Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד כמה שהבנתי, הרכבים מאוחסנים אי-שם ליד ראשון לציון. הסוכנויות של מרכז הארץ מסיעות את הרוכשים עד לשם במוניות, לא שזה משנה משהו. אבל הבנתי כי המלאי הוא בן כמה חודשים והוא עומד בשמש, ונאמר לי כי עדיף כבר לקחת רכב תצוגה מאשר משם. :shock:

מנהל מכירות ארצי של חברה אמר שלנו בטלפון שרק ביום ששלמנו הם הורידו ניילונים מהרכב והוא בחיים לא עמד בשמש.

אני קניתי לאישתי צבע בורדו משני סיבות: צבע יפה מאוד ונתנו לי הנחה על דגפ מפואר כמעט 10000 ש"ח (הוספתי לאוטו כל התוספות בתשלום מלבד ריפוד עור). כבר חשבתי לבטל את העסקה אך עכשיו להכנס שוב לתהליך המכירה, שוב לקחת מימוש רכב... לא הייתי קונה רכב בכלל, פשוט אישתי עשתה תעונה, רכב הורידו מהכביש, היא הייתה בבית חולים עם סכנת הריון.

תבינו אותי... רציתי לתת לה להרגיש חוויה מקבלת רכב חדש בסוכנות ומה יצא מזה ???

פורסם

בשום פנים ואופן לא לקחת את הרכב הזה, גם לא לאחר צביעה של הגג או תיקונים כלשהם.

בטל עסקה ושלם את דמי הביטול.

אח"כ שלח להם מכתב מעו"ד עם פירוט המקרה ודרישה לקבלת דמי הביטול בחזרה, בסוף המכתב ציין שאם לא תקבל את הכסף תוך 14 ימים מיום שליחת המכתב אתה שומר לעצמך את הזכות לפנות להליכים משפטיים.

במידה ולא ילך תגיש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות. חשוב לתעד את כל השתלשלות האירועים, תקליט אותם מודים בטלפון שאכן יש לרכב בעיות בצבע ושמור את התמונות שהעלת לכאן.

פורסם

אני מאמין שבימ"ש לתביעות קטנות, בלי שום עו"ד, יחזיר לך את כל העלויות ששילמת על המימון וכו'. בכל מקרה את הרכב לא הייתי לוקח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דווקא מהונדה לא ציפיתי ליחס מחפיר שכזה , ההתקלפות עצמה הינה משהו חריג ,ללא קשר גם אם המכונית עומדת בשמש שנה שלמה או נמצאת בראשל"צ או באיחסון של המכס באילת עם כל המדבקות והשעווה שמכסה את הרכב .

היו יבואנים שאכן היו להם מכוניות רבות שעמדו אך ללא כל התקלפות של צבע או לקה של המטלי .

ללא קשר ידוע כי צבע בורדו ואדום הינו צבע שעדין לפגעי מזג האויר וכל מיני מזיקים אחרים (גם צבעים אחרים אבל פחות מבורדו).

גם אם יתבצע איזה פוליש זה לא יוכל להעלים לגמרי את הפגמים ואלה כמובן עלולים ויחזרו בצורה יותר משמעותית בעתיד .

צביעת גג תגרום כמובן לירידת ערך משמעותית שתיצור בעיה במכירה עתידית,תחשוב מה היה קרה אם חשבת לרכוש רכב כזה משומש שעבר צביעת גג.

אני לא הייתי לוקח את הרכב , פונה להנהלת החברה ,לגורמים חיצוניים עלמנת לסיים פרשייה זו בצורה טובה ללא נזקים .

במידה וזו לא האופציה של נציגי חב' מאיר , אז ישנה האפשרות לתבוע את החברה וכל הטיעונים לצידך .

בהצלחה .

פורסם

לדעתי פנה לעורך דין (טוב) ודרוש רכב חדש או החזר כספי (מלא)!!!

ודרוש רכב חלופי עד שהרכב החדש מגיע!! אם אתה צריך עזרה פנה אלי בפרטי אני אשמח לעזור לך..

אין כמו אלפא :)

פורסם
ידוע כי צבע בורדו ואדום הינו צבע שעדין לפגעי מזג האויר וכל מיני מזיקים אחרים (גם צבעים אחרים אבל פחות מבורדו). .

בתור ד"ר להנדסה כימית אני אומר לך כי אין שום הבדל בין הצבעים לגבי פגיעות מזג האוויר. צבע זה בסך הכול פיגמנט מעורבב בחומר נשא (אחיד לכל הצבעים). הפגיעות אינן בפגמנט אלה בחומר הנשא והוא זה שמקלף. למשל ביום הגג מתחמם-מתפשט, בלילה מתקרר-מתקבץ, נוצרים סדקים מיקרוסקופיים ובסוף זה נהיה גם נראה לעין. אגב, בד"כ קודם מקלפת השיכבה העליונה שלא מכילה פיגמנט. הקילוף שרואים בתמונה בא לאו דווקא בגלל השמש. נדמה כאילו טיפטפו על הגג איזה ממס. יתכן ומדובר בפגם יצור. כך או אחרת, זה לא צריך לעניין את הלקוח אשר אמור לקבל מוצר חדש ותקין.

פורסם

אני חושב שהכי כדאי לך לאיים עליהם בפרסום לעיתונות או משהו כזה, אחרי זה תראה את התגובה שלהם.

אחרי הכל שמת שם סכום נאה של שקלים, שכל אחד מהחברה הזו היה רוצה לקבל עליהם תמורה נאה.

Polo 2012

פורסם

אני מצטרף לעצת חברי הפורום - לא לקחת את הרכב בשום פנים ואופן, זה קניה גדולה מאוד ומשמעותית , לדעתי הם צריכים להוריד לך כמה אלפי שקלים ולתקן את הפגמים לא בפוליש אלא בצבע, ואין להם שום בעיה לעשות זאת (אם אתה מעונין), או שתביא שמאי רכב שיכין לך דוח שמאות רשמי שאיתו תגיע לבית משפט, תביעות קטנות לא לוקח שנים זה ענין של מס' חודשים ואין לך מה לחשוש את כל ההוצאות הן יצטרכו לכסות לך.

אבי קנה טויוטה חדשה לאחר שבהובלה קיבלה שריטה קטנה , אולם השריטה תוקנה בצבע לא בפוליש אני חרשתי את איזור הפגיעה לאחר התיקון ואין שום סיכוי לראות את הנזק, אולם טויוטה היו ישרים והיו מוכנים מלכתחילה להוריד אלפי שקלים למרות שיכלו תיאורטית למכור את האוטו כחדש.

פורסם

אני מציע לצלם תמונות יותר איכותיות למקרה שתרצה לתבוע, האור שחוזר מהמנורה מפריע מאוד להעריך

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...