Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אולי אני ממציא ואין בכלל מכשיר כזה? אני מחפש יומן אלקטרוני (מסך מגע - יתרון) כמו זה שיש לנו בסלולריים, אולם ללא תכונות הסלולרי, כמובן. רק כזה שיחליף את הפתקים והניירת שנסחבת בכיסים/ארנק. הוא אמור לצלצל עבור תזכורות ולהראות לוח שנה. אשמח לשמוע (שוב, אם קיים בכלל) המלצות למכשירים ודיעות מבעלי נסיון. כמו כן שם של המכשיר באנגלית, על מנת שאוכל להרחיב החיפושים גם לאינטרנט.

אגב, חנויות מומלצות באיזור המרכז לרכישתו?

תודה מראש!

פורסם

עכשיו כשאתה אומר זאת, אני נזכר ששמעתי את זה פעם. היות ואני די בור בנושא, אשמח אם תרחיב.

עריכה: חפשתי ב- גוגל, והבנתי שמדובר גם במכשיר סלולרי. אני לא מעונין בסלולרי, אלא רק ביומן. יש חיה כזאת?

פורסם

אתה מדבר על מחשב כף יד.

אישתי עובדת עם כאלה, ומנסיון עם IPAQ ועם PALM היא מעדיפה את ה-PALM.

מדובר ביותר מסתם יומן אלקטרוני, אבל אלה בהחלט מכשירים נוחים מאוד. (עם רשת אלחוטית, מיילים, כניסות של כרטיסי זכרון וכו').

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

** אוחדו שני שרשורים של ירחמיאל הדנים באותו הנושא **

לאחר בירור קל בפורום, הבנתי שאני מחפש מחשב "כף יד". התקציב הוא עד 1000 ש"ח, כאשר אני בעצם זקוק בעיקר ליומן אלקטרוני כמובן ללא סלולר ו/או ג'י.פי.אס. אני ממש לא מבין בנושא. אני מחפש אמינות ונוחות וקלות תפעול. אני יודע שיש בשוק Palm וגם Ipaq (אני מקווה שלא טעיתי). אשמח לשמוע מניסיונכם איזה מכשיר והיכן לרכוש (אני במרכז).

אני מודה לכם מראש.

פורסם

palm tungsten t3 משומש נכנס לך יופי ב-1000 ש"ח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תשמע, אם כל מה שאתה צריך זה יומן אלקטרוני, יש לי מכשיר יש של HP שיכול לעשות את העבודה.

http://review.zdnet.com/pdas/hp-jornada-567/4505-3127_16-30008646.html

מעבד 200MHZ , זיכרון פנימי 64 מגה (+כרטיס זיכרון 1ג'יגה) מריץ ווידוז מובייל 2002.

מעולה בתור יומן ואפילו הרבה יותר מזה (ראיתי עליו סרטים, שיחקתי עליו משחקים, הכנתי טבלאות באקסל וכו').

אם תרצה אותו, פנה אליי בפרטי תקבל אותו במחיר של שני מגשי פיצה.

• תוכן חדש...