Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נפטרנו מרכב ארור (:x) מבחינה מכנית ועכשיו אני מחפש להורי רכב משפחתי פשוט במחיר שלא עולה על 20,000 ש"ח.

כנראה 1600 סמ"ק, אבל פתוח להצעות.

אין העדפה רצינית לידני או אוטומט.

לא אתנגד לרכב מה שיותר חסכוני.

ומאוד חשוב אחרי החוויה עם הרכב האחרון שתהיה אמינות בסיסית טובה, אם אפשר להניח את זה ככה.

חיפשתי בכיוון של רנו מגאן/ניסן אלמרה ידניות שמצאתי בקצה התקציב וגם מיצ'ובישי כריזמה.

מחיפוש בפורום ראיתי שלאוטומט של רנו כנראה יש בעיה כנראה גם לזה של הכריזמה אבל לא ראית שום דבר חד משמעי.

מה דעתכם? יש עוד הצעות?

אולי הערות או הארות לגבי הרכבים שהצעתי? :lol:

תודה.

פורסם

מה מצוין בדייהו נובירה? למעט האמינות והאחזקה הזולה (במידה והרכב תוחזק כמו שצריך עד כה) אין שום דבר טוב ברכב הזה.

אם הנסועה השנתית לא גדולה במיוחד אפשר לחפש סובארו לגאסי או אימפרזה מהשנים הראשונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי, ומה דעתכם על מגאן/אלמרה/כריזמה במחיר הזה ולעומת הסובארו והדייהו?

הוריי פחות אהבו את הסובארו בגלל צורתה המיושנת יותר.

פורסם

כרגע אחי הראה לי קיה שומה שנת 2000, פרטית, יד שנייה, 124,000ק"מ ב20K מחיר התחלתי.

מה דעתכם על הרכב? יש בעיות מיוחדות עם קיה מהשנים האלו (חוץ מזה שהן לא נסחרות)?

פורסם

השומה מבוססת על מכלולים ישנים של מאזדה. חוץ מזה, לא מדובר ברכב מזהיר במיוחד והיות והשוק של הרכב הזה פשוט לא קיים, סביר להניח שמהמחיר ההתחלתי שקיבלתם תוכלו לכסח בקלות עוד כמה אלפים טובים.

אלמרה היא אופציה טובה, גם המגאן הידנית. אם כבר נכנסתם לתוצרת צרפת, אז לדעתי יש סיכוי סביר שבמחיר כזה תצליחו למצוא קסארה ידנית במצב טוב או המקבילה שלה מבית פיג'ו - 306.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה, הבנתי שרצוי לרדת מהעץ של השומה.

ולצערי ה306 לא עובר את מבחן היופי והסיטרואן את מבחן דעת הקהל בעייני הוריי. חבל.

אני בהחלט בודק את האופציה של הלגאסי לעומק.

עכשיו, על האלמה, מחיפוש בפורום ראתי שמדובר במכונית אמינה ללא דופי.

לגבי המגאן, ראיתי תלונות עם הגיר האוטומט (בגלל זה מבחינתי רק מגאן ידנית).

אבל מעבר לזה לא מצאתי מידע נרחב על המגאן מכל שאר הבחינות.

אשמח אם תוכלו להבהיר לי את הנושא עם המגאן או להפנות אותי לת'רד ישן בו דובר על כך.

פורסם

ערב טוב.

בקשר למגאן - היתרונות של הרכב הזה:

בטיחות (מגאן מול אלמרה) , נוחות (הרבה יותר נוחה מכל רכב יפני מאותם השנים, המושבים במיוחד), הביטוחים זולים ומחיר קניה נמוך יחסית:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=404&FromYear=2000&UntilYear=2001&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מנוע 1600 סמ"ק אמין והרכב די חיסכוני עם גיר ידני ( בטח יותר חיסכוני מלגאסי).

ישנו גם מנוע 1400 סמ"ק (רק עם גיר ידני). גם המנוע הזה אמין ועוד יותר חיסכוני אבל פחות נמרץ.

החיסרונות - ירידת ערך גדולה (לא רלוואנטי בתקציב שלך) וטיפולים יקרים במוסכי היבואן .

לנו במשפחה היתה מגאן 1996 עם מנוע 1400 סמ"ק במשך 7 שנים - ללא בעיות.

עכשיו במקומה מגאן 2003 מנוע 1600 סמ"ק אוטומטית- הגיר לא עשה בעיות אבל היה צריך להחליף סלילי הצתה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

החכמתי, תודה.

כל עוד אין בעיות ידועות שהולכות עם המגאן יד ביד, נראה לי שהנטייה כרגע היא אליו (יש?).

שמחתי מאוד לראות את נושא הבטיחות במגאן, ואפילו יש העדפה ל1400 ידני.

הבעיה היחסית היא שההורים, הקשים יש לומר, רוצים את גרסאת ה4 דלתות היותר נדירה.

פורסם

4 דלות נדירה רק עם מנוע 1400 סמ"ק.

מה שהכי חשוב זה למצוא מכונית שמורה עם תיעוד של הטיפולים בהתאם לקילומטראז', רצוי מאדם פרטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היה קשה אבל הצלחתי לכשנע את הוריי ללכת סופית על המגאן סדאן, בעיקר בזכות ה4 כוכבי בטיחות.

עכשיו, בבדיקה ראשונית של רכב, ויש 3 על הכוונת, יש דברים ספציפיים שאני צריך להסתכל עליהם במגאן של אותן שנים?

איזושהי בעיה כרונית שלא שמעתי עלייה?

תודה.

• תוכן חדש...