Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי לדירה שכורה לא מזמן ואני מנסה לשפר ולשפץ כמה שיותר את מראה הדירה מבלי לבזבז יותר מדי כסף מתוך מחשבה שזו לא הדירה שלי.

אני מעוניין לעשות רובע באמבטיה כי יש כמה מקומות בין האריחים שאין שם רובע. תוך כדי שאני חוקר את חדר האמבטיה אני מגיע לאגנית ורואה שבדופן החיצובי יש חורים שנוצרו עקב חלודה (כמובן) שמכוסים בהמון סיליקון.

רציתי לדעת האם יש פיתרון אחר יותר טוב מסיליקון והאם במקום אני יכול לשים רובע? או שרובע זה רק לאזורים קטנים כמו חריצים?

תודה

פורסם

לא יודע מה המצב של האגנית, אבל אם זה ממש מתפורר, אתה בבעיה, אם יש חללים כלשהו, שווה לבדוק אם RTV (סיליקון) יכול לאטום. לדעתי אולי קצף פוליאוריטן יעשה עבודה טובה באיטום, במידה ומדובר בחללים יותר.

לגבי רובע, הייתי שם רק איפה שחסר, לא מוסיף יותר מדי, מאחר וזאת דירה שכורה, ואין טעם שתשקיע יותר מדי (לא זמן ולא כסף. כמובן, כדאי לך לעשות שינויים כדי שיהיה לך נעים לגור שם, אבל בלי להשתגע. זאת דעתי לפחות).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

על איזה אגנית אתה מדבר? הבסיס של המקלחון?

בכל מקרה, אין בעיה לשים רובע (או פרופילה, או צלוטיט) בכמויות גדולות יותר מאלו שיש במרווחים שבין האריחים, אבל השאלה היא מה גודל המרווחים. חור בקוטר מטר יהיה קצת קשה לסתום עם רובע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן זה בסיס של המקלחון, גם אני לא ידעתי שזה נקרא ככה עד שראיתי בזאפ8)

החור הכי גדול הוא בגודל כ 3X9 ס"מ (מן חור אובלי).

אם כך אז אני אנסה לסתום אותם עם רובע

פורסם

תאטום את כל החורים עם חומר שנקרא סיקה..הוא מגיע בטובה כמו סיליקון וצריך מכשיר יעודי(כמו סיליקון) להוצאת החומר,הוא חומר שהוא בעצם דבק מאוד מאוד מאוד חזקיאטום את הכל בצורה מעולה,הוא נהיה כמו גומי כאשר הוא מתייבש.

פורסם

איך באגנית יש לך חלודה ? אף פעם לא ראיתי אגנית שעשויה ממשהו שונה מקרמיקה.

בכל מקרה אני לא הייתי מתעסק עם סתימות בכלל אלא הולך וקונה אגנית חדשה סוג ב' באיזה מאה שקל או פחות, מעיף את האגנית הדפוקה ושם חדשה, סוגר עם סיליקון את המקלחון מעליה וזהו זה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...