Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי משה ,

ברשותי רכב מיצובושי סופר לנסר שנת 95 ,

לאחרונה נתקלתי בבעיה של טורים גבוהים בהילוך ראשון ובפארקינג ,

במוסך הראשון שביקרתי אמרו לי שזה כנראה בעיה של מנוע צעדים והוא טען שעלות התיקון הוא בערך 1000 ש"ח

במוסך השני הבחור טען שאין לי מנוע צעדים והבעיה היא במצערת והחלפה ליד שניה תעלה בערך 500 ש"ח

בכל אופן שאלתי היא : לפני שאני עושה איזשהו צעד אני רוצה להבין האם ברכב כזה יש מנוע צעדים או אין

והאם יכול להיות שהמצערת זה חלק בלתי נפרד מהמנוע צעדים .

עוד בעיה ששמתי לב אליה (לא יודע אם זה קשור לאותה בעיה) , בבוקר עד שהמנוע לא מתחמם (ז"א מגיע לחצי) האוטו לא יציב אני מרגיש שהטורים יחסית נמוכים

והאוטו יכול להיכבות (אגב הוספתי תוספת לדלק חשבתי שזה יכול לפתור את הבעיה ,אבל לצערי זה לא פתר).

ומה דעתכם בנושא ,

אשמח לדעת תשובה בהקדם כיון שאני מאוד מעוניין לטפל בבעיה במהרה .

תודה והמשך יום נעים

משה

פורסם

מישהו ? זה ממש דחוף לי .

תודה מראש

דחוף זה בטיפול נמרץ.

כאן אנשים עונים מרצונם הטוב בזמנם הפנוי.

קרא את כללי הפורום ואל תקפיץ הודעות בטרם חלפו 24 שעות לפחות.

תודה, הנהלת הפורום.

פורסם

מה הכוונה טורים גבוהים? אתה מתכוון שסיבובי מנוע לא יציבים, צפים?

יכול להיות שזה באמת מנוע צעדים, יכול להיות שזה חיישן טמפרטורה ויכולות להיות עוד סיבות. גז למוסך שיכול להתחבר לרכב שלך עם מחשב.

אם תרשום מאיזה איזור אתה, חברים יוכלו להמליץ על מוסך טוב.

הייתה לי בעייה ברכב קודם שלי - אלפא 164 שטורים היו צפים ועולים לפעמים ללא שום סיבה מוצדקת. בהתחלה באחד המוסכים ישר חשדו במנוע צעדים. במוסך אחר התחברו עם מחשב וראו שזה חיישן טמפרטורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...