Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלפתי רדיו בשברולט קוואליר פתאום הבנתי שהזמזם של האורות בעצם לא קיים יותר מכיון שהזמזם היה צליל מהרדיו עצמו וברגע שחלפתי רדיו הזמזם הלך, ועכשיו אני בבעיה כבר יצא לאבא שלי לשכוח את האורות פעמיים בגלל שאין זמזם..

עכשיו אני רוצה לעשות זמזם בנפרד, אבל זה לא הבעיה שלי, הבעיה שלי היא כזו, אני רוצה לעשות שהזמזם יצפצף רק ברגע שהאורות דולקים והאוטו מכובה (והדלת פתוחה) ובשביל זה אני צריך מינוס לא קבוע, אני צודק?

יש מינוס לא קבוע בכפתור של הדלת אבל אני לא רוצה את המינוס הזה כי ברגע שהאוטו יהיה דולק עם אורות עובדים ואני יפתח את הדלת הוא יעשה את הצפצוף ואני לא רוצה, אני רוצה רק שברגע שהאוטו יהיה מכובה והדלת תפתח יהיה זמזם.

אני צריך שמישהו יעזור לי בזה בבקשה :smile:.

פורסם

אתה בטוח שהזמזם הוא ברדיו?

בקוואליר אצלי (שנת 96) , הרדיו הוחלף מזמן , והזמזם עודנו קיים ובועט כמו שצריך. אני לא יודע אם זה הבדל בין השנתונים/דגמים, או שאתה טועה.

שווה בדיקה.

אני חושב שהחיווט של הזמזם קשור איכשהו לחיווט הרדיו, אבל לא התעמקתי בזה יתר על המידה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

טוב חברה הצלחתי לחבר כמו שצריך, מי שלא יודע או לא מבין אני יסביר בפשטות...

לוקחים זמזם פשוט של 5 שקל...לאלה שרוצים להשקיע (כמוני) קונים קצת ביותר בשביל שלא תצטרכו להחליף כל חצי שנה.

את הפלוס מחברים למתג של האורות, ואת המינוס פשוט מאוד מחפשים חוט פלוס שנותן זרם רק עם פתיחת סוויץ! ואני מדגיש רק עם פתיחת סוויץ', ואליו מחברים את המינוס, למה?

כי ברגע שפותחים סוויץ' יש זרם אז זה לא משפיע על הזמזם, כי זה בעצם נותן פלוס ופלוס אז לא קורה כלום, אבל ברגע שסוגרים סוויץ' אז אין זרם והחוט מתפקד כמינוס לא קבוע :)

ככה עושים את זה בלי יותר מדי בלאגן..

• תוכן חדש...