Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את הדיבורוית הגדולות האלה שמחוברות לצד של האוטו שבאות עם רמקול כזה..

ויש לי דיבורית כזאת שמצמידים לאוזן..

אני לא מבין אבל מה זה למשל ואיך משתמשים בזה:

http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22906778&bid=true

זאת דיברות BT הבנתי שמתחברת למכשיר הסלולרי.. אבל מאיפה אניח שומע אותו עם המכשיר סתם באוטו..

ואיך הוא שומע אותי.. אשמח להסבר תודה..

והאם אני יכול לעשות שהוא ישמע אותי דרך זה ואניישמע אותו מהרמקולים באוטו , נראה לי עם רדיו דיסק BT, איך מחברים את כל זה..

פורסם

הדיבורית מתחברת לפלאפון שלך בעזרת bluetooth (בלוטות' בעברית) שזה חיבור אל-חוטי.

בתוך הדיבורית שאתה שם על האוזן יש רמקול שדרכו אתה שומע ארת מי שאתה מדבר איתו,ודרך המיקרופון שיש בדיבורית אתה מדבר עם הצד השני וככה הוא שומע אותך.

בשימוש בדיבורית אישית bluethooth אין שום צורך להתחבר למערכת ברכב או איזושהי דיבורית קבועה לרכב.

כל מה שצריך זה פלפאון עם בלוטות' ודיבורית בלוטות'.

מקווה שעזרתי.

פורסם

עם התכוונת לדיבורית קבועה לרכב אז היא מגיעה עם רמקול מיוחד שמותקן סדרך כלל באיזור הרגליים של הנוסע שליד הנהג ומיקרופון שמותקן בדרך כלל באיזור סוכך השמש של הנהג.

פורסם

בדיבורית שהראת

הפעולה בדיוק כמו באוזניית בלוטות אלחוטית לאוזן רק שלא שמים אותה על האוזן,

אלה על הסך שמש. ושומעים את השיחה דרך רמקול שהדיבורית מצויידת בו, הסיבה שלא צריכים התקנה היא

שהדיבורית היא נטענת! היא לא מחוברת למקור חשמל קבוע באוטו.

אני לא חושב שאפשר לחבר את זה לרמקולים של הרכב.

לעומת זאת, קיימת בשוק דיבורית בלוטות לרכב שהיא כן מחוברת לחשמל הרכב והיא קבועה וההתקנה שלה די פשוטה לדעתי

ואותה כן אפשר לחבר לרמקולים של הרכב וגם די קלה לשימוש. תחשוב מה יותר נוח לך..

יש יתרונות :p

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...