Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, חשבתי על רעיון להתחברות לאינטרנט עם ה eeepc שלי דרך בלוטות' שמקבל אות מהמחשב הנייח שלי. לא יודע אם זה אפשרי, תגידו אתם (אין לי ראוטר אלחוטי).

האמצעים:

1. מחשב נייח שמחובר לאינטרנט דרך כבל רשת למודם, אל המחשב מחובר דונגל בלוטות'.

2. eeepc, גם הוא עם דונגל בלוטות'.

האם אני יכול לקשר ביניהם ככה שה-eeepc יוכל להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייח והתעבורה תעבור ב-בלוטות'? :roll:

תודה לעוזרים האדיבים :-)

(בהזדמנות זאת, תרשו לי לקלל את סלקום המז****ים שחייבו אותי 130 שקל על רבע שעה גלישה ב-eeepc דרך הפלאפון, ימח שמם).

פורסם

אתה יכול להגדיר את הסלולרי שלך כמודם BT ולחייג דרך הספק הרגיל שלך ב Dail up כך שעלות הגלישה היא זמן אויר בלבד.

החיסרון, קצב גלישה נמוך

ואין אפשרות ל DAIL UP בזמן שהאינטרנט המהיר מחובר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ככל שידוע לי ה-EEE אמור להיות מצויד ב-WiFi.

אם כן - רכוש לך ראוטר אלחוטי סביר ותפתור את הבעיה בקלות.

המחירים באזור ה-200 ש"ח לראוטר סטנדרטי וסביר.

אופציה נוספת שיכולה לשמש אותך במידה ואתה משתמש במחשב מחוץ לבית,

היא אינטרנט דרך מודם סלולארי, כשהיום המחירים ממש לא גבוהים.

פורסם

אני יודע שאפשר לקנות ראוטר אלחוטי אבל בוא נגיד שכרגע אין לי שקל מיותר להוציא והעניין הוא לא של חיים ומוות, סתם חשבתי שיהיה נחמד לקמבן אינטרנט בבית ל-eeepc שלי בעזרת אמצעים שכבר יש לי.

פורסם

מהירות העברת הקבצים בBT היא במקרה הטוב 40-50 קילו בייט לשנייה, שזה בערך המהירות שהייתה לך עם המודם המחייג.

(החבילה הבסיסית ביותר הנמכרת היום באינטרנט המהיר היא במהירות פי 2 מזה)

אם המהירות הזו מספקת אותך - לבריאות, אחלה קומבינה.

אם אתה לא מוריד קבצים באימיול ושאר תוכנות שיתוף, יש ראוטרים אלחוטיים בפחות מ-200 שקלים.

פורסם

אם ב 2 התוכנות/דריברים של ה BT ב 2 המחשבים יש תמיכה ב LAN אז אכן ה BT יכול לשמש ככרטיס רשת לכל דבר

הנה דוגמא:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...