Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני רציתי לדעת כמה עולה פיגו XT206 יד ראשונה, מנוע 1.4, שנת 2005 עם גג שמש שלא עברה את ה-30,000קמ עם טסט לשנה? אני מקבל דעות שונות מאנשים שונים, אבל לא מצליח לקבל תשובה ישירה. האם המחיר שמציעים עבורה = 70,000שח הוא מוגזם? כמה לדעתכם שווה מכונית כזו? ומה עלי לבדוק לגבי הק''מ הנמוך?

תודה

אדי

פורסם

את המחיר אתה יכול לבדוק מול לוי יצחק, הוא יוכל לתת לך כיוון לא רע למחיר הסביר של הרכב.

30K קילומטרים הם אכן מעט, אבל זה לא בהכרח אומר משהו על טיבו של הרכב היות ו30K קילומטרים בסביבה עירונית פקוקה וצפופה קשים הרבה יותר מ30K קילומטרים על כביש החוף בשעות הלילה המאוחרות.

בכל מקרה, כדאי לוודא את נכונות הקילומטראז' הנמוך ואת אופי הטיפול שקיבל הרכב. בדיקת הקבלות מהמוסכים תוכל לפתור את רוב הסוגיות בנושא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני מקבל דעות שונות מאנשים שונים, אבל לא מצליח לקבל תשובה ישירה.
אדי, קבל תשובה ישירה:

המכונית שווה 68,977 ש"ח + (6.5 ש"ח * כמות הדלק שנמצאת במיכל במועד הרכישה - 16% כיוון שמדובר בבנזין פחות טרי ממה שמוכרים בתחנה).

אם אין מכסים לונטילים, נהוג להוריד 37 אגורות לכל מכסה ונטיל חסר (לפי המחירון). אל תשכח לבדוק גם את הצמיג החליפי.

קיבלת תשובה ישירה.

פורסם

כמו שנכתב כאן,גם רכב שעבר ק"מ נמוך (ובמיוחד בעיר) ולא טופל כראוי עלול להתגלות כבעייתי בהמשך.

אימות ק"מ אפשר לעשות רק במוסך מורשה, שבו טופל הרכב עם בעל הרכב כיוון שהמוסך לא יוציא עבורך בגלל חיסיון שם ד"ח בלי אישור של בעל הרכב.

לגבי מחיר,זה כבר עניין שלך גבוה מידי או נמוך מידי.

אם מבקשים יותר מידי מעל המחירון לא בטוח שהעסקה משתלמת,צריך לבחון את הרכב,דו"ח טיפולים,דו"ח מכון בדיקה וליקויים שיש /אין ואז מתחילים להתמקח על המחיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה לכולם על עזרתכם הנדיבה!

אני אעדכן אותכם לגבי ההמשך.... באם רכשתי ובכמה בסופו של דבר.

הסיבה לק''מ הנמוך הוא שלא הרבו לנסוע מחוץ לעיר.

אדי

• תוכן חדש...