Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון רנו סניק 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת רנו סניק 2006.

נתקלתי ברכב שנראה טוב (מנוע 1.6, דגם Expression, מטופל היטב, 38000 ק"מ, טסט ל-10 חודשים).

לטענת המוכרים, המחירון שלו הוא 87000 ש"ח.

שאלתי היא האם למיטב הבנתכם מחיר המחירון אכן מייצג את המצב בשטח, או שיש הבדל משמעותי בין המחירון לשטח?

תודה.

פורסם

אני בטוח שזו לא הסנייק היחידה למכירה.

תתקשר לעוד אנשים ותשאל.

רכב שמור יכול בשקט לקבל מחירון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שאלתי היא האם למיטב הבנתכם מחיר המחירון אכן מייצג את המצב בשטח, או שיש הבדל משמעותי בין המחירון לשטח?

תודה.

מחיר מחירון מייצג את המצב בגליון האקסל של המוציא לאור.

הטענה לפיה לכל רכב משומש יש מחיר "מחירון" היא טענה מופרכת, חסרת כל הגיון שיכולה להתקיים רק במדינה מוכת אמונות תפלות כמו ישראל.

הרבה יותר משקובע ה"מחירון" קובעים מצבה הספציפי, להיטות המוכר למכור, להיטות הקונה לרכוש, מידת ההתאמה של המכונית לצרכיך וכיוב'.

די להעיף מבט בכל מודעות המכירה הנואשות של חברות הליסינג באתר יד-2 כדי להבין שמחיר המחירון לא רלוונטי לכלום מלבד לחברת הביטוח במקרה של תאונה, וללקוחות תמימים שמאמינים עדיין שיש איש אחד חכם בשם לוי יצחק, שיודע בדיוק בדיוק כמה כל מכונית שווה.

פורסם

תודה על התגובות. בדיוק בגלל מה שאמרתם אני פונה ושואל: האם עבור סניק שמור היטב, ללא תאונות, עם קילומטרז' סביר, הגיוני לשלם משהו שקרוב ל"מחירון", או שה"מחירון" מופרך לחלוטין בכל מקרה?

במודעות באתרי היד-שניה למיניהם ראיתי גם מחירים נמוכים ב-10000 ש"ח, אבל בד"כ אלה רכבים עם קילומטרז' גבוה, חלקם מהדגם הפחות מאובזר (Authentique).

תודה שוב.

פורסם

כשאתה תמכור את רכבך, לפי מה תבקש ?

ואם יבוא קונה ויגיד לך שצריך פחות ? כמה פחות ?

בדוק מה המחיר המבוקש על מספר מכוניות. קנה את זו שבמצב בטוב יותר, במחיר הזול ביותר.

אם פחות חשוב לך להרגיש שמצאת "מציאה", הסתפק בזו שבמצב הטוב ביותר, גם אם המוכר שלך מבקש "מחירון" ולא מתגמש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...