Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

אחרי 10 אלף קילומטר הבנתי שהאוטו לא עוצר אחרי שהברקסים חמים

זה מתלווה ברעשים מוזרים מהברקסים וחוסר נשיכה לא נורמלי , בקיצור לא עוצר

הסבירו לי שהרפידות שלי גמורות ואני חייב להחליף

אז יש איזה חברה \ סוג של רפידות שמומלץ ?

ומה המחירים שנעים סביב זה ?

פורסם

ידידי, זה בסדר - גם שהבלמים חדשים ותקינים לגמרי - הם בולמים די זוועה. לא חסרות חברות איכותיות - TRW/Lucas, Mintex, ATE, Brembo.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אצלי באונו החלפתי ברקסים לפני הטסט שהיה לי בחודש 6, ועדיין כל פעם בבלימה יש רעשי מתכת כאילו הבלמים גמורים.

אפילו פירקו גלגלים לבדיקה והכל חדש. כנראה חלקים תחליפיים.

ואני אחרי שחיממתי טוב טוב את הבלמים בדרום רמת הגולן לא קרתה לי תופעה של בלמים שלא עוצרים. גש למוסך דחוף לבדיקה, עדיין אל תברר/ תקנה רפידות, רק גש לבדיקה.

פורסם

מדובר בסוויפט החדשה?

בסוויפט החדשה הבלמים מצויינים, אני עכשוי עם בלמים חדשים והרכב עוצר בצורה החלטית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן סוויפט חדשה

כמה האוטו שלך עבר? (אצלי התחילה התופעה אחרי 8 אלף)

חוץ מזה תלוי באופן הנהיגה שלך :-) (שלי לא משהו)

פורסם

תומר, תלוי מזה מצויין בשבילך - בשבילי היא לא עוצרת מי יודע מה בכלל (סוויפט דנדשה - בקושי 1700 ק"מ [לא הסוויפט של פותח הת'רד]).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אצלי הרכב עוצר בנהיגה נורמלית (שאליה הוא יועד). אני לא נוסע עם הרכב בנס הרים ולכן הבלמים שלו יותר ממספיקים בנסיעה רגילה.

מה שכן הם נגמרים מהר מאוד, ושאלתי אם הרכב חדש כי כנראה שיש אפשרות להחליף אותם במסגרת האחריות בגלל ק"מ נמוך. ככה לפחות נאמר לי במוסך מורשה סוזוקי בת"א

in the face

with a chair

פורסם

אז מה? נראה לך תקין שכל 10 אלף תחליף ברקסים? זה נחשב לפגם, רק שבגלל שאנשים לא חושבים שאפשר להוציא חינם ברקסים אז הם לא מנסים בכלל ומי שמנסה נתקל לרוב בפקידה שאומרת לו שאין על זה אחריות ובלה בלה.

בקיצור, במוסך כשסיפרתי שכבר ב-17 אלף הלכו הברקסים אמרו לי שחבל שלא באתי אליהם להחליף והם כנראה היו יכולים להחליף לי חינם בגלל שהבלמים נגמרו מהר מאוד.

שווה לך לנסות, הצליח סבבה הרווחת, לא הצליח לפחות תדע שניסית.

לא כל מוסך יסכים כמובן לדבר הזה, ספציפית אני מדבר על המוסך בת"א שקוראים לו "דרך השטח" או משהו בסגנון. תתקשר לשם ביום ראשון תבקש לדבר עם יוסי מנהל העבודה. תבדוק איתו בטלפון את העניין.

in the face

with a chair

פורסם

שמעו

דיברתי עם המוסך המרכזי הם לא מוכנים להחליף בחינם (לא מפתיע)

והתשלום : 700שקל :] אז אמרתי NO THANKS

פניתי למוסך שאני מקושר אליו והציעו לי ב400 שקל רפידות של LUCAS כולל עבודה

• תוכן חדש...