Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין בייעוץ לגבי רכב מאזדה לאנטיס שנת 1998\1999

1.מה בקשר לבטיחות המכונית?

2.חוץ מבדיקת רכב במכון מה עוד רצוי לבדוק?

3.ובכלל מה אתם אומרים על הרכב ?

תודה מראש על העזרה.:-)

פורסם

דבר ראשון- הדגמים של 98 ו 99 שונים לגמרי, ב 99 יצא דגם חדש.

בקשר לבטיחות, הלאנטיס לא נבחנה במבחנים האירופי או האוסטרלי, אבל עפ"י התוצאות של המבחן האמריקאי אני משער שמדובר בשלושה כוכבים (אבל זו רק השערה).

אנשים בפורום לא אוהבים את הלאנטיס משום מה. לי יש לאנטיס 98 (הדגם הישן) ואני דווקא מאוד מרוצה. ביחס למשפחתיות אחרות היא די כיפית לנהיגה, אמינות מצוינת ודי מרווחת בפנים.

"ai motoare capul doare"

פורסם

תראה, לי יש את שנת 96. אני חושב, לא בטוח ב100% אבל הוא דיי דומה ל98 אם מדובר באותו רכב לפי דעתי הבטיחות שלו על הפנים.

לפני כמה ימים עשיתי תאונה עם הרכב נכנסתי ברכב שהיה לפני ב10-15 קמ"ש והרכב ממש התקמט.

IMG_2892.jpg

תמיר.

פורסם

מדובר על רכב כמעט זהה לשנת 98, הבטיחות פחות או יותר זהה, אני מתאר לעצמי.

בכל מקרה, אני לא מבין איך אפשר להסיק על בטיחות של רכב מתאונה כזו. לא הפח הוא מה שמגן עליך בתאונה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

יש לי מאזדה שנת 99 ומבחינת אמינות היא מצוינת האוטו אצלי שנתיים ולא נכנס לטיפול פעם אחת והוא עומד על 240K ק"מ,

מבחינת בטיחות אני מאמין שהיא כמו כול המכוניות ברמה שלה.

ממליץ בחום על מאזדה כזו. :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...