץ) חוץ ממערכת הויסטה העלובה שמגיעה עם המחשב וחוסר הרצון הטיפשי של HP ישראל להחליף את המערכת בXP או לעזור במציאת דרייברים ל XP

מצ"ב לינק למחשב המדובר: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744188-3773656.html

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כרגע HP אינו בא בחשבון מאחר ואין מתאילנד אחריות בין לאומית עליו

בן

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...